Michael Jacksonin elämänkertaelokuvan ensimmäinen näyttelijäkiinnitys julki – nuorta popin kuningasta esittää melkoinen tanssitaituri! Kommentit pois päältä artikkelissa Michael Jacksonin elämänkertaelokuvan ensimmäinen näyttelijäkiinnitys julki – nuorta popin kuningasta esittää melkoinen tanssitaituri!

Vuonna 2025 ensi-iltansa saava Michael Jacksonin elämäkertaelokuva, on valinnut yhdeksänvuotiaan Julianon Krue Valdin esittämään nuorta versiota Popin kuninkaasta.

Valdin aika Jacksonina keskittyy tutkimaan musiikin legendan lapsitähti-aikoja The Jackson 5:ssä. Lionsgate ja Universal ilmoittivat valinnasta tänään, ja elokuvan pääkuvaus alkaa ensi viikolla.

”Tämä mahdollisuus on minulle todella tärkeä, koska on Popin kuningas, ja hän on hyvin erityinen sydämessäni”, Valdi sanoi. ”Olen tanssinut hänen kappaleidensa tahtiin viisi vuotta. Hän saa minut tuntemaan oloni todella erityiseksi ja hyväksi itseni kanssa. Rakastan Michael Jacksonin energiaa.”

Valdi on tietämättään valmistautunut Jacksonin esittämiseen vuosia. Taiteilija ja tanssija Montana Tuckerin Instagramissa jakaman tiedon mukaan Valdi on jopa käyttänyt aikaa hioakseen tähtiartistin ikonisimpia liikkeitä.

Lähde: IGN