Medion SPRCHRGD 14 S1 Elite – Tehokas ja älykäs läppäri Kommentit pois päältä artikkelissa Medion SPRCHRGD 14 S1 Elite – Tehokas ja älykäs läppäri

MEDION SPRCHRGD 14 S1 Elite

SPRCHRGD 14 S1 Elite on uraauurtava kannettava tietokone, joka yhdistää tehokkaan suorituskyvyn ja innovatiiviset tekoälyominaisuudet tyylikkääseen ja kompaktiin muotoiluun. Se on suunniteltu erityisesti niille, jotka etsivät parasta mahdollista suorituskykyä ja tehokkuutta työlleen ja luovuudelleen.

Tehokas Qualcomm Snapdragon X Elite -prosessori

Sydämenä toimii Qualcomm Snapdragon X Elite -prosessori, joka tarjoaa uskomatonta suorituskykyä ja tehokkuutta. Tämä 12-ytiminen prosessori on suunniteltu erityisesti tekoälysovelluksiin ja varmistaa, että SPRCHRGD 14 S1 Elite selviää vaativimmistakin tehtävistä helposti.

Copilot+: Älykäs työkalupakki

Copilot+ tekoälyominaisuudet vievät tuottavuuden ja luovuuden aivan uudelle tasolle. Copilot+ oppii työskentelytavoistasi ja mieltymyksistäsi ja tarjoaa automaattisia ehdotuksia ja apua rutiinitehtävien hoitamiseen. Se voi myös auttaa sinua viestinnässä, tiedon etsimisessä ja jopa taiteen luomisessa.

Pitkä akunkesto

SPRCHRGD 14 S1 Elite on varustettu 65 Wh:n akulla, joka tarjoaa jopa 17 tunnin akunkestoa. Tämä tarkoittaa, että voit työskennellä koko päivän ilman latausta. Akun älykäs optimointi varmistaa, että se kestää mahdollisimman pitkään.

Upea näyttö

Kannettavassa on 14 tuuman 2.8K WQXGA+ -näyttö, jossa on 120 Hz virkistystaajuus ja 100% sRGB-väriavaruus. Tämä takaa erinomaisen kuvanlaadun ja tekee siitä täydellisen valinnan sisällöntuottajille ja graafisille suunnittelijoille.

Muita ominaisuuksia:

 • 1 TB PCIe SSD tai 512 GB PCIe SSD
 • 32 GB LPDDR5x RAM tai 16 GB LPDDR5x RAM
 • Nopea lataus
 • Neljän kaiuttimen äänijärjestelmä
 • Taustavalaistu näppäimistö
 • AI-pohjainen melunvaimennus
 • Tyylikäs alumiinikotelo
 • Windows Hello -sormenjälkitunnistin
 • Yksityisyyden tilan kytkin
 • Qualcomm® FastConnect™ 7800 Wi-Fi 7 -moduuli Bluetooth® 5.4:llä
 • Sisäänrakennettu Full HD -kamera ja digitaalinen Dual Array -mikrofoni

Medion SPRCHRGD 14 S1 Elite on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät tehokasta, älykästä ja tyylikästä kannettavaa tietokonetta. Se tarjoaa kaiken mitä tarvitset työhön, luovuuteen ja viihteeseen.

Saatavuus ja hinta

Medion SPRCHRGD 14 S1 Elite on saatavilla heinäkuun puolivälistä alkaen. Hinnat alkavat 1 399 eurosta.

Logitech G515 – Uusi matalaprofiilinen ja kompakti pelinäppäimistö Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech G515 – Uusi matalaprofiilinen ja kompakti pelinäppäimistö

on tuonut markkinoille uuden G515 LIGHTSPEED TKL -pelinäppäimistön, joka on suunniteltu vaativille pelaajille. Näppäimistö on kompakti ja matalaprofiilinen, ja siinä on useita huippuluokan ominaisuuksia, kuten langaton LIGHTSPEED-yhteys, KEYCONTROL-näppäinmekaniikka ja LIGHTSYNC RGB -valaistus.

G515 LIGHTSPEED TKL on TKL-muotoiltu, eli siinä ei ole numeronäppäimistöä. Tämä tekee näppäimistöstä kompaktimman ja helpommin mukana kulkevan. Matalaprofiilinen muotoilu on myös ergonominen ja mukava käyttää.

Näppäimistössä on Logitechin uudet GL-näppäinkytkimet, jotka ovat saatavana sekä lineaarisina että taktiilisina versioina. Kytkimet ovat lyhyen matkan ja kevyen painalluksen, mikä tekee niistä nopeita ja responsiivisia. Näppäimistössä on myös PBT-näppäinhatut, jotka ovat kestäviä ja miellyttävän tuntuisia.

G515 LIGHTSPEED TKL:ssä on useita muita ominaisuuksia, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon pelaajille. Näitä ovat:

 • Langaton LIGHTSPEED-yhteys, joka tarjoaa nopean ja luotettavan suorituskyvyn
 • KEYCONTROL-näppäinmekaniikka, jonka avulla voit muokata näppäinten toimintoja
 • LIGHTSYNC RGB -valaistus, jonka avulla voit mukauttaa näppäimistön ilmeen
 • 2:1 LIGHTSPEED -paritusjärjestelmä, jonka avulla voit liittää kaksi langatonta laitetta samaan vastaanottimeen
 • Akun kesto jopa 36 tuntia yhdellä latauksella

Hinta ja saatavuus

Logitech G515 LIGHTSPEED TKL on saatavana mustana ja valkoisena. Hinta on 149 euroa. Näppäimistö on saatavilla Logitechin verkkokaupasta ja valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Hyviä uutisia PC-pelaajille: PlayStation VR2 toimii PC:llä elokuusta 2024 alkaen Kommentit pois päältä artikkelissa Hyviä uutisia PC-pelaajille: PlayStation VR2 toimii PC:llä elokuusta 2024 alkaen

PSVR2

-pelaajat voivat iloita, sillä he pääsevät pian pelaamaan suosittuja VR-pelejä PlayStation VR2 -virtuaalitodellisuuslaseilla. julkaisee elokuussa 7. päivä adapterin, jonka avulla PS VR2:ta voi käyttää PC:n kanssa. Adapterin hinnaksi on ilmoitettu 60 dollaria.

Aiemmin huhuttiin, että Sony kehittää adapteria PS VR2:lle PC-yhteensopivuutta varten. Tuolloin ei ollut tietoa liitännästä (PS VR2 käyttää normaalisti yksittäistä USB-C-kaapelia), mutta nyt Sony on selventänyt tilannetta. Adapteri liitetään DisplayPort 1.4 -yhteensopivaan porttiin, mutta tarvitset lisäksi oman DisplayPort-kaapelin. Adapterissa on myös USB-liitäntä ja HDMI-lähtö pelin tallentamista tai näytön jakamista varten.

Lähde: Engadget