Massiivinen Modi Morrowindiin Kommentit pois päältä artikkelissa Massiivinen Modi Morrowindiin

Jo 18 vuoden ikään päässyt The III: Morrowind ei ole suinkaan unohdettu peli, sillä ahkera modiporukka on työstänyt sille massiivista laajennusta. Ryhmä on pikkuhiljaa tehnyt pieniä lisäyksiä pelille, mutta tällä viikolla on ilmestynyt uusi massiivinen päivitys.

Morrowind julkaisussaan ei sisällyttänyt koko maailman sitä kolkkaa, vaan ainoastaan keskeisimmän saaren. Modaajat ovat työskennelleet lisätäkseen pelimaailmaan ne puuttuvat palaset, mitkä jätti pois.

Uusin päivitys keskittyy Aanthiriin, mikä on Vvardenfellistä etelään. Alue tarjoaa useita kaupunkia ja asutuskeskuksia, kuten keskeisen suuren joen. Modin viimeisin versio sisältää myös kuutisenkymmentä uutta tehtävää mistä ainakin yksi on monisäikeinen.

Päivitys on järjestyksessään 19.12 ja se löytyy modiporukan sivuilta.

Kommentoi

Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa Starfield -pelin ensimmäinen traileri julkaistiin

Starfield

on julkaissut kovasti odotetusta Starfield -avaruusroolipelistä on saatu vihdoin ensimmäinen traileri. Voit katsoa sen alta.

Trailerilla esitellään alkuosan taistelemista hylätyllä avaruusasemalla. Mukana on myös 100 tähtijärjestelmää, joissa on yhteensä yli 1000 eri maailmaan tutkittavaksi.

Pelissä voi myös rakentaa omia tukikohtia, värvätä niihin työntekijöitä sekä rakentaa omia lennettäviä avaruusaluksia erilaisine ominaisuuksineen.

Pelin tarina sijoittuu vuoteen 2330 ja siinä pelaajat liittyvät ryhmittymään nimeltään Constellation, jotka ovat universumin viimeisimpiä avaruuden tutkijoita. Ryhmittymä etsii muukalaisten kadonneita aarteita.

Pelin piti alunperin ilmestyä jo marraskuussa 2022, mutta julkaisua on sittemmin siirretty ensi vuoden alkuun.

ilmestyy PC:lle sekä Series X -konsolille, sekä tulee olemaan saatavilla Xbox Game Pass -tilauksen kautta.

Kommentoi

Viivästyneestä Starfield -pelistä saatiin uusi kuvankaappaus Kommentit pois päältä artikkelissa Viivästyneestä Starfield -pelistä saatiin uusi kuvankaappaus

ilmoitti aiemmin tässä kuussa viivästyttävänsä kovasti odotetun Starfield -avaruusroolipelin julkaisua ensi vuoden puolella. Nyt pelistä on vuotanut uusi kuvakaappaus, jonka voit katsoa alta.

Kuva jaettiin Reddit -palvelussa ilman sen kummempia tarkennuksia. Kuvassa nähdään yksinkertaisesti pelissä oleva ovi.

on Bethesdan kovasti odotettu ” avaruudessa”, eli aiempien The Elder Scrolls -pelien kaltainen roolipeli, joka sijoittuu avaruuteen.

ilmestyy alustavasti ensi vuoden puolella ja S -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi