Mechanic Battle on rento ja kevyt autourheilupeli, joka tarjoaa hupia muutamaksi tunniksi Kommentit pois päältä artikkelissa Mechanic Battle on rento ja kevyt autourheilupeli, joka tarjoaa hupia muutamaksi tunniksi

Mechanic Battle (Nintendo Switch)

6.5 / 10
Hyvää Kevyttä ja rentoa pikkupelattavaa. Halpa hinta. Autojen kustomointi yllättävän monipuolista. Radat tarpeeksi haastavia. Arcademainen pelituntuma. Huonoa Pieniä teknisiä ongelmia seassa, mitkä kuitenkin voidaan antaa anteeksi hinta-laatuun nähden. Tekoäly ei tarjoa riittävää haastetta.

on simppeli pikkupeli autourheilun ja tuunaamisen maailmasta. Pelin alussa valitaan aloittelijatason auto muutamasta vaihtoehdosta, joista virittelyn kautta valjastetaan kelpokiesi kisakäyttöön. Normaalien kisojen lisäksi pelimuotoina löytyvät eliminaatiokierrokset sekä nopeimman ajan metsästäminen. Kisoja ajamalla tienataan palkintorahoja, joilla auton ulkokuoren lisäksi voidaan ostaa mm. tehokkaampaa moottoria ja parempia jarruja. Kun kisavoittoja on kertynyt takataskuun tarvittava määrä, pelaajalle aukeaa erillinen mestaruuskalenteri, ja mestaruuden voitettuaan pelaaja pääsee etenemään seuraavalle vaikeustasolle.

Ajotuntuma on arcademainen ja siihen voi vaikuttaa niin uusilla osilla kuin auton ominaisuuksia virittelemällä. Virittämismahdollisuuksia on muutamia yleisiä kuten vaihdelaatikon säätäminen kohti kiihtyvyyttä tai huippunopeutta tai jarrujen painotus eteen tai taakse. Ajettavia ratoja on useita, jos huomioidaan ratojen eri variaatiot: kisailla saatetaan samoissa maisemissa, mutta eri mittaisilla ja muotoisilla radoilla. Pelin oikeastaan ainut merkittävä miinuspuoli löytyy mitättömän haasteen antavista tekoälykuskeista. Pienellä virittelyllä ja osien päivittelyllä vastustajat jäävät hyvin helposti jälkeen ja ohitin hitaimpia kierroksella muutamaankin otteeseen.

Nintendo Switchille ilmestynyt n. kympin hintainen Mechanic Battle on rento ja kevyt autourheilupeli, joka tarjoaa yllättävänkin laadukasta hupia muutamaksi tunniksi.

Arvostelu: Ville Malila / Digiosaamisella työelämään -hanke

Nintendon pelijulkaisut vuoden 2024 ensimmäiselle puoliskolle vaikuttavat lupaavalta – mukana myös vuosia odotettu nimike Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendon pelijulkaisut vuoden 2024 ensimmäiselle puoliskolle vaikuttavat lupaavalta – mukana myös vuosia odotettu nimike

Nintendo Switch

on julkaissut kuuden kuukauden talousraporttinsa vuodelle 2024 ja, kuten tavallista, vahvistanut julkaisupäivät tuleville peleilleen. Ja kylläpä muuten näyttää makealta!

-uusintajulkaisun lisäksi listalla ei ole suuria yllätyksiä, mutta -faneja saattaa ilahduttaa se, että nyt pelin uhotaan ihan oikeastikin saapuvan vuoden 2024 paikkeilla. Uskoo ken tahtoo?

Tässä on koko lista julkistetuista Switch-peleistä vuoden 2024 ensimmäiselle puoliskolle:

Another Code: Recollection (Tammikuu 2024)

Mario vs. Donkey Kong (Helmikuu 2024)

Princess Peach: Showtime! (Maaliskuu 2024)

Luigi's Mansion 2 (Kesä 2024)

Paper Mario: The Thousand-Year Door (TBA)

Metroid Prime 4 – TBA

Super Mario RPG saa fyysisen SNES-tyylisen ohjekirjan Kommentit pois päältä artikkelissa Super Mario RPG saa fyysisen SNES-tyylisen ohjekirjan

Square Enixin legendaarinen SNES-peli Super Mario RPG palaa myöhemmin tänä kuussa Switchille. Perinteiset fyysiset pelioppaat ovat väistyneet vuosien varrella, mutta :n paluun myötä Nintendo julkaisee uuden version.

Game Watchin tiedon mukaan Nintendo on paljastanut aitoon SNES-tyyliin perustuvan oppaan, joka pohjautuu alkuperäiseen vuoden 1996 ohjekirjaan. Se tulee saataville pelikaupoista ja tavarataloista Japanissa.

”Oppaaseen sisältyy yleiskatsaus RPG:n maailmaan, hahmojen esittelyjä sekä ohjeita aarteiden keräämiseen ja pelissä esiintyvien pomojen voittamiseen. Lisäksi se sisältää taistelumekaniikkaa ja tietovisaa.”

Super Mario RPG-remake on uudelleen tehty versio vuonna 1996 julkaistusta Super Mario RPG:stä. Peli on roolipeli, jossa Mario, Bowser ja Peach yhdistävät voimansa pelastaakseen Star Roadin ja pysäyttääkseen Smithy Gangin.