Meta kehittelee uusia huippuunsa viritettyjä VR-laseja? Kommentit pois päältä artikkelissa Meta kehittelee uusia huippuunsa viritettyjä VR-laseja?

on huhun mukaan aloittanut kehitystyön korkean suorituskyvyn VR-laseihin, joka tunnetaan koodinimellä La Jolla. Tämä tieto tuli julki samaan aikaan uutisten kanssa, joiden mukaan Apple on tauottanut oman huippukypäränsä kehitystyön voidakseen keskittyä edullisempaan malliin.

Vaikka yksityiskohtia on vähän, La Jolla huhutun mukaan on kunnianhimoisempi projekti kuin aiemmin peruttu Quest Pro 2. Vuodettu Meta-tuotetiekartta vuodelta 2023 vihjaili, että La Jolla tarjoaisi ominaisuuksia kuten:

  • Korkeamman resoluution näyttö: Parempi tarkkuus työsovelluksiin, joissa tarvitaan tekstin ja muiden yksityiskohtien lukemista.
  • Codec Avatars: Metan pitkäaikaisin projekti, jonka tavoitteena on luoda fotorealistisia avatareita VR-viestintään.
  • Quest Pron takaosan akun muotoilun säilyttäminen: Mukava painonjakoratkaisu.

La Jollan virallista julkaisupäivämäärää ei tiedetä, mutta vuodot viittaavat siihen, että julkaisua on odotettava vielä pitkään. Metan seuraavan VR-julkaisun odotetaan olevan Quest 3S, joka on edullisempi versio Quest 3:sta.

Instagram sai kauan toivotun uuden päivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa Instagram sai kauan toivotun uuden päivityksen

Isoja uutisia Instagramin käyttäjille, jotka tykkäävät jutella! Suorat viestit (DMs) saavat joukon uusia ominaisuuksia, jotka tekevät viestinnästä sujuvampaa ja henkilökohtaisempaa.

Korjaa kirjoitusvirheet:

Muokkaa viestejäsi 15 minuutin sisällä niiden lähettämisestä. Ei enää tarvetta kauhistella vahingossa tehtyjä kirjoitusvirheitä tai unohtunutta tietoa.

Pysy tärkeissä keskusteluissa mukana:

Kiinnitä suosikkikeskustelusi (enintään 3) postilaatikkosi yläosaan helppoa pääsyä varten.

Yksityisyysasetukset:

Päätä, haluatko nähdä lukulähteet, ja valitse, ovatko ne päällä kaikissa keskusteluissa vai vain tietyissä.

Ilmaise itseäsi paremmin:

Tallenna suosikki stikerisi helppoa käyttöä varten ja käytä jopa tarroja, GIFejä, valokuvia ja ääniviestejä vastauksena mihin tahansa viestiin.

Piristä keskusteluja:

Valitse laajemmasta teemavalikoimasta mieleisesi ja personoi keskustelujasi.

Lähde: Meta

Maaliskuun kiehtovimmat peliuutuudet VR-pelaajille Kommentit pois päältä artikkelissa Maaliskuun kiehtovimmat peliuutuudet VR-pelaajille

VR

Virtuaalitodellisuuden maailma laajenee jatkuvasti uusilla ja jännittävillä pelijulkaisuilla, jotka tarjoavat pelaajille mahdollisuuden astua uusiin ulottuvuuksiin ja seikkailla aivan uusissa maailmoissa. Tässä artikkelisarjassamme esittelemme teille, rakkaat lukijamme, parhaat ja mielenkiintoisimmat -pelijulkaisut kuluvalle kuukaudelle.

Olitpa sitten kokenut virtuaalipelaaja tai vasta-alkaja, löydät varmasti jotain kiinnostavaa ja ainutlaatuista jokaisesta kuukausittaisesta listauksestamme.

Paint The Town Red (Quest, Steam, PSVR 2)

Julkaisu 14.3.2024

Kaksi vuotta sitten alunperin South East Games:in julkaiseman kutsuu itseään ”kaaottiseksi” ensimmäisen persoonan lähitaistelupeliksi, jossa on vokseligrafiikkaa. Peli sijoittuu eri aikakausiin ja paikkoihin, ja vihollisia ”voidaan lyödä, hakata, potkia, puukottaa ja viipaloida täysin dynaamisesti käyttämällä melkein mitä tahansa, mikä ei ole naulattu kiinni.”

Max Mustard (Quest, Steam)

Julkaisu 21.3.2024

Toast Interactive studio tunnettiin aiemmin huonekävelysimulaattoristaan, mutta nyt se suuntaa kohti jotain uutta: VR-tasohyppelypeliä. Heidän tuleva Max Mustard -peli yhdistää ensimmäisen ja kolmannen persoonan tasohyppelyn luoden yllättävän mutta miellyttävän muutoksen. On jo jonkin aikaa tiedetty, että Toast Interactive on kehittämässä jotain ”paljon kunnianhimoisempaa”, mutta en usko kenenkään arvanneen sen olevan Max Mustardin kaltainen kokemus.

Little Cities: Bigger! (PSVR 2)

Julkaisu 12.3.2024

¨¨ -pelin paranneltu VR-kaupunkisimulaattori saapuu PSVR 2:lle ensi kuussa. Purple Yonderin kehittämä Little Cities: Bigger! sisältää kaikki aiemmin Questille julkaistut päivitykset – Sandbox -tilan, Snowy Islands -lisäosan, Attractions ja Little Citizens -ominaisuudet. Julkaisija nDreams vahvistaa, että PSVR 2 -versiossa on paranneltu kuvataajuus, 4K-tarkkuus, silmäseuranta ja haptisen palautteen tuki.

Medieval Dynasty New Settlement (Quest)

Julkaisu 28.3.2024

Sukella uuteen maailmaan ”Medieval Dynasty New Settlement” -pelin myötä. Tämä VR-spin-off-peli yhdistää saumattomasti hiekkalaatikon, roolipelin, simulaation ja tutkimisen elementtejä. Pelaaja astuu henkeäsalpaavan keskiaikaisen maailman keskelle, jossa hänen edessään on monumenttimainen tehtävä: perustaa ja kehittää kukoistava asutus ja aloittaa dynastiansa.


Päähenkilönä keskityt selviytymistaisteluun, resurssien keräämiseen ja kunnianhimoiseen dynastian luomiseen. VR-teknologian immersiivisten ominaisuuksien avulla osallistut fyysisesti rakennusten rakentamiseen, ruoanlaittoon, metsästykseen ja viljelykseen hedelmällisillä pelloilla. Tämän kaiken ja paljon muun tekeminen varmistaa, että koet tyytyväisyyden katsellessasi asutuksesi nousevan vaatimattomasta alusta majesteettiseksi keskiaikaiseksi keskukseksi.

Mixture (Quest 2, PSVR 2)

Julkaisu 1.3.2024


Pelissä ”Mixture” ohjaat samanaikaisesti kahta hahmoa. Toinen on Sola, pieni sirppikätinen yöperhosritari, ja toinen on Sepharios, mestarialkemisti. Pelaat Sephariona huonetilassa seisten ja katsot alaspäin Solaa, joka liikkuu ympäristössä.

Lähde: UploadVR.com