Microsoft avaa tulevan sukupolven Project Scarlett -pelikonetta – ilmestyy kesällä 2020 Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft avaa tulevan sukupolven Project Scarlett -pelikonetta – ilmestyy kesällä 2020

on avannut seuraavaa tulevan sukupolven Project Scarlett -pelikonettaan. pääjehu kertoi viikonlopun -messuilla, että ilmestyy kesällä 2020.

on varustettu mukautetuilla Zen 2 ja Navi -prosessoreilla ja niillä saavutetaan yli neljä kertaa enemmän tehoja kuin One X -konsolilla. Uusi konsoli tukee myös 8K-grafiikoita, 120 fps:n kuvataajuutta sekä reaaliaikaista säteiden seurantaa (raytracing). Tallennus tapahtuu SSD-levylle.

Project Scarlett on myös yhteensopiva aiempien konsolien pelien kanssa. Konsolin kanssa samaan aikaan ilmestyy myös avaruusräiskintä Halo Infinite.

Kommentoi

Klassinen Splinter Cell -peli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Klassinen Splinter Cell -peli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Splinter Cell

Ubisoft jakaa parhaillaan ilmaiseksi vuoden Tom Clancy’s Splinter Cell -hiippailupeliä PC:lle.

Pelissä seurataan NSA:n salaisen agentin ja hiippailuekspertin Sam Fisherin edesottamuksia kun tämä etsii kahta kadonnutta yhdysvaltalaista agenttia Georgiassa ja löytää samalla ydinlaitteen.

Alunperin vuonna 2002 ilmestynyt peli on Splinter Cell -pelisarjan ensimmäinen osa ja on toteutettu Unreal Engine 2 -pelimoottorin avulla. Peli ilmestyi alunperin Xboxille ja sai seuraavana vuonna versiot myös PlayStation 2 ja GameCube -konsoleille sekä PC:lle että OSX:lle.

Voit ladata Splinter Cell -pelin ilmaiseksi PC:lle täältä aina marraskuun 30. päivään asti.

Kommentoi

Resident Evil Village -kauhupeli laajenee hyytävällä lisäosalla Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil Village -kauhupeli laajenee hyytävällä lisäosalla

Resident Evil Village

Tokyo Games Show 2022 -pelitapahtumassa esiteltiin pian julkaistavan Resident Evil Village -kauhupelin uutta lisäosaa. Winters’ Expansion -jatkoseikkailun uusia ominaisuuksia käytiin läpi esittelyvideolla, joka tuo tapahtumien hyytävän tunnelman eloon vaikuttavalla tavalla. Päähahmo Ethan Wintersin uudet hahmoanimaatiot ovat komeaa katsottavaa ja päivityksen myötä on peli pelattavissa myös odotetussa kolmannen persoonan kuvakulmasta katsoen.

Lisäosaan sisältyvässä Shadows of Rose -tarinassa tutustutaan 15 vuotta pelin tapahtumien jälkeiseen aikaan Rose Wintersin etsiessä parannusta omille kyseenalaisille voimilleen. Hänen on kuitenkin pakko turvautua niihin selvitäkseen hengissä kohtaamisista hirveiden kasvonsyöjien kanssa. Voimien avulla Rose voi tainnuttaa vihollisiaan päästäkseen karkuun elävää painajaista.

Resident Evil Village on saatavana sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S- sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle.

Kommentoi