Max Payne 1 ja 2 uusinnot tulossa Remedyltä Kommentit pois päältä artikkelissa Max Payne 1 ja 2 uusinnot tulossa Remedyltä

Max Payne

ja Games ovat julkaisemassa uusintoja ikonisista Max Payne 1 ja 2 -peleistä.

Alunperin vuonna 2001 ja 2003 ilmestyneet pelit ovat saamassa modernit versioinnit ja sekä S -konsoleille, että :lle Remedyn oman Northlight -pelimoottorin avulla. Samainen moottori on käytössä myös Control, X Story Mode ja Quantum Break -peleissä.

Max Payne pelit niittivät mainetta neo-noir tunnelmallaan, uudenlaisella kerronnalla sekä bullet-time efekteillään.

Parhaillaan uusinnot ovat vasta konseptivaiheessa, eikä virallista julkaisuajankohtaa ole vielä tiedossa.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle

Tempest Rising

THQ Nordic on julkaisemassa uutta Command & Conquer -peliä nimeltään myöhemmin tänä vuonna PC:lle. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

Tempest Rising pyrkii tuomaan klassisen reaaliaikaisen strategian tähän päivään modernimman tuotannon myötä. Pelissä tulee olemaan myös tukikohdan rakennusta.

Peli sijoittuu ydinsodan jälkeiseen maailmaan, jossa kamppaillaan resursseista. Valittavana on kolme eri ryhmittymää, jolla pelaajat voivat pelata.

Tempest Rising ilmestynee tämän vuoden lopulla PC:lle.

Kommentoi