Medion julkaisi tehokkaita Erazer -peliläppäreitä Kommentit pois päältä artikkelissa Medion julkaisi tehokkaita Erazer -peliläppäreitä

Medion Erazer Beast X40

Saksalainen laitevalmistaja on julkaissut kaksi uutta tehokasta peliläppäriä Erazer Beast X40 sekä Erazer Major X20. Laitteista löytyy viimeisimmät Nvidian näytönohjaimet ja Intelin uusin prosessorisukupolvi.

Medion Erazer Beast X40 erottuu edukseen valinnaisella ulkoisella vesijäähdytyksellä, kun taas Medion Erazer Major X20 erottuu erityisesti kompaktin 16-tuumaisen kokonsa ansiosta. Molemmista löytyvät 13. sukupolven -prosessorit.

Medion Erazer Beast X40

”Beast” lupaa immersiivistä pelaamista korkeimmalla tasolla. NVIDIAn GeForce RTX 4090 -näytönohjaimessa on reilut 16 gigatavua VRAM-muistia ja tehokas G-Sync-tekniikka – jota käytetään tässä sekä näytönohjaimessa että näytössä. Tämä takaa pelisessiot, joissa näytön repeily on huomattavasti vähäisempää.

Pelaajat hyötyvät myös tehokkaasta 13. sukupolven Intel Core i9-13900HX -suorittimesta sekä runsaasta 2 TB:n PCIe Gen 4×4 SSD-levystä ja 32 GB:n DDR5-muistista. Jotta tämä voimanpesä pysyisi viileänä myös kiihkeissä taisteluissa, on se varustettu nestemäisellä metallilämpötahnalla.

17-tuumainen 240 hertsin paneeli vastaa hektistenkin pelisessioiden sujuvasta näyttämisestä. QHD+ tarjoaa resoluution, joka ei väsytä silmiä edes myöhään yöhön kestävissä istunnoissa, sekä 16:10-kuvasuhde yhdessä ohuemman näytön reunan kanssa takaa optimaalisen näkökentän. Mekaaninen näppäimistö Cherry MX Ultra -matalaprofiilikytkimillä tarjoaa parempaa tarkkuutta. Beast X40 kuulostaa myös upealta Nahimic by SteelSeries -ääniteknologian ansiosta.

Lisävarusteena saatava ulkoinen Medion Erazer Cooling Kit -vesijäähdytysjärjestelmä kytketään yksinkertaisesti kannettavaan tietokoneeseen, ja se lisää suorituskykyä jopa 10 prosenttia. Beast X40 on saatavana myös toisena versiona, jossa on GeForce RTX 4080, jossa on 12 Gt VRAM-muistia ja 1 TB:n PCIe Gen 4×4 SSD.

Medion Erazer Major X20

MEDION ERAZER Major X20 on yksi Euroopan ensimmäisistä kannettavista tietokoneista, joka on varustettu vakiona NVIDIAn uusimman sarjan NVIDIA GeForce RTX 4070 -kannettavan näytönohjaimella. Se trumppaa 8 GB VRAM:lla ja NVIDIA G-Sync – jota käytetään myös tässä näytönohjaimessa ja näytössä – takaa äärimmäisen sulavan pelaamisen, jossa näytön repeäminen on huomattavasti vähentynyt. Tarvittavasta laskentatehosta huolehtii huippuluokan 13. sukupolven Intel Core i9-13900HX -prosessori.

Suoritin ja näytönohjain on varustettu nestemäisellä metallilämpötahnalla, joka pitää lämpötilan sopivana kiivaimmankin taistelun aikana. Nopeat ohjelmakäynnistykset ja lyhyet latausajat luonnistuvat 2 TB PCIe Gen 4×4 SSD-levyn ja 32 GB DDR5 RAM-muistin avulla. Kaikki tämä takaa vankan pelattavuuden ja sulavan grafiikan QHD+-paneelilla, jonka virkistystaajuus on 240 hertsiä. Kompakti 16-tuumainen koko tarkoittaa, että kannettava tietokone ei ainoastaan tarjoa huippuluokan pelisuorituskykyä 16:10-kuvasuhteessa, vaan mahtuu myös täydellisesti reppuun.

Myös Major X20 -mallista löytyy matalaprofiiliset Cherry MX Ultra -näppäimistökytkimet sekä Nahimic by SteelSeries -ääniteknologia. Major X20 on saatavana myös toisena versiona Intel Core i7-13700HX -suorittimella ja 16 GB DDR5 RAM-muistilla.

Hinnat ja saatavuus

Medion Erazer Beast X40 on saatavilla NVIDIA GeForce RTX 4090:llä 4 499 euron hintaan ja NVIDIA GeForce RTX 4080:llä 3 499 euron hintaan. Erikseen saatavilla oleva Medion Erazer Cooling Kit julkaistaan lähiaikoina arviolta 249 euron hintaan.

Medion Erazer Major X20 tulee saataville Intel Core i9-13900HX -prosessorilla, 32 GB DDR5 RAM-muistia hintaan 2 499 euroa ja Intel Core i7-13700HX -prosessorilla, 16 GB DDR5 RAM-muistia hintaan 2 299 euroa. Tuotteita myyvät Suomessa mm. ProShop ja Power kautta.

Vauhdikas scifikilpapeli Redout 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Vauhdikas scifikilpapeli Redout 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Redout 2

tarjoaa tällä viikolla ilmaiseksi sci-fi-ajopeliä . Kyseessä on jatko-osa suositulle anti-gravitaatiokilpapelille, joka tarjoaa vauhdikasta menoa neonvaloilla hehkuvilla radoilla.

Vuonna 2022 ilmestyneessä pelissä pelaajat kisaamaan ohjaamaan rakettikäyttöisillä ajoneuvoilla, jotka uhmaavat painovoimaa ja liitävät uskomattomilla nopeuksilla. Ratojen suunnittelu on armoton – jyrkkiä mutkia, huimapäisiä hyppyreitä ja salamannopeita suoria, jotka vaativat pelaajalta täydellistä reagointikykyä ja ajotaitoa.

Vauhdin hurmaa täydentää syvä kustomointijärjestelmä. Voit muokata ajokkiasi niin ulkonäöllisesti kuin teknisten ominaisuuksienkin puolesta. Viimeistele unelmiesi kilpa-auto ja koe anti-gravitaatiokilpailun todellinen voima.

Redout 2 on ladattavissa ilmaiseksi :lle aina ensi viikon torstaihin 20. kesäkuuta asti. Pelin lunastaminen on helppoa: luo ilmainen Epic Games Store -tili, jos sinulla ei vielä sellaista ole, kirjaudu sisään ja lisää peli kirjastoosi.

Erinomainen pelipaketti tarjolla edullisesti Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomainen pelipaketti tarjolla edullisesti Humble Bundlessa

High On Life

tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää seitsemän erinomaista peliä kuten hullunkurisen räiskintäpelin High Life sekä kattavan Atari-pelikokoelman.

  • on humoristinen seikkailupeli, jossa pelaaja taistelee puhuvien aseiden kanssa avaruuspahiksia vastaan.
  • Atari 50: The Anniversary Celebration on interaktiivinen matka läpi 50-vuotisen pelihistorian. Pääset pelaamaan yli 90 klassista peliä ja tutustumaan haastatteluihin, dokumentteihin ja pelihistorian kulmakiviin.
  • Revival: Recolonization on post-apokalyptinen strategiapeli, jossa pelaaja rakentaa ja johtaa yhteiskuntaa muuttuvassa maailmassa. Jokainen pelikerta on erilainen!
  • MechWarrior 5: Mercenaries sijoittuu vuoteen 3015. Pelaaja ohjaa jättiläismäistä taistelurobottia ja johtaa omaa palkkasoturijoukkoaan eeppisissä taisteluissa. Voit pelata myös yhteistyössä jopa neljän pelaajan kanssa.
  • Soulslinger: Envoy of Death on nopeatempoinen roguelike-FPS peli, joka sijoittuu synkkään länkkäri-fantasiamaailmaan. Pelaat kuoleman lähettiläänä, joka taistelee sieluja keräilevää kartellia vastaan.
  • Bread & Fred on haastava tasohyppelypeli, jossa kaksi pelaajaa joutuu tekemään yhteistyötä selviytyäkseen lumisen vuoren huipulle.
  • Grindstone on pulmanratkaisupeli, jossa tehtävänäsi on louhia hiomakiviä vuoren yli 250 eri tasolta. Joudut selviytymään sokkeloista ja erilaisista vaaroista.
  • -25% High on Life: High on Knife -lisäosan alennuskuponki: Lisäosa sijoittuu kahden vuoden päähän G3-kartellin kukistamisesta. Knifey tarvitsee apua mystisen paketin jäljittämisessä kotimaailmastaan. Luvassa on avaruusmatkailuja, hulluja hahmoja ja räiskintää. Luvassa on myös lisää puhuvia aseita!

Paketti on hankittavissa aina kesäkuun 26. päivä asti. Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös -alustalla.