Metalliyhtye Korn toi World of Tanks Blitz -peliin uuden pelitilan – katso musiikkivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Metalliyhtye Korn toi World of Tanks Blitz -peliin uuden pelitilan – katso musiikkivideo

World of Tanks Blitz

Uutisoimme hiljattain yhdysvaltalaisen metalliyhtye Kornin ja -pelin yhteistyöstä. Nyt aiheen tiimoilta on saatu lisätietoja ja yhteistyön tuloksena on ”Finally Free” -kappaleen musiikkivideo sekä Halloween -aiheisen Burning Games -pelitila.

Pelaajat voivat lokakuun 16.-24. päivä suorittaa haasteita pelissä paljastaakseen Korn -aiheista kuvamateriaalia ja tavaroita pelissä.

Halloween -aiheisessa Burning Games -pelitilassa pelaajat voivat taistella saadakseen erityisiä palkintoja. Pelitilassa aika alkaa juoksemaan heti pelin alussa ja jokainen tankki menettää energiaa. Energiaa saa takaisin aiheuttamalla vahinkoa kilpailijoiden tankkeihin. Pelatakseen pelimuotoa pelaajat tarvitsevat vähintään Tier V -tankin.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta kun pelissä nähdään bändejä. on aiemmin työskennellyt mm. Iron Maiden, Sabaton ja The Offspring -yhtyeiden kanssa.

Halloweenin aikaan pelissä vietetään myös The Way of the Raider -tapahtumaa, jossa pelaajat voivat ansaita krediittejä, ilmaisia kokemuspisteitä ja ilmaisia Premium -päiviä, uusia camoja sekä post-apokalyptisiä tankkeja kuten Tier V Spike ja Tier VII Annihilator. Molemmat tankeista nähdään Kornin musiikkivideolla. Mikäli pelaaja saavuttaa kaikki 60 tasoa, saa hän palkinnoksi erityisen animoidun Radioactive Glow -camon.

World of Tank Blitz on saatavilla :lle, Nintendo -konsolille sekä ja -mobiililaitteille.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.