Mel Gibsonin tähdittämästä ”The Continental: From the World of John Wick” -sarjasta julkaistiin virallinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Mel Gibsonin tähdittämästä ”The Continental: From the World of John Wick” -sarjasta julkaistiin virallinen traileri

The Continental: From the World of John Wick

julkaisi tänään pitkään odotetun -sarjan virallisen trailerin. Traileri vie katsojat takaisin 1970-luvulle ja tarjoaa maistiaisen eksklusiivisen Continental-hotellin maailmasta. Ensimmäinen jakso julkaistaan perjantaina 22. syyskuuta, jonka jälkeen uusia jaksoja ilmestyy viikoittain. Sarja täydentää edelleen niitä etuja ja viihdetarjontaa, joista Prime-jäsenet nauttivat vain yhdellä jäsenyydellä.

Kolmiosainen The Continental: From the World of John Wick johdattaa katsojat suoraan suursuosion saavuttaneen John Wick -universumin keskipisteeseen, legendaariseen salamurhaajien kansoittamaan Continental-hotelliin. Sarjassa seuraamme tapahtumia nuoren Winston Scottin näkökulmasta 1970-luvun helvetillisessä New Yorkissa, jossa hän kohtaa menneisyytensä varjot, jotka hän jo luuli jättäneensä taakseen. Winston kulkee vaarallisen polun hotellin salaperäiseen alamaailmaan, pyrkien kaappaamaan vallan – ja lopulta nousemaan valtaistuimelle.

The Continental: From the World of John Wick -sarjan on tuottanut Lionsgate Television. Sarja vie yleisön New Yorkin tunnetuimman salamurhaajien hotellin varhaisiin päiviin. Pääosissa nähdään Colin Woodell,  Mel Gibson, Michelle Prada, Ben Robson, Hubert Point-Du Jour, Nhung Kate, Jessica Allain, Ayomide Adegun, Jeremy Bobb and Peter Greene.  

Nicole Kidman tähdittää Prime Videon tulevaa draamasarjaa Expats Kommentit pois päältä artikkelissa Nicole Kidman tähdittää Prime Videon tulevaa draamasarjaa Expats

Prime Video ilmoitti tänään, että , Lulu Wangin ohjaama kuusiosainen minisarja, joka perustuu Janice Y. K. Leen kansainvälisesti myydyimpään romaaniin The Expatriates, saa ensi-iltansa 26. tammikuuta 2024. Sarjan teaser-kuvia on myös julkaistu.

Expats sijoittuu vuoden 2014 väreilevään ja myllerryksen täyteiseen Hongkongiin, keskittyen kolmen amerikkalaisnaisen, Margaretin (), Hilaryn (Sarayu Blue) ja Mercyn (Ji-young Yoo), elämiin, jotka risteävät äkillisen perhetragedian jälkeen. Sarja tutkii etuoikeuksia ja käsittelee, mitä tapahtuu, kun uhriuden ja syyllisyyden raja hämärtyy. Brian Tee, joka esittää Margaretin aviomiestä Clarkea, ja Jack Huston, joka esittää Hilaryn aviomiestä Davidia, näyttelevät myös sarjassa.

Nicole Kidman ja Lulu Wang toimivat sarjan executive-tuottajina. Sarjan toiseksi viimeinen jakso, joka on pituudeltaan kuin täyspitkä elokuva, saa eurooppalaisen ensi-iltansa BFI:n Lontoon kansainvälisellä elokuvafestivaalilla 9. lokakuuta.

Sarja kokoaa yhteen joukon nimekkäitä näyttelijöitä ja tuotantotiimin. Kidmania ja Wangia tukena on monia tuottajia ja kirjoittajia, mukaan lukien australialainen käsikirjoittaja Alice Bell sekä sarjan kirjoittajakaartiin kuuluvat muun muassa Vera Miao ja ”Game of Thronesista” tunnettu Gursimran Sandhu. Myös alkuperäisteoksen kirjoittaja Janice Y. K. Lee oli mukana kirjoittamassa ”Expats”-sarjaa.

Prime Video ilmoitti tänään, että Expats, Lulu Wangin ohjaama kuusiosainen minisarja, joka perustuu Janice Y. K. Leen kansainvälisesti myydyimpään romaaniin The Expatriates, saa ensi-iltansa 26. tammikuuta 2024.

Nämä sarjat ja leffat nähdään Prime Videolla lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä sarjat ja leffat nähdään Prime Videolla lokakuussa

Totally Killer

on julkaissut lokakuun tulevia elokuvia ja sarjoja joihin kuuluvat mm. -elokuva, Awareness -scifisarja, tositapahtumiin perustuva Burial sekä Bosch: Legacy sarjan toinen tuotantokausi.

Totally Killer

6.10.2023

Elokuvassa seurataan surullisenkuuluisaa tappajaa, Sweet Sixteen Killeriä, joka 35 vuoden hiljaiselon jälkeen Halloween-yönä palaa murhapaikalle, jossa hän surmasi kolme teiniä. Nyt hän etsii neljättä uhriaan. Tarinan keskiössä on 17-vuotias Jamie (Kiernan Shipka), joka joutuu kasvotusten tämän naamioituneen mielipuolen kanssa. Juostessaan pakoon henkensä edestä hän huomaa matkustaneensa ajassa takaisin vuoteen 1987 – vuoteen jolloin alkuperäisten murhat tapahtuivat. Jamie on pakotettu navigoimaan läpi nostalgisten 80-luvun, jossa hän liittoutuu teini-ikäisen äitinsä (Olivia Holt) kanssa talttuakseen murhaajan kerralla ja lopullisesti ennen kuin hän jää ikuisesti jumiin menneisyyteen.

Awareness

11.10.2023

Syrjäytymisvaarassa elävä nuori kapinallinen Ian hallitsee mielenhallinnan taidon. Hän kykenee luomaan visuaalisia harhoja muille ihmisille, ja käyttää kykyään pienten huomaamattomien huijausten tekemiseen selviytyäkseen arjestaan. Erään huijauksen yhteydessä hänen voimansa riistäytyvät hallinnasta, ja koska tilanne tapahtuu julkisesti, Ianin kyky huomataan. Näin hänestä tulee kahden kilpailevan organisaation kohde, josta kumpikin haluaa osansa.

The Burial

13.10.2023

Tässä tositapahtumiin pohjautuvassa elokuvassa sovitteluyritys menee täysin päin mäntyjä. Hautaustoimiston omistaja Jeremiah O'Keefe, jota Oscar-voittaja Tommy Lee Jones, turvautuu tapauksessaan epätavalliseen apuun ja pyytää avukseen karismaattisen ja sanavalmiin asianajajan Willie E. Garyn, jonka roolissa loistaa Oscar-voittaja Jamie Foxx. Tavoitteena on pelastaa perheyritys oikeustaistelussa, mutta mitä pidemmälle tarinaa etenee, sitä kuumemmiksi tunteet kiihtyvät. Kun tämä epätodennäköinen kaksikko sukeltaa syvälle tapauksen juurisyihin, paljastuu samalla yritysmaailman korruptio ja rodullinen epäoikeudenmukaisuus.

The Other Zoey

20.10.2023

Zoey Miller (Langford) on nerokas IT-päällikkö, joka ei ole aiemmin haikaillut romanttisille suhteille. Kaikki muuttuu, kun suosittu yliopistojalkapalloilija Zach (Starkey) menettää muistinsa ja erehtyy pitämään Zoeyta tyttöystävänään. Zoey päättää pelata mukana, mutta sitten hän tapaa Zachin serkun, Milesin (Renaux), ja heilläkin syttyy yhteys. Samalla hetkellä hän tajuaa tuntevansa ihastusta heitä molempia kohtaan. Taphtumien seurauksena hän joutuu kohtaamaan pelkonsa ja tekemään mahdottoman päätöksen.

Upload – kausi 3

20.10.2023

Upload on Emmy-palkitun kirjailijan Greg Danielsin (The Office, Parks and Recreation, King of the Hill) luoma scifi-komediasarja, joka sijoittuu teknisesti edistyneeseen tulevaisuuteen, jossa ihmisten jokapäiväiseen arkeen kuuluvat hologrammipuhelimet, itseohjautuvat autot, tekoäly ja 3D-printattu ruoka. Kuolemakin on onnistuttu kukistamaan ja tilalle on tullut virtuaalinen tuonpuoleinen, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia maailmanluokan lomaelämyksistä – mikäli kukkaro vain sen kestää.

Bosch: Legacy – kausi 2

20.10.2023

Bosch: Legacy -sarjassa seuraamme Harry Boschia (Titus Welliver), eläkkeelle jäänyttä murhatutkijaa, joka aloittaa uuden luvun elämässään astuessaan yksityisetsivän saappaisiin. Sarjassa pääsemme seuraamaan, kun asianajaja Honey ”Money” Chandler (Mimi Rogers) kamppailee säilyttääkseen uskonsa oikeusjärjestelmään selviytyessään murhayrityksestä. Lisäksi saamme kurkistuksen Maddie Boschin (Madison Lintz) maailmaan, kun hän aloittaa uransa nuorena partiopoliisina ja kohtaa Los Angelesin katujen haasteet. Toisen kauden aikana Bosch ja Chandler ryhtyvät yhteistyöhön ja lähtevät jahtaamaan tappajaa, joka saattaa olla heitä askeleen edellä. Samalla Maddie Bosch joutuu naamioituneen hyökkääjän uhriksi, ja hänen tulevaisuutensa poliisina on vaakalaudalla. Kaiken tämän keskellä FBI alkaa tutkia Carl Rogersin murhaa, asettaen Boschin ja Chandlerin epäilyksen alle. Jännitys tiivistyy, kun he yrittävät pelastaa Maddien ja samalla selvittää, kuka on salaperäinen murhaaja.

John Wick: Chapter 4

27.10.2023

Elokuvassa John Wick (Keanu Reeves) keksii keinon, miten kukistaa High Table -sarjamurhaajajärjestö. Kuitenkin ennen vapauttaan hän joutuu kohtaamaan uuden vihollisen, jolla on voimakkaita liittolaisia ympäri maailmaa ja ulkoisia voimia, jotka muuttavat vanhat ystävät vihamiehiksi. Elokuvan tähtikaartiin kuuluvat Keanu Reeves, Bill Skarsgård, Laurence Fishburne, Donnie Yen, Hiroyuki Sanada ja Shamier Anderson.

Muita tulevia julkaisuja:

 • 12 Mighty Orphans, 1. lokakuuta
 • Plane, 1. lokakuuta
 • The Fabelmans, 1. lokakuuta
 • The Imitation Game, 2. lokakuuta
 • Zola, 8. lokakuuta
 • Everybody Loves Diamonds S1, 13. lokakuuta
 • Where the Crawdads Sing, 17. lokakuuta
 • Child 44, 20. lokakuuta
 • Nandor Fodor and the Talking Mongoose, 20. lokakuuta
 • The Duke, 21. lokakuuta
 • Barbarian, 26 lokakuuta
 • The Invitation, 28. lokakuuta