Metalliyhtye Korn aikoo esiintyä World of Tanks Blitz -pelissä Kommentit pois päältä artikkelissa Metalliyhtye Korn aikoo esiintyä World of Tanks Blitz -pelissä

World of Tanks Blitz

Näyttäisi siltä, että yhdysvaltalainen metalliyhtye Korn aikoisi esiintyä ilmaispelattavassa -pelissä.

Yhtyeen Twitter -tilillä julkaistussa postauksessa käy ilmi että bändi esiintyisi Burning Games Music Festival -nimisessä tapahtumassa.

Tämä ei suinkaan olisi ensimmäinen kerta kun Korn nähdään pelissä. Yhtye esiintyi viime vuoden puolella -roolipelissä.

Koronaviruksen aiheuttamien rajoituksien vuoksi artistit ovat alkaneet etsimään uusia kanavia tuoda musiikkiaan esille. Travis Scott esiintyi huhtikuussa -pelissä ja keikka keräsi ennätysmäärän yleisöä.

Kommentoi

World of Tanks Blitz saa viisi uutta tsekkiläistä tankkia Kommentit pois päältä artikkelissa World of Tanks Blitz saa viisi uutta tsekkiläistä tankkia

World of Tanks Blitz

-peli on laajentumassa uuden 7.7 päivityksen myötä viidellä uudella tsekkiläisellä tankilla.

Tankit ovat osa European Tech Tree -teknologiapuuta ja tankkien tasot ulottuvat aina Tier VI:stä aina Tier X:n asti. Tankkien myötä peliin saadaan myös kaksi uutta muonaa gulassi ja paistettu juusto. Tankit saa itselleen tutkituttamalla Tier V -tankki Strv m/42:n teknologiapuuta.

Tässä vielä uudet tankit listattuna:

  • Škoda T 25 (Tier VI)
  • Konštrukta T-34/100 (Tier VII)
  • TVP VTU Koncept (Tier VIII)
  • Škoda T 50 (Tier IX)
  • TVP 50/51 (Tier X)

Uusi päivitys tuo mukanaan peliin myös uuden operaation nimeltään Colosseum. Nimensä mukaan pelaajat joutuvat tankkeineen gladiaattoreiksi areenalle. Tehtävässä on palkintona uniikki tankkityyppi, uusi camo ja profiilin taustakuva.

Voit lukea lisää uusista tankeista ja päivityksestä täältä. World of Tanks Blitz on saatavissa PC:lle, OSX:lle, iOS ja Android -mobiililaitteille sekä Nintendo Switch -konsolille.

Kommentoi

World of Tanks ja Blitz -pelit juhlistavat kiinalaista uuttavuotta erityisillä tapahtumilla Kommentit pois päältä artikkelissa World of Tanks ja Blitz -pelit juhlistavat kiinalaista uuttavuotta erityisillä tapahtumilla

World of Tanks

World of Tanks ja -peleissä tullaan juhlistamaan kiinalaista uuttavuotta ja tulevaa härän vuotta uusilla tapahtumilla.

PC-pelaajat pääsevät nauttimaan World of Tanks -pelissä Lunar Challenge -tapahtumasta, joka vietetään helmikuun 12.-22. päivä. Luvassa on 10 eri tasoa, joissa jokaisessa omat palkintonsa. Eri tasoisille pelaajille on myös luvassa eri tavat suorittaa haasteita. Palkintona on mm. uusi 122 TM tankki, sekä kiinalaisen uudenvuoden aiheinen tyylittely kaikkiin tankkeihin.

Mobiili- ja Switch -konsolipelaajat pääsevät puolestaan World of Tanks Blitz -pelissä kokemaan Lunar Rising -tapahtuman helmikuun 10.-19. päivä. Luvassa on 9 tasoa ja kiinalaisen uudenvuoden aiheisia keräilypalkintoja. Pelattavissa on myös uusi Operation Lichun -tehtävä.

World of Tanks peli on saatavilla PC:lle ja OSX:lle. World of Tanks Blitz on puolestaan saatavilla iOS ja Android -mobiililaitteille sekä Nintendo Switch -konsolille, että PC:lle.

World of Tanks ilmestyi myös hiljattain Steam -kauppapaikan valikoimiin.

Kommentoi