Microsoft julkisti ensimmäisen uuden näppäimen Windows-näppäimistöille 30 vuoteen Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft julkisti ensimmäisen uuden näppäimen Windows-näppäimistöille 30 vuoteen

Microsoft on ilmoittanut ottavansa käyttöön uuden -näppäimen -näppäimistöihin, mikä lisää tekoälyn integrointia Windows-kokemukseen. Alt- ja vasemmanpuoleisen nuolinäppäimen väliin sijoitettu näppäin toimii Microsoft Copilotin pikakäyttönä, joka on tekoälyllä toimiva tekstiehdotustyökalu, joka auttaa käyttäjiä kirjoittamisessa, koodaamisessa ja muissa tehtävissä.

Copilot-näppäimen lisääminen merkitsee merkittävää muutosta Windowsin näppäimistön asettelussa, ja se on ensimmäinen merkittävä muutos sitten Windows-näppäimen käyttöönoton vuonna 1994. Microsoft näkee Copilotin olevan portti tekoälypohjaisempaan tietotekniikkaan, joka antaa käyttäjille mahdollisuuden hyödyntää tekoälyn voimaa saumattomammin.

Vaikka Copilot-näppäintä sisältäviä tuotteita ei ole vielä paljastettu, on todennäköistä, että näemme integraation tulevissa Windows-kannettavissa ja -laitteissa. Microsoftin OEM-kumppanien, kuten Asuksen, on tarkoitus esitellä uusimmat tuotteensa CES 2024 -tapahtumassa ensi viikolla, jolloin Copilot-avainta voidaan nähdä toiminnassa.

Samsung Galaxy AI tulee olemaan saatavilla 100 miljoonalla Galaxy-laitteella tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Samsung Galaxy AI tulee olemaan saatavilla 100 miljoonalla Galaxy-laitteella tänä vuonna

Samsung

Electronics aikoo tuoda uuden sukupolven tekoälypalvelunsa, Galaxy :n, noin 100 miljoonaan Galaxy-mobiililaitteeseen ympäri maailmaa tänä vuonna.

:n voimanlähde on Google Cloud, ja se on saatavilla valituissa Galaxy S24 -laitteissa lanseerauksen yhteydessä. Palvelu laajennetaan sitten vanhempiin Galaxy-malleihin vuoden 2024 ensimmäisellä puoliskolla.

Samsung kertoo, että Galaxy AI on maksuton käyttää vuoteen 2025 asti, jonka jälkeen yritys päättää ansaintastrategiastaan.

Galaxy AI on tehokas työkalu, jota voidaan käyttää moniin tehtäviin, kuten tekstin generointiin, kielten kääntämiseen ja uusien kuvien luomiseen. Sitä odotetaan myös käytettävän parantamaan muiden Samsung-sovellusten ja -palveluiden suorituskykyä.

Yrityksen päätös tarjota Galaxy AI ilmaiseksi on rohkea liike, sillä palvelun odotetaan olevan kallis kehittää ja ylläpitää. Kuitenkin Samsung toivoo, että tekemällä Galaxy AI:sta ilmaisen siitä tulee suosittu ja laajasti käytetty työkalu.

Lähde: GSMarena

Väite: ChatGPT vuotaa käyttäjiensä yksityisiä keskusteluja Kommentit pois päältä artikkelissa Väite: ChatGPT vuotaa käyttäjiensä yksityisiä keskusteluja

Kun yhä useammat yritykset ottavat käyttöön tekoälyominaisuuksia liiketoiminnassaan, työntekijät ovat yhä huolissaan tekoälyn uhasta työpaikkojensa korvaajana. Fortune-lehti raportoi tiistaina, että eräs Adoben johtaja ei kuitenkaan ole aivan vakuuttunut tästä uhasta, vertaillen tekoälyn kehitystä kameran keksimiseen.

OpenAI:n kehittämä suuri kielimalli, vuotaa käyttäjiensä yksityisiä keskusteluja, väittää eräs Ars Technica -lukija.

Nimettömänä pysyvä lukija väittää saaneensa keskusteluja muilta käyttäjiltä, mukaan lukien kirjautumistunnukset, julkaisemattomat tutkielmat ja PHP-skriptit.

Lukija kertoo huomanneensa vuotaneet keskustelut maanantaiaamuna käytettyään ChatGPT:tä epäsuoraan kysymykseen. Keskustelut näkyivät heidän chat-historiassaan, vaikka he eivät olleet aloittaneet niitä. Lukija väittää myös, että keskustelut olivat eri vuosilta, mikä viittaa siihen, että vuoto on jatkunut jo jonkin aikaa.

OpenAI ei ole vielä kommentoinut syytöksiä.

Viimeisin vuoto herättää huolta ChatGPT:n käyttäjien yksityisyydestä. Jos -chatbot pystyy vuotamaan yksityisiä keskusteluja, on mahdollista, että se voisi myös altistaa muita herkkiä tietoja, kuten taloudellisia tietoja tai henkilötunnuksia.

ChatGPT:n käyttäjien tulisi olla tietoisia mahdollisuudesta, että yksityiset keskustelut voivat vuotaa. Heidän tulisi välttää jakamasta mitään herkkää tietoa tekoäly-chatbotin kanssa ja olla varovaisia siitä, mitä he pyytävät sen generoimaan.