Mätkintämestari Justin ”Jwong” Wong alkaa opettaa pelaamista GameStopissa Kommentit pois päältä artikkelissa Mätkintämestari Justin ”Jwong” Wong alkaa opettaa pelaamista GameStopissa

Jenkkiläinen videopeli- ja viihde-elektroniikkakauppa laajentaa pelaajarosteriaan tappelupeleihin Justin ”” Wongilla. Hänen pestinsä on auttaa amatööritappelupelaajia uudella 45 minuutin mittaisella peliklinikalla. Tavoitteena on yksinkertaisesti hiota pelaajien taitoja ja kehittää heidän perusosaamistaan.

Herra Wong itse toteaa, että tämä yhteistyö GameStopin kanssa samalla kun pääsee kehittämään taistelupelaajien yhteisö on unelmien täyttymys. Hän haluaa myös lisätä taistelupeleihin kouluttamista ja tuoda laajempaan tietoisuuteen näiden pelien hienouksia. Justin on oikea mies tehtävään, sillä hänen vyönsä alla on esimerkiksi ennätys korkeimmasta luvusta perättäisiä voittoja – tällä hetkellä 300!

Peliklinikassa Justin Wong ei pelkästään keskity suosikkipeliinsä Street Fighter V:een, vaan opettaa myös Mortal Combat 11:sta sekä Tekken 7:ää, vain pari mainitaksemme.

GameStop itse on ollut aktiivinen e-urheilussa ja muunmuassa sponsoroinut yli 700 turnausta. Yritys on ollut muutenkin aktiivinen osallistuja esimerkiksi mukana rakennuttamassa Complexity Gamingin uutta päämajaa. Saa nähdä minkälainen vaikutus näillä kahdella on tappelupeliamatöörien skeneen.

Alla video, mikä saattaa hyvin olla esimakua Jwongin opetuksista:

Lähde: Daily Esports