Massiivinen Modi Morrowindiin Kommentit pois päältä artikkelissa Massiivinen Modi Morrowindiin

Jo 18 vuoden ikään päässyt III: Morrowind ei ole suinkaan unohdettu peli, sillä ahkera modiporukka on työstänyt sille massiivista laajennusta. Ryhmä on pikkuhiljaa tehnyt pieniä lisäyksiä pelille, mutta tällä viikolla on ilmestynyt uusi massiivinen päivitys.

Morrowind julkaisussaan ei sisällyttänyt koko maailman sitä kolkkaa, vaan ainoastaan keskeisimmän saaren. Modaajat ovat työskennelleet lisätäkseen pelimaailmaan ne puuttuvat palaset, mitkä jätti pois.

Uusin päivitys keskittyy Aanthiriin, mikä on Vvardenfellistä etelään. Alue tarjoaa useita kaupunkia ja asutuskeskuksia, kuten keskeisen suuren joen. Modin viimeisin versio sisältää myös kuutisenkymmentä uutta tehtävää mistä ainakin yksi on monisäikeinen.

Päivitys on järjestyksessään 19.12 ja se löytyy modiporukan sivuilta.

Kommentoi

Fallout 4 saa uusinnon uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Fallout 4 saa uusinnon uuden sukupolven konsoleille ja PC:lle

Fallout 4

on julkaisemassa uusintoa 4 -pelistä uuden sukupolven konsoleille ja :lle ensi vuoden aikana. Uusinto juhlistaa pelisarjan 25-vuotista taivalta.

Peli tulee tukemaan nopeampia ruudunpäivitysnopeuksia, -resoluutiota sekä tulee sisältämään muitakin päivityksiä. Mukana tulee olemaan myös uutta Creation Club -sisältöä.

Peli ilmestyi alunperin vuonna 2015 ja One -konsoleille sekä :lle. Viime vuonna peli sai Series X -konsoleille FPS Boost päivityksen, joka nosti ruudunpäivitysnopeuden 30 ruudusta 60 ruutuun sekunnissa.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Fallout -sarjan kulisseissa – katso kuvat Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Fallout -sarjan kulisseissa – katso kuvat

Suosittu post-apokalyptinen roolipelisarja on muuntumassa tv-sarjaksi Prime Videolle. Nyt tulevan sarjan lavasteista on saatu kuvia. Voit katsoa kaikki kuvat alta.

Sarjan tuotannosta vastaa ja sarjan luojat Lisa Joy ja Jonathan Nolan ovat mukana. Bethesdan puolelta sarjan tuottajina tulevat työskentelemään Todd Howard ja James Altman.

Tuotanto on vasta alkutekijöissään ja vielä ei ole täysin varmaa pohjautuuko sarjan tarina aiempiin peleihin vai tullaanko siinä näkemään täysin uutta tarinaa. Kuvissa kuitenkin vilahtaa erehdyttävästi 3 -pelin alkuosasta tuttu lasten huone.

Kommentoi