Medion julkaisi tehokkaita Erazer -peliläppäreitä Kommentit pois päältä artikkelissa Medion julkaisi tehokkaita Erazer -peliläppäreitä

Medion Erazer Beast X40

Saksalainen laitevalmistaja Medion on julkaissut kaksi uutta tehokasta peliläppäriä Erazer Beast X40 sekä Erazer Major X20. Laitteista löytyy viimeisimmät Nvidian näytönohjaimet ja Intelin uusin prosessorisukupolvi.

Medion Erazer Beast X40 erottuu edukseen valinnaisella ulkoisella vesijäähdytyksellä, kun taas Medion Erazer Major X20 erottuu erityisesti kompaktin 16-tuumaisen kokonsa ansiosta. Molemmista löytyvät 13. sukupolven -prosessorit.

Medion Erazer Beast X40

”Beast” lupaa immersiivistä pelaamista korkeimmalla tasolla. NVIDIAn GeForce RTX 4090 -näytönohjaimessa on reilut 16 gigatavua VRAM-muistia ja tehokas G-Sync-tekniikka – jota käytetään tässä sekä näytönohjaimessa että näytössä. Tämä takaa pelisessiot, joissa näytön repeily on huomattavasti vähäisempää.

Pelaajat hyötyvät myös tehokkaasta 13. sukupolven Core i9-13900HX -suorittimesta sekä runsaasta 2 TB:n PCIe Gen 4×4 SSD-levystä ja 32 GB:n DDR5-muistista. Jotta tämä voimanpesä pysyisi viileänä myös kiihkeissä taisteluissa, on se varustettu nestemäisellä metallilämpötahnalla.

17-tuumainen 240 hertsin paneeli vastaa hektistenkin pelisessioiden sujuvasta näyttämisestä. QHD+ tarjoaa resoluution, joka ei väsytä silmiä edes myöhään yöhön kestävissä istunnoissa, sekä 16:10-kuvasuhde yhdessä ohuemman näytön reunan kanssa takaa optimaalisen näkökentän. Mekaaninen näppäimistö Cherry MX Ultra -matalaprofiilikytkimillä tarjoaa parempaa tarkkuutta. Beast X40 kuulostaa myös upealta Nahimic by SteelSeries -ääniteknologian ansiosta.

Lisävarusteena saatava ulkoinen Medion Erazer Cooling Kit -vesijäähdytysjärjestelmä kytketään yksinkertaisesti kannettavaan tietokoneeseen, ja se lisää suorituskykyä jopa 10 prosenttia. Beast X40 on saatavana myös toisena versiona, jossa on GeForce RTX 4080, jossa on 12 Gt VRAM-muistia ja 1 TB:n PCIe Gen 4×4 SSD.

Medion Erazer Major X20

MEDION ERAZER Major X20 on yksi Euroopan ensimmäisistä kannettavista tietokoneista, joka on varustettu vakiona NVIDIAn uusimman sarjan GeForce RTX 4070 -kannettavan näytönohjaimella. Se trumppaa 8 GB VRAM:lla ja NVIDIA G-Sync – jota käytetään myös tässä näytönohjaimessa ja näytössä – takaa äärimmäisen sulavan pelaamisen, jossa näytön repeäminen on huomattavasti vähentynyt. Tarvittavasta laskentatehosta huolehtii huippuluokan 13. sukupolven Core i9-13900HX -prosessori.

Suoritin ja näytönohjain on varustettu nestemäisellä metallilämpötahnalla, joka pitää lämpötilan sopivana kiivaimmankin taistelun aikana. Nopeat ohjelmakäynnistykset ja lyhyet latausajat luonnistuvat 2 TB PCIe Gen 4×4 SSD-levyn ja 32 GB DDR5 RAM-muistin avulla. Kaikki tämä takaa vankan pelattavuuden ja sulavan grafiikan QHD+-paneelilla, jonka virkistystaajuus on 240 hertsiä. Kompakti 16-tuumainen koko tarkoittaa, että kannettava tietokone ei ainoastaan tarjoa huippuluokan pelisuorituskykyä 16:10-kuvasuhteessa, vaan mahtuu myös täydellisesti reppuun.

Myös Major X20 -mallista löytyy matalaprofiiliset Cherry MX Ultra -näppäimistökytkimet sekä Nahimic by SteelSeries -ääniteknologia. Major X20 on saatavana myös toisena versiona Core i7-13700HX -suorittimella ja 16 GB DDR5 RAM-muistilla.

Hinnat ja saatavuus

Medion Erazer Beast X40 on saatavilla GeForce RTX 4090:llä 4 499 euron hintaan ja NVIDIA GeForce RTX 4080:llä 3 499 euron hintaan. Erikseen saatavilla oleva Medion Erazer Cooling Kit julkaistaan lähiaikoina arviolta 249 euron hintaan.

Medion Erazer Major X20 tulee saataville Core i9-13900HX -prosessorilla, 32 GB DDR5 RAM-muistia hintaan 2 499 euroa ja Intel Core i7-13700HX -prosessorilla, 16 GB DDR5 RAM-muistia hintaan 2 299 euroa. Tuotteita myyvät Suomessa mm. ProShop ja Power kautta.

Kommentoi

Blood Bowl 3 -fantasiapalloilu päivittyi – ilmainen kausipassi tarjolla Kommentit pois päältä artikkelissa Blood Bowl 3 -fantasiapalloilu päivittyi – ilmainen kausipassi tarjolla

PAN Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema fantasiaurheilupeli päivittyi muun muassa peliyhteisöltä saadun palautteen perusteella.

Helmikuussa julkaistu Bowl 3 ja sitä kehittänyt Cyanide-pelistudio eivät ole jääneet lepäämään laakereillaan, vaan peliä on ahkerasti sekä korjattu että päivitetty heti julkaisun myötä. Pelintekijät ovatkin seuranneet tarkasti peliyhteisöltä saatua palautetta ja reagoineet pelin teknisiin ongelmiin sekä huoliin pelin mikromaksujärjestelmästä. Peliin työstetään tällä hetkellä iso määrä erilaisia päivitystoimenpiteitä, joilla pelistä tehdään aiempaa nautittavampi ja parempi kokemus.

Bowl 3 -fantasiapalloilu on suunniteltu alusta alkaen pitkäkestoiseksi ja alati kehittyväksi urheilupeliksi, johon tuodaan tasaisin väliajoin uusia ominaisuuksia ja erilaisia sisältöpäivityksiä jatkokehityksen myötä. Pelintekijät tiedostavat, että pelin rungon ja keskeisten ominaisuuksien täytyy olla kunnossa, jotta pelaajat voivat nauttia vauhdikkaasta ja tapahtumarikkaasta pelistä heti alusta alkaen.

Tänään julkaistu pelipäivitys korjaa yhden yleisimmistä mikromaksukysymyksistä. Nyt pelissä ostetut tai ansaitut common-, rare- tai -tason varusteet ovat käytössä rajoittamattomasti eri joukkueissa saman pelipaikan pelaajilla. Tämän myötä erillisiä kypäriä tai olkasuojauksia ei tarvitse ostaa erikseen saman pelipaikan muille pelaajille. Tähän jo rahaansa käyttäneille pelaajille ostosumma hyvitetään palauttamalla näille pelin sisäistä Warpstone-valuuttaa.

Lisäksi pelintekijät päivittävät pelin mekaniikoita ja toimintoja ahkerasti turnausta edeltävän esikauden aikana. Päivityksissä huomioidaan erityisesti pelaajayhteisöltä saatu palaute, joiden myötä peliin voidaan tehdä tärkeitä muutoksia ennen kisakauden alkamista. Erityistä huomiota kiinnitetään kisakauden toimintoihin, kuten rankkausjärjestelmään, otteluparien löytämiseen ja ylläpitotyökaluihin. Ensimmäinen kisakausi alkaa toukokuussa, joten hienosäätöihin ja korjauksiin ehditään reagoida hyvissä ajoin.

Pelistudio haluaa myös palkita pelin pelaajat kärsivällisyydestään tarjoamalla näille ilmaiseksi pelin ensimmäisen kisakauden kausikortin. Se sisältää uuden joukkuetyypin, tukun lisäominaisuuksia ja 50 palkintotasoa.

Samalla pelintekijät haluavat kiittää pelaajia saamastaan palautteesta, tuesta ja kärsivällisyydestä pelin kehittämisen ja korjausten kanssa.

Bowl 3 on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One -konsoleille että :lle.

Kommentoi

Shakkia ja sotalaivoja tarjolla Epic Gamesin viikon ilmaispeleissä Kommentit pois päältä artikkelissa Shakkia ja sotalaivoja tarjolla Epic Gamesin viikon ilmaispeleissä

Chess Ultra

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi Chess Ultra -shakkipeliä sekä World of Warships -pelin Ishizuchi aloituspakkausta.

Chess Ultra on alunperin vuonna 2017 ilmestynyt korkealaatuisilla 4K-grafiikoilla varustettu digitaalinen shakkipeli. Pelistä löytyy verkkomoninpelin lisäksi shakin suurmestarien hyväksymä tekoäly sekä VR-tuki. Voit ladata pelin täältä.

Lisäksi Epic Games Store tarjoilee ilmaiseksi Ishizuchi -aloituspakkausta World of Warships moninpeliin. Pakkaus sisältää japanilaisen Tier IV sotalaivan Ishizuchin sekä lisäksi satamapaikan, 11 Epic tason camoa, 11 Common tason bonusta sekä 5 Award -pakkausta. Voit lunastaa paketin täältä.

Kommentoi