Microsoft Flight Simulator saa GOTY -päivityksen marraskuussa – mukana Helsinki ja uusia lentokoneita Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft Flight Simulator saa GOTY -päivityksen marraskuussa – mukana Helsinki ja uusia lentokoneita

Microsoftin suursuosittu Flight Simulator -peli on saamassa Game of the Year -version marraskuun 18. päivä. Versio tuo mukanaan mm. uusia lentokonemalleja sekä lentokenttiä.

Uusia lentokoneita on mm. F/A-18 Super Hornet, VoloCity Air Taxi, -6 Porter, NX Cub sekä Aviat Pitts Special S1S. Lentokenttien joukossa on mm. Marine Corps Air Station Miramar ja Patrick Space Force Base sekä kahdeksan kaupunkia saa fotogrammetriatasolla kuvatut käsittelyt. Näiden joukossa on mm. Helsinki, Nottingham ja Utrecht.

Päivityksen mukana on myös DirectX 12 Early Access -tuki sekä päivitetty sääjärjestelmä. Mukana on myös uusia opetusohjelmia ja Discovery Flights -ominaisuus.

on saatavilla :lle ja Series X sekä S ja Xbox One -konsoleille. Pelin GOTY -versio ei maksa pelin jo omistaville mitään vaan sen saa ilmaisena päivityksenä.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

Antstream on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, sekä monia muita.

Antstream toimii PC, Linux, OSX, Fire, Nvidia Shield sekä VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

Microsoft on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo Master Chief taistelee Banishedejä vastaan.

Halo ilmestyy joulukuun 8. päivä ja S sekä One -konsoleille sekä PC:lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi