Metal: Hellsinger ilmestyy syksyllä VR-laitteille – demo kokeiltavissa jo nyt Kommentit pois päältä artikkelissa Metal: Hellsinger ilmestyy syksyllä VR-laitteille – demo kokeiltavissa jo nyt

Lab42 Gamesin kehittämä heavy metal -rytmipeli julkaistaan virallisesti syksyllä 2024 2 & 3, Meta Quest Pro ja PSVR 2 laitteille. -pelin VR-demo on nyt ladattavissa PC:lle Steamissä.

Demossa pääset tutustumaan upouuteen aulaan, josta voit valita tason, musiikin, varustuksesi ja paljon muuta. Luvassa on pelin kaksi ensimmäistä tehtävää, Voke ja Stygia. Asearsenaalissasi on neljä erilaista tyyliä: Paz, luotettava ja puhelias pääkallasi, joka polttaa vihollisesi tulisesta aseen kanssa; Terminus, ketterä ja terävä miekka; The Hounds, demoniset kaksoispistoolit; ja Persephone, haulikoolla, joka jyrisee yhtä raivokkaasti kuin musiikki itse.

Kaikkilla aseilla voi tähtäillä vapaasti VR-maailmassa. Ammu tahtiin ja – jos toinen käsi on vapaa – näytä sarvimerkit ennen kuin räjäytät heidät taivaan tuuliin. Aivan kuten alkuperäispelissä, jokaisella aseella on oma voimakas ultimaatti, joka kylvää tuhoa vihollisiin, kuten Terminusin tuplatahtiset iskut tai Pazin salamaisku.

Pelaajat voivat sukeltaa helvetin syövereihin jo nyt Steamissä ja lahdata demonien laumoja palkitun soundtrackin säestämänä. Ääniraidan on säveltänyt säveltäjäkaksikko Two Feathers ja metallilegendat kuten Serj Tankian (System of a Down), Matt Heafy (Trivium) ja Alissa White-Gluz (Arch Enemy).

Kun VR-lasit on päässä ja musiikki alkaa jytistä, Metal: Hellsinger VR tempaa mukaansa demonien selättämiseen tahdissa. Koe siitä maistiainen ilmaisessa demossa jo tänään ja koko peli syksyllä 2024.

Metal: Hellsinger VR ilmestyy syksyllä 2024 Meta Quest 2 & 3, Meta Quest Pro ja PSVR 2 laitteille.

Beat Saber jatkaa tahkoamistaan – tarjolla nyt myös uusi ilmainen musiikkipaketti Kommentit pois päältä artikkelissa Beat Saber jatkaa tahkoamistaan – tarjolla nyt myös uusi ilmainen musiikkipaketti

Beat Saber

, virtuaalitodellisuuden rytmipeli, ei tunnu hyytyvän lainkaan. Vain kaksi kuukautta Daft Punk -paketin julkaisun jälkeen pelin kehittäjä vihjaa uudesta, ilmaisesta OST 7 -musiikkipaketista.

Beat Saber julkaistiin tuntemattomana indie-pelinä SteamVR:n Early Access -palvelussa jo vuonna 2018. Pelistä huomasi heti, että kyseessä on jotain erikoista, mutta tuskin kukaan osasi arvata sen menestystä – huhut kertovat pelin myynnin ylittäneen 250 miljoonaa dollaria vuonna 2023.

Peli on jo pitkään ollut täydessä versiossaan ja saatavilla myös -, 1- ja PSVR 2 -laitteille. ”Helppo oppia, vaikea hallita” -tyylinen pelattavuus on pitänyt pelaajien kiinnostuksen ja herättänyt myös -yhtiön huomion, joka lopulta osti Beat Gamesin kehittäjän vuonna 2019. Vaikka tämä siirsi VR:n tärkeimmän pelin yksinomaan Metan haltuun, on yritys pitänyt lupauksensa pitää Beat Saberin monialustapelinä, tarjoten ominaisuuksien tasa-arvoa, yhtäläistä musiikkipakettien saatavuutta ja jopa alustojen välistä moninpeliä.

Beat Saber

Vuosien varrella Beat Saberiin on julkaistu useita lisämusiikkipaketteja, joista monet ovat tunnetuilta artisteilta. Vaikka suurin osa on maksullisia, on vuosien mittaan julkaistu myös kattava valikoima ilmaisia paketteja. Nyt Beat Saber saa jälleen uuden tällaisen.

Beat Games vihjasi tänään OST 7 -musiikkipaketista, mutta ei paljastanut juuri muuta kuin sen olevan ”tulossa pian”.

Aiemmat pelin OST -musiikkipaketit ovat kaikki olleet ilmaisia, eikä tämä liene todennäköisesti poikkeus. Ei ole tietoa siitä, kuinka monta kappaletta pakettiin sisältyy tai mitkä kappaleet ovat kyseessä, mutta useimmat OST -paketit ovat sisältäneet omaa ja indie-musiikkia, sekä muutamia erityisesti peliä varten tehtyjä hittejä.

Kun paketti julkaistaan, sen voi odottaa löytyvän SteamVR:stä, Questiltä, PSVR:stä ja PSVR 2:sta. Jatkaakohan Beat Saber musiikkipakettien julkaisemista vielä kuuden vuoden päästä?

Lähde: Road To VR

Metalliliiton kansa hurraa! – Metal: Hellsinger saapuu virtuaalilaseille Kommentit pois päältä artikkelissa Metalliliiton kansa hurraa! – Metal: Hellsinger saapuu virtuaalilaseille

Arvoisa metalliliiton kansa, ja VR-harrastajat! Nyt on korkea aika valmistautua intensiiviseen päänheilutukseen, sillä kunnioitettu rytmisrymistely saa odotetun VR-päivityksen.

Kustantaja Funcom ja kehittäjä The Outsiders yhteistyössä Lab42 Gamesin kanssa ilmoittivat nimittäin juuri :stä. Upouusi kokemus on rakennettu erityisesti virtuaalitodellisuutta varten ja se julkaistaan tänä vuonna kaikille suurimmille VR-alustoille, mukaan lukien 2/3/Pro, 2 ja SteamVR-lasit.

Metal: Hellsinger VR lupaa upottaa pelaajat raskaan metallin tahdittamaan toimintaan kuin koskaan aiemmin. Alkuperäispelin arvostettu ääniraita, jossa on metallijättiläisiä kuten Serj Tankian (System of a Down) ja Randy Blythe (Lamb of God), palaa ajamaan VR-kokemusta.

Luunmurskaavan musiikin lisäksi Metal: Hellsinger VR tarjoaa ainutlaatuisia pelimekaniikan hienosäätöjä VR:lle. Pelaajat voivat odottaa itsenäistä kaksin käsin aseiden käyttöä, manuaalista aseiden lataamista ja miekkataistelua, joka hyödyntää tilanmittaista peliä tai tikkuohjattua liikkumista.