Metalliyhtye Korn toi World of Tanks Blitz -peliin uuden pelitilan – katso musiikkivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Metalliyhtye Korn toi World of Tanks Blitz -peliin uuden pelitilan – katso musiikkivideo

World of Tanks Blitz

Uutisoimme hiljattain yhdysvaltalaisen metalliyhtye Kornin ja -pelin yhteistyöstä. Nyt aiheen tiimoilta on saatu lisätietoja ja yhteistyön tuloksena on ”Finally Free” -kappaleen musiikkivideo sekä Halloween -aiheisen Burning Games -pelitila.

Pelaajat voivat lokakuun 16.-24. päivä suorittaa haasteita pelissä paljastaakseen Korn -aiheista kuvamateriaalia ja tavaroita pelissä.

Halloween -aiheisessa Burning Games -pelitilassa pelaajat voivat taistella saadakseen erityisiä palkintoja. Pelitilassa aika alkaa juoksemaan heti pelin alussa ja jokainen tankki menettää energiaa. Energiaa saa takaisin aiheuttamalla vahinkoa kilpailijoiden tankkeihin. Pelatakseen pelimuotoa pelaajat tarvitsevat vähintään Tier V -tankin.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kun pelissä nähdään bändejä. on aiemmin työskennellyt mm. Iron Maiden, Sabaton ja The Offspring -yhtyeiden kanssa.

Halloweenin aikaan pelissä vietetään myös The Way of the Raider -tapahtumaa, jossa pelaajat voivat ansaita krediittejä, ilmaisia kokemuspisteitä ja ilmaisia Premium -päiviä, uusia camoja sekä post-apokalyptisiä tankkeja kuten Tier V Spike ja Tier VII Annihilator. Molemmat tankeista nähdään Kornin musiikkivideolla. Mikäli pelaaja saavuttaa kaikki 60 tasoa, saa hän palkinnoksi erityisen animoidun Radioactive Glow -camon.

World of Tank Blitz on saatavilla :lle, -konsolille sekä ja -mobiililaitteille.

Kommentoi

Uusi Xbox -sovellus mahdollistaa etäpelaamisen mobiililaitteilla Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Xbox -sovellus mahdollistaa etäpelaamisen mobiililaitteilla

Xbox Remote Play

Microsoft on päivittänyt Xbox -sovelluksen, joka mahdollistaa pelien etäpelaamisen ja -laitteilla. Uuden sovelluksen myötä myös käyttöliittymä päivittyy elokuussa ilmoitettuun kuosiin.

Xbox Remote Play toimii Sonyn vastaavaan tapaan eli voit pelata Xbox One -konsolin pelejä mobiililaitteellasi langattoman verkkoyhteyden avulla. Microsoft xCloud -pilvipelipalvusta se poikkeaa siinä määrin, että pelaajan täytyy omistaa Xbox One -konsoli.

Pelien etäpelaamisen lisäksi uudella sovelluksella voi asentaa uuden konsolin sekä jonottaa pelejä lataukseen. Voit myös katsoa sekä jakaa pelivideoita ja kuvankaappauksia. Sovellus mahdollistaa myös chattailyn kavereiden kanssa.

Päivitetty sovellus on saatavilla Androidille Play Storen kautta ja iOS:lle App Storen kautta.

Kommentoi

Football Manager 2021 ilmestyy marraskuussa – näin peli uudistuu Kommentit pois päältä artikkelissa Football Manager 2021 ilmestyy marraskuussa – näin peli uudistuu

Football Manager 2021

Sports Interactive ja Sega ovat ilmoittaneet tuleva Football Manager 2021 uudet ominaisuudet. Peli ilmestyy marraskuun 24. päivä Epic Games Store ja Steam -palveluiden kautta.

Pelaajilla tulee olemaan uudessa pelissä enemmän mahdollisuuksia joukkueen hallitsemiseen kentällä ja sen ulkopuolella. Tämän mahdollistavat uudet pelimekaniikat, tarkemmat analyysit sekä lisätiedot ja lisäresurssit.

Pelaajien kanssa on enemmän vuorovaikutusmahdollisuuksia, mikä tekee pelistä entistä realistisemman. Pelipäivään tehdyt visuaaliset parannukset ja kuulutusten parannukset tekevät kokemuksesta entistä todentuntuisemman. Myös uusien pelaajien värväämiseen on tuotu uusia mahdollisuuksia ja kauden lopulla voi juhlistaa onnistumisia.

Kaikki uudet ominaisuudet voi lukea pelin viralliselta sivulta.

Football Manager 2021 ilmestyy marraskuun 24. päivä Epic Games Store ja Steam -palveluiden kautta :lle ja OSX:lle.

Kommentoi