Metro Exodus saapuu Steamin sijaan ensin vain Epic Game -storeen Kommentit pois päältä artikkelissa Metro Exodus saapuu Steamin sijaan ensin vain Epic Game -storeen

Julkaisija on päättänyt tuoda tulevan Metro Exodus pelinsä saataville PC:lle ainoastaan Epic Game -storen kautta. Pelin ensijulkaisua ei saa siis ostettua Steam -palvelun kautta. Deep Silverin mukaan peli saapuu Steamiin ja muihin digitaalisiin kauppoihin helmikuun 14. päivä 2020.

Syyksi Deep Silver kertoo Epic Gamesin huokeammat tuloehdot. Epic Game Storessa kehittäjän pussiin kilahtaa 88% tuloista, kun taas Steamissä vastaava luku on 70%. Pelin Steamin kautta ennakkotilanneiden olisi tarkoitus kuitenki saada pelinsä normaalisti sen ilmestyessä.

Ukrainalaisen 4A Gamesin kehittämä Metro Exodus ilmestyy helmikuun 15. päivä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle Epic Games Storen kautta.

Taistelupelit Jitsu Squad ja Mighty Fight Federation ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Taistelupelit Jitsu Squad ja Mighty Fight Federation ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Jitsu Squad

Store jakaa parhaillaan kahta taistelupeliä ilmaiseksi: sekä .

Jitsu Squad

Jitsu Squad on viime vuonna ilmestynyt piirretyillä grafiikoilla varustettu nopeatempoinen moninpelitaistelu, jossa neljä pelaajaa voi pelata samalla puolella. Peli ammentaa Marvel universumista sekä Capcomin klassisista sivuttain etenevistä peleistä. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Mighty Fight Federation

Mighty Fight Federation on puolestaan vuonna 2021 ilmestynyt areenataistelupeli, jossa on 13 eri tyylistä taistelijaa. Voit pelata yksin tai yhdessä kavereiden kanssa toisia vastaan. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Trackmania-ajopeli juhlistaa 20-vuotista taivaltaan lisäsisällöllä ja tapahtumilla Kommentit pois päältä artikkelissa Trackmania-ajopeli juhlistaa 20-vuotista taivaltaan lisäsisällöllä ja tapahtumilla

Trackmania

viettää suositun -kilpa-ajopelin pyöreitä vuosia tuomalla mukaan pelattavaa vuosien varrelta. Katso uusi traileri alta.

20 vuotta on pitkä aika mille tahansa pelisarjalle. Näin pitkällä aikajaksolla tekniset kehitysaskeleet ovat valtavia ja jopa useampi pelialusta ehtii vaihtua moisen taipaleen aikana. Trackmania on kaikesta huolimatta nauttinut kasvavasta suosiosta kaikki nämä vuodet ja nyt näitä kuluneita vuosia juhlitaan myös historian sivuja selaamalla. Ensimmäisenä juhlallisuuksia vietetään nauttimalla ensimmäisen Trackmania-pelin niin sanotusta alkuperäisestä trilogiasta eli tuomalla lumi-, aavikko- ja ralliteemaiset kisat mukaan uuteen peliin.

Näistä ensimmäisenä on vuorossa lumiteema, jonka myötä koettavaksi tulee 15 radan mittainen kampanja. Sen myötä kisakaarat muuntuvat lumiautoiksi, jotka toimivat kuin vuoden 2004 Trackmania-autot, mutta modernilla vivahteella. Samalla tämä uusi peliepisodi tuo mukanaan uuden kisa-alustan eli puun ja sata rakennusosaa peliratojen pakertajille.

Synttäreitä juhlitaan myös erilaisilla kisatapahtumilla, kuten Track of the Day- ja Cup of the Day -kisoilla, joista nautitaan lumikampanjan parissa. 30. marraskuuta kello 19.30 alkaen Ubisoft News striimaa Cup of the Day -kisan, jossa mukana ovat Trackmanian tuottaja Augustin De Vita ja sisältöpäällikkö Ayrton Lemaire. Lisäksi mukana on kymmenen striimaajaa, jotka luovat omia ratojaan Trackmanian 20-vuotisjuhlallisuuksia varten. Tämä juhlakisa on vuorossa 18. joulukuuta.

Juhlavuotta tuodaan esille myös uusilla autopinnoitteilla eli skineillä, joista kymmenen tuomariston valitsemaa vaihtoehtoa ovat esillä pelin sisäisessä Ubisoft Nadeo -klubissa.

Tänään alkavat myös Trackmanian maailmanmestaruuskisojen finaalivaiheet, jotka kisataan Ranskan Montpellierissä. Kisatapahtuma myös striimataan katsojille. Tapahtumat alkavat tänään kello 17.00 Suomen aikaa ja jatkuvat koko viikonlopun. Semifinaalit ovat vuorossa sunnuntaina kello 18.00 alkaen ja varsinaiset mestaruusajot kello 21.00 alkaen.

Pelin 20-vuotinen taival jatkuu juhlatunnelmissa myöhemmissäkin päivityksissä ja 1.huhtikuuta lähtien peliin saadaan upea ralliteema omine kisoineen. Tätä seuraa paluun tekevä aavikkoteema, joka julkaistaan pelattavaksi 1. heinäkuuta alkaen osana pelin kesäkampanjaa.

Trackmania on saatavilla ilmaiseksi , , ja S sekä -konsoleille. :lle peli on saatavilla - ja Ubisoft Store -kauppapaikoista. Pelin perusversio on pelattavissa ilmaiseksi ja tämän lisäksi pelaajat voivat ostaa Standard- ja Club-versiot pelistä 9,99 ja 29,99 euron hintaan.