Microsoft avaa tulevan sukupolven Project Scarlett -pelikonetta – ilmestyy kesällä 2020 Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft avaa tulevan sukupolven Project Scarlett -pelikonetta – ilmestyy kesällä 2020 133

on avannut seuraavaa tulevan sukupolven -pelikonettaan. pääjehu Phil Spencer kertoi viikonlopun E3-messuilla, että konsoli ilmestyy kesällä 2020.

Konsoli on varustettu mukautetuilla AMD Zen 2 ja Navi -prosessoreilla ja niillä saavutetaan yli neljä kertaa enemmän tehoja kuin Xbox One X -konsolilla. Uusi konsoli tukee myös 8K-grafiikoita, 120 fps:n kuvataajuutta sekä reaaliaikaista säteiden seurantaa (raytracing). Tallennus tapahtuu SSD-levylle.

Project Scarlett on myös yhteensopiva aiempien konsolien pelien kanssa. Konsolin kanssa samaan aikaan ilmestyy myös avaruusräiskintä Halo Infinite.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Logitech lanseerasi pelaamista helpottavia apuvälineitä liikkumisrajoitteisille Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech lanseerasi pelaamista helpottavia apuvälineitä liikkumisrajoitteisille 55

Logitech G Adaptive Gaming Kit

Maailman johtavimpiin oheislaitteiden valmistajiin kuuluva Logitech on julkistanut pelaamista helpottavan laajennusosan Adaptive Controller -peliohjaimelle.

Logitech G Adaptive Gaming Kit -laajennuspaketin sisältämien toiminto- ja liipaisinpainikkeiden ansiosta peliohjain voidaan räätälöidä sopivaksi myös liikuntarajoitteisille pelaajille. Perinteisen peliohjaimen painikkeet ovat pienet ja vaativat melkoista akrobatiaa. Tätä helpottaakseen Logitech G Adaptive Gaming Kit -laajennus tarjoaa käyttöön isokokoisia ja helposti painettavia painikkeita. Tämän ansiosta yhä useampi pelaaja pääsee nauttimaan monipuolisesta pelitarjonnasta.

”Laajennuspaketti on suunniteltu täydelliseksi pariksi Xbox Adaptive Controller -peliohjaimelle. Laajennusosa sisältää kaiken tarvittavan ja ja tekee peliohjaimesta helposti hallittavan”, kommentoi Logitech-pelitarvikkeiden johtaja Ujesh Desai. ”Haluamme tällä ratkaisulla tukea pelaajayhteisön monipuolisuutta ja vastaanottavuutta. Koemme, että pelaaminen on kaikkien yhteinen harrastus. Jaettu ilo on paras ilo.”

Laajennusosa on Logitech G:n ja Microsoft Inclusive Tech Labin yhteistyön tulos. Lisäksi laajennusosaa on työstetty yhdessä erilaisten saavutettavuusryhmien kanssa, joihin kuuluvat muun muassa The AbleGamers Charity- ja SpecialEffect-järjestöt. Yhteistyön avulla on haluttu varmistaa mahdollisimman toimiva ohjainkokemus, joka vastaa peliyhteisön tarpeisiin.

Logitech G Adaptive Gaming Kit on Logitech G:n ja Microsoft Inclusive Tech Labin yhteistyön tulos
Logitech G Adaptive Gaming Kit on Logitech G:n ja Microsoft Inclusive Tech Labin yhteistyön tulos

”Uskomme, että teknologialla on mahdollisuus vahvistaa meitä kaikkia”, kommentoi Microsoftin pelituotteiden toimitusjohtaja Phil Spencer. ”Yhdessä laajennusosan avulla voimme mullistaa pelaamisen tekemällä siitä entistä saavutettavamman kokemuksen.”

”AbleGamers-järjestön tavoite on tehdä videopelaaminen mahdolliseksi kaikenlaisille pelaajille”, kommentoi AbleGamersin toiminnanjohtaja Steve Spohn. ”Jokaisen tarpeet ovat erilaiset. Logitech G Adaptive Gaming Kit tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia pelaamisen mahdollistamisessa monenlaisille pelaajille. Arvostamme mahdollisuutta työskennellä läheisesti Logitech G:n kanssa laajennusosan parissa ja toivomme yhteistyön jatkuvan myös tulevaisuudessa.”

Logitech G Adaptive Gaming Kit sisältää kolme pientä ja kolme isoa toimintopainiketta. Kaikki painikkeet on varustettu huipputason pelikytkimillä sopivan vasteen takaamiseksi. Lisäksi paketissa on neljä hipaisupainiketta, kaksi erilaista liipaisinpainiketta ja räätälöitävät, toisiinsa kiinnitettävät ohjaimen alustamatot. Kokonaisuus on viimeistelty painikkeiden tunnistetarra-arkeilla ja karhuntarrakiinnityksin.

Laajennusosa vaatii toimiakseen Xbox One -pelikonsolin ja Xbox Adaptive Controller -peliohjaimen.

Hinta ja saatavuus

Logitech G Adaptive Gaming Kit tulee saataville LogitechG.com-verkkokaupassa ja osassa Microsoft-myymälöitä marraskuun aikana 99,99 euron hintaan.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Seuraavaa Battlefield -peliä saadaan odotella vuoteen 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Seuraavaa Battlefield -peliä saadaan odotella vuoteen 2022 65

Battlefield V

EA on ilmoittanut julkaisevansa Battlefield 6 -pelin seuraavan sukupolven konsoleille. Vaikka Playstation 5 ja ilmestyvätkin vuoden 2020 lopulla, uutta Battlefield -peliä päästään pelaamaan konsoleilla vasta 2022.

Syyksi yritys on kertonut haluavansa varmistaa että mahdollisimman moni potentiaalinen pelin pelaaja olisi siihen mennessä hankkinut seuraavan sukupolven konsolin. EA haluaa myös seuraavan Battlefield pelin olevan uraa uurtava ja teknologisesti innovatiivinen.

Battlefield pelejä on ilmestynyt vuosittain aina vuodesta 2002 lähtien. Nyt pelisarjan faneille tulee pitkä odotus sillä viimeisin Battlefield V ilmestyi vuonna 2018.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Pian voit pelata Xbox One pelejä Android -puhelimesi kautta Kommentit pois päältä artikkelissa Pian voit pelata Xbox One pelejä Android -puhelimesi kautta 191

Xbox Console Streaming

on tuomassa One konsoliin ominaisuuden, jonka avulla voit pelata pelejä Android -puhelimen tai tabletin kautta. Console Streaming -nimellä kulkeva ominaisuus on vastaava etäpelaamisen muoto, joka on nähty mm. Playstation 4 -konsolilla.

Ominaisuus on parhaillaan kokeilukäytössä Xbox Insider -käyttäjille Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Muut käyttäjät ja alueet saavat ominaisuuden myöhemmin.

Toimiakseen Xbox Console Streaming vaatii vähintään Android 6.0 ja Bluetooth 4.0 -versiot sekä langattoman Xbox One -ohjaimen. Vaihtoehtoinen ohjaimeen kiinnitettävä puhelinadapteri parantaa pelikokemusta.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi