Metro Exodus saapuu Steamin sijaan ensin vain Epic Game -storeen Kommentit pois päältä artikkelissa Metro Exodus saapuu Steamin sijaan ensin vain Epic Game -storeen

Julkaisija on päättänyt tuoda tulevan Metro Exodus pelinsä saataville PC:lle ainoastaan Epic Game -storen kautta. Pelin ensijulkaisua ei saa siis ostettua Steam -palvelun kautta. Deep Silverin mukaan peli saapuu Steamiin ja muihin digitaalisiin kauppoihin helmikuun 14. päivä 2020.

Syyksi Deep Silver kertoo Epic Gamesin huokeammat tuloehdot. Epic Game Storessa kehittäjän pussiin kilahtaa 88% tuloista, kun taas Steamissä vastaava luku on 70%. Pelin Steamin kautta ennakkotilanneiden olisi tarkoitus kuitenki saada pelinsä normaalisti sen ilmestyessä.

Ukrainalaisen 4A Gamesin kehittämä Metro Exodus ilmestyy helmikuun 15. päivä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle Epic Games Storen kautta.

Vauhdikas scifikilpapeli Redout 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Vauhdikas scifikilpapeli Redout 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Redout 2

tarjoaa tällä viikolla ilmaiseksi sci-fi-ajopeliä . Kyseessä on jatko-osa suositulle anti-gravitaatiokilpapelille, joka tarjoaa vauhdikasta menoa neonvaloilla hehkuvilla radoilla.

Vuonna 2022 ilmestyneessä pelissä pelaajat kisaamaan ohjaamaan rakettikäyttöisillä ajoneuvoilla, jotka uhmaavat painovoimaa ja liitävät uskomattomilla nopeuksilla. Ratojen suunnittelu on armoton – jyrkkiä mutkia, huimapäisiä hyppyreitä ja salamannopeita suoria, jotka vaativat pelaajalta täydellistä reagointikykyä ja ajotaitoa.

Vauhdin hurmaa täydentää syvä kustomointijärjestelmä. Voit muokata ajokkiasi niin ulkonäöllisesti kuin teknisten ominaisuuksienkin puolesta. Viimeistele unelmiesi kilpa-auto ja koe anti-gravitaatiokilpailun todellinen voima.

Redout 2 on ladattavissa ilmaiseksi :lle aina ensi viikon torstaihin 20. kesäkuuta asti. Pelin lunastaminen on helppoa: luo ilmainen Store -tili, jos sinulla ei vielä sellaista ole, kirjaudu sisään ja lisää peli kirjastoosi.

Ritareita pataan ilmaiseksi – Chivalry 2 ladattavissa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Ritareita pataan ilmaiseksi – Chivalry 2 ladattavissa PC:lle

Chivalry 2

tarjoaa jälleen herkullisen ilmaispelin -pelaajille! Suosittu keskiaikaan sijoittuva moninpeli on parhaillaan lunastettavissa ilmaiseksi.

Torn Banner Studiosin kehittämä Chivalry 2 vie pelaajat keskelle kaaosta ja verta. 64 pelaajan massiivissa taisteluissa yhdistyvät miekat, keihäät ja kirveet epätavallisempiin aseisiin kuten tuoleihin, kanoihin ja jopa hevosen lantaan. Pelaajat voivat valita useista eri luokista ja pelityyleistä, taistella jalkamiehenä tai ratsuväen mukana.

Chivalry 2 tarjoaa intensiivisen ja verisen pelikokemuksen, jossa pelaajat voivat tuntea keskiaikaisten taisteluiden raivon ja jännityksen. Älä missaa tätä tilaisuutta lisätä peli kirjastoosi ilmaiseksi!

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.