Metallimusiikilla höystetty Metal: Hellsinger -peli sai julkaisupäivän – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Metallimusiikilla höystetty Metal: Hellsinger -peli sai julkaisupäivän – katso uusi traileri

Metal: Hellsinger

Rytminen ensimmäisen persoonan ammuntapeli Metal: Hellsinger on saanut vihdoin julkaisuajankohdan. Pelistä päästään nauttimaan PC:llä ja konsoleilla syyskuun 15. päivä. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Pelissä synkronoidaan ammunta rytmin tahtiin ja samalla musiikki muuttuu intensiivisemmäksi sekä sitä enemmän teet tuhoa. Päihitä erilaisia demoneita pääkalloverhotuilla terillä tai erilaisilla murha-aseilla varustettuna. Jokaisella aseella on oma erikoiskykynsä.

Pelissä pelataan läpi eeppisen tarinan, jonka palkittu näyttelijä Troy Baker on luonut. Valloita sitten tulostaulut tai haasta ystäväsi voittamaan sinut haastetilassa.

Vaikka Infernal Planes tunnetaan yleisesti nimellä helvetti, se on todellisuudessa tuhannen helvetin liitto, jotka kaikki ovat omalla tavallaan kauhistuttavia ja ikäviä. Punaisen tuomarin syrjäyttämiseksi sinun on taisteltava tiesi kovimmista kulmista aina Voken jäisestä maailmasta Stygian vihaiseen maailmaan asti.

Pelissä kuullaan metallimusiikin saralla ansioituneita laulajia kuten Alissa White-Gluzia (Arch Enemy), Matt Heafya (Trivium), Mikael Stannea ( Tranquillity) sekä Björn Stridia (Soilwork).

Metal: Hellsinger ilmestyy Playstation 5, Playstation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle syyskuun 15. päivä.

Kommentoi

Red Hot Chili Peppersien klassikkokappale muuntui ilmaiseksi peliksi Kommentit pois päältä artikkelissa Red Hot Chili Peppersien klassikkokappale muuntui ilmaiseksi peliksi

Californication The Videogame

Red Hot Chili Peppers julkaisi suosikkikappaleensa ”Californication” vuonna 1999 ja nyt kyseisen kappaleen videon inspiroimana siitä on saatu ilmainen peli.

Peli ammentaa kappaleen videon unenomaisista maailmoista ja siinä lennetään taivaalla, juostaan siirtolohkaretta karkuun sekä uidaan valtameressä.

Peli on kehittäjä Miquel Camps Ortezan käsialaa ja hänen mukaan projekti alkoi kaksipäiväisestä haasteesta joka kuitenkin laajentui täysimittaiseksi peliksi.

Californication -pelin voi ladata itselleen ilmaiseksi :lle ja OSX -laitteille täältä.

Kommentoi

Logitech G tuo League of Legends -pelistä tunnetun K/DA-virtuaalibändin pelituotteet Suomeen Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech G tuo League of Legends -pelistä tunnetun K/DA-virtuaalibändin pelituotteet Suomeen

Logitech x League of Legends

Kansainvälinen virtuaalinen tyttöbändi K/DA on tullut tunnetuksi League of Legends -pelin yhteydessä ja saavuttanut valtavan suosion pelin miljoonayleisön kautta. Bändin jäsenet koostuvatkin LoL-lyhenteellä tunnetun pelin ja sen maailman sankarihahmojen vaihtoehtoisista versioista. Yhtyeen jäsenet Akali, Ahri, Evelynn, Seraphine ja Kai’Sa ovat kaikki vahvasti mukana Logitech G -pelituotteissa, jotka on tyylitelty K/DA-teeman mukaisesti valkoisen, sinisen ja mustan sävyin.

Logitech x League of Legends

K/DA-pelituotevalikoima koostuu tulppakuulokkeista, kuppikuulokkeista, näppäimistöstä, kahdesta eri hiirestä ja hiirimatosta. Näin jokainen pelaaja voi koota yhdistelmästä itselleen sopivan oheislaitekokonaisuuden yhdenmukaisella tyylillä. Myös jokainen K/DA-hahmo on mukana oman yksilöllisen tuotteensa kanssa. Valovoimainen Akali tulee esiin kuppikuulokkeissa, kun taas vikkelä Ahri korostuu tulppakuulokkeiden keveydessä. Tummansävyinen Kai’Sa on langattoman hiiren pari sähäkkyydessään. Evelynn puolestaan edustaa monipuolista ja langallista pelihiirtä. Ryhmän uusin tulokas Seraphine koristaa hiirimaton pakettia ja itse hiirimatossa ovat esillä kaikki K/DA-ryhmän jäsenet. Koko ryhmän voima on vahvasti läsnä myös pelinäppäimistössä.

Siinä missä muut K/DA-tuoteperheen oheislaitteet ovat entuudestaan tuttuja, kokonaan uutena tuotteena mukana on Logitech G333 -tulppakuulokkeet. Ne ovat lajinsa ensimmäiset pelaamiseen suunnitellut tulppakuulokkeet, jotka soveltuvat sekä pc-pelaamiseen että älypuhelimen tai muun mobiililaitteen kanssa mukana kulkeviksi kuulokkeiksi. Alumiinirunkoisissa kuulokkeissa on erilliset elementit ylä- ja keskiäänille sekä matalille taajuuksille eli bassotoistolle. Näin äänet erottuvat selkeästi ja kirkkaasti myös pelatessa. Litteä kaapeli ei mene helpolla solmuun taskussa ja johdossa oleva mikrofoni soveltuu kaikenlaiseen puhekommunikointiin. Kuulokkeissa on 3,5 millimetrin stereokuulokeliitäntä, jonka lisäksi mukana tulee usb-c-sovitin, jolla kuulokkeet saa liitettyä myös älypuhelimeen, tietokoneeseen ja pelikonsoleihin.

Logitech G Pro KDA Keyboard
Logitech G Pro KDA -näppäimistö

PC-pelaamisen keskiössä on mekaaninen Logitech G PRO K/DA -pelinäppäimistö, jossa on verraton painallusvaste, huipputason näppäinkytkimet ja monipuolisesti muokattavat ominaisuudet. Lyhyen painallusmatkan ansiosta komennot menevät nopeasti perille pelissä kuin pelissä. Näppäimistön kumppaniksi sopii joko johdollinen Logitech G502 HERO K/DA- tai langaton Logitech G305 K/DA LIGHTSPEED -pelihiiri. Siinä missä Logitech G502 HERO K/DA tarjoaa oikeakätiselle pelaajalle enemmän ergonomisuutta ja useamman painikkeen, on langaton Logitech G305 K/DA LIGHTSPEED neutraalilla muotoilullaan sopiva myös vasenkätisille pelaajille. Hiiren pariksi sopii jättikokoinen, tyylikkäällä K/DA-kuvioinnilla viimeistelty Logitech G840 K/DA -hiirimatto, joka viimeistelee uskottavan pelipöydän.

Logitech G733 KDA
Logitech G733 KDA -kuulokkeet

Koska äänikommunikaatio ja selkeä äänenlaatu ovat tärkeitä myös League of Legendsin kaltaisissa moninpeleissä, korkeatasoiset Logitech G733 K/DA LIGHTSPEED -pelikuulokkeet ovat oivallinen valinta LoL-pelaajalle. Langattomuutensa ansiosta nämä kuulokkeet on helppo pitää päässä vaikka tietokoneelta joutuisikin poistumaan kesken pelin tai otteluiden välissä. Monipuoliset ääni- ja puheominaisuudet sekä pehmeä pantarakenne tekevät käytöstä miellyttävää.

Kaikki Logitech G K/DA -tuoteperheen oheislaitteet on virallisesti lisensoitu ja tehty yhteistyössä pelijulkaisija Riot Gamesin kanssa. Ne tekevät kunniaa K/DA-peliyhtyeelle sekä huippusuositulle League of Legends -moninpelille, jota pidetään yhtenä maailman suosituimpana ja pelatuimpana kilpapelinä. Kahdesta vastakkain taistelevasta pelitiimistä koostuva strateginen taistelupeli on suosittu etenkin nuorten ja nuorten aikuisten keskuudessa. Päivittäin sitä pelaa yhtäaikaisesti jopa kahdeksan miljoonaa pelaajaa ympäri maailmaa.

Hinta ja saatavuus

Logitech G K/DA -pelituotteet ovat nyt saatavana 49,95 – 149 euron hintaan.

Kommentoi