Menestyssarja The Bear saa odotetun kolmannen kauden Kommentit pois päältä artikkelissa Menestyssarja The Bear saa odotetun kolmannen kauden

ilmoitti taannoin, että kriitikoiden ylistämä ja palkittu, :n tuottama menestyssarja on uusittu kolmannelle kaudelle. Sarjan kaksi ensimmäistä kautta ovat heti katsottavissa Suomessa Disney+ -palvelussa.

The Bear, joka hurmasi yleisön ensimmäisellä kaudellaan ja saavutti vielä suurempaa suosiota toisella kaudella, on muodostunut kulttuuri-ilmiöksi”, kertoi Nick Grad, FX Entertainmentin presidentti.

”Olemme ylpeitä siitä, että voimme tehdä yhteistyötä Christopher Storerin, Joanna Calon, Josh Seniorin ja muun luovan tiimin sekä upean näyttelijäkaartin, jota johtavat Jeremy Allen White, Ayo Edebiri ja Ebon Moss-Bachrach. Heidän ja tiimin saavutuksensa ovat todella huomionarvoisia, ja me ja kumppanimme ja Disney+ odotamme innolla seuraavaa lukua 'The Bearin' tarinassa.”

Ensimmäinen kausi on tällä hetkellä ehdolla 13 Emmy®-palkinnon saajaksi, mukaan lukien Paras komediasarja, näyttelijäehdokkuudet näyttelijöille: Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Jon Bernthal ja Oliver Platt, sekä ehdokkuudet käsikirjoituksesta, ohjauksesta, roolituksesta, tuotantosuunnittelusta, kuvan editoinnista, äänen editoinnista ja äänen sekoituksesta.

Kriitikoiden ylistämä sarja palkittiin myös AFI TV -vuoden ohjelmana ensimmäisellä kaudellaan ja se keräsi lukuisia palkintoja, mukaan lukien WGA-palkinto, PGA-palkinto, Film Independent Spirit Award, American Cinema Editors Award ja ACE Eddie Award. Lisäksi Jeremy Allen White voitti Golden Globe -palkinnon, SAG-palkinnon ja Critics Choice -palkinnon komediasarjan pääosasta.

Disneyn+ paljasti tulevia yksinoikeuksiaan vuodelle 2024 Kommentit pois päältä artikkelissa Disneyn+ paljasti tulevia yksinoikeuksiaan vuodelle 2024

Errori.net

on suosittu suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia. Palvelu on tunnettu laadukkaasta sisällöstään ja sisältää monipuolisia vaihtoehtoja kaikenikäisille katsojille.

Disney+ vahvistaa tulevia nimikkeitä, jotka saavat ensiesityksensä yksinoikeudella Disney+ -palvelussa Suomessa ensi vuonna.

Näihin lukeutuvat :n alkuperäissovitus James Clavellin bestseller-romaanista , tähtikaartilla varustettu draamasarja , joka perustuu Jilly Cooperin ikoniseen romaaniin ja brittiläinen toimintaseikkailusarja , joka on palkitun käsikirjoittaja-tuottaja Sally Wainwrightin käsialaa.

Lisäksi palvelussa ensi-iltansa saa Marvel Studiosin odotettu sarja ja Lucasfilmin , jossa tutustutaan High Republic -aikakauden viimeisten päivien mystisiin salaisuuksiin. Tulossa on myös uudet kaudet sarjoista Futurama, FX:n ja Welcome to Wrexham sekä paljon muuta.

FX:n odotettu Original-sarja Shõgun Valtaa Disney+ -palvelun – merkitse tämä päivä kalenteriisi Kommentit pois päältä artikkelissa FX:n odotettu Original-sarja Shõgun Valtaa Disney+ -palvelun – merkitse tämä päivä kalenteriisi

Errori.net

on suosittu suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia. Palvelu on tunnettu laadukkaasta sisällöstään ja sisältää monipuolisia vaihtoehtoja kaikenikäisille katsojille.

Nyt palvelun tarjontaan on tuloillaan sivaltavan terävä , joka perustuu James Clavellin bestseller-romaaniin. Sarja starttaa 27.helmikuuta 2024.

Sarjan kuvaus kuuluu seuraavanlaisesti:

Shōgun”, James Clavellin bestseller-romaanin alkuperäistulkinta, sijoittuu Japaniin vuoteen 1600, vuosisadan määrittävän sisällissodan kynnyksellä. Tuottaja Hiroyuki Sanada tähdittää “Lord Yoshii Toranagana”, joka taistelee henkensä puolesta, kun hänen vihollisensa neuvoston jäsenet yhdistyvät häntä vastaan. Kun salaperäinen eurooppalainen laiva löytyy haaksirikkoutuneena lähellä olevasta kalastajakylästä, sen englantilainen lentäjä, “John Blackthorne” (Cosmo Jarvis), saapuu mukanaan salaisuuksia, jotka voisivat auttaa Toranagaa kallistamaan vaa'an valtansa hyväksi ja tuhoamaan Blackthornen omien vihollisten – jesuiitta-pappien ja portugalilaisten kauppiaiden – vaikutusvaltaa.

Toranagan ja Blackthornen kohtalot liittyvät kiinteästi heidän kääntäjäänsä, “Toda Marikoon” (Anna Sawai), salaperäiseen kristittyyn aatelisnaiseen ja häpeään joutuneen suvun viimeiseen edustajaan. Palvellessaan herraansa tässä jännittyneessä poliittisessa maisemassa Marikon on sovitettava yhteen uusi ystävyys Blackthornen kanssa, sitoutumisensa pelastaneeseen uskoon ja velvollisuutensa myöhäisen isänsä suhteen.