Microsoft voi olla nyt hyvä julkaisija myös muillekin konsoleille, toteaa toimitusjohtaja Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft voi olla nyt hyvä julkaisija myös muillekin konsoleille, toteaa toimitusjohtaja

Xbox 2042


pomo täräytti haastateltuna Bloombergille, että Activision Blizzardin hankinta antaa Microsoftille nyt mahdollisuuden julkaista pelejään laajemmilla alustoilla, mukaan lukien Sonyn ja Nintendon konsolit.


Microsoftin toimitusjohtaja Satya Nadella totesi: ”Rakastamme pelaamista. Itse asiassa Flight Simulator luotiin ennen kuin Windows oli edes olemassa. Mutta olimme sijoilla kolme tai neljä. Nyt Activisionin kanssa uskomme olevamme hyvä julkaisija – rehellisesti sanottuna – Sonyn, Nintendon, PC:n ja Xboxin parissa. Olemme innoissamme siitä, että hankinta on lähellä päätöstä, ja olen iloinen, että olemme sen läpiviemisessä.”

On huomionarvoista, että Microsoft on sitoutunut julkaisemaan Call of Dutyn PlayStation-konsoleille osana kymmenen vuoden sopimusta. On kuitenkin epäselvää, julkaistaanko muita Activision Blizzardin pelejä PlayStation- tai Nintendon konsoleille.

Xbox pysyy sitoutuneena fyysiseen mediaan – vakuuttaa yhtiön toimitusjohtaja Kommentit pois päältä artikkelissa Xbox pysyy sitoutuneena fyysiseen mediaan – vakuuttaa yhtiön toimitusjohtaja

Xbox Series X

pysyy sitoutuneena fyysiseen mediaan, vaikka huhut ja teollisuuden trendit puhuvat digitaalisen jakelun puolesta.

Xboxin johtaja Phil Spencer on kommentoinut viimeaikaisia huhuja, jotka viittaavat siihen, että yritys hylkää fyysiset pelilevyt ja suosii kaikkea digitaalista tulevaisuutta. Vaikka digitaalisen jakelun suosio kasvaa, Spencer vahvisti Xboxin sitoutumisen tarjoamaan fyysistä mediaa rinnakkain digitaalisten vaihtoehtojen kanssa.

Spencerin kommentit tulivat esiin Game File -haastattelussa, jossa hän selvensi, ettei Xbox sulje fyysisen pelin tuotantoyksiköitään, vaan sisäiset muutokset liittyvät yrityksen sisäiseen uudelleenjärjestelyyn. Hän myös korosti, että Xboxin strategia ei perustu täysin digitaaliseen siirtymiseen, vaan fyysinen media pysyy edelleen keskeisenä osana strategiaa.

Vaikka digitaalisen pelaamisen suosio kasvaa, Xbox haluaa palvella sekä digitaalisten että fyysisten tuotteiden käyttäjiä. Tämä tarjoaa pelaajille mahdollisuuden valita omaan mieltymykseensä sopiva formaatti peleilleen.

Halo Infinite: Uusi päivitys ja ”Spirit of Fire” operaatio tuo mukanaan runsaasti uutta sisältöä Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite: Uusi päivitys ja ”Spirit of Fire” operaatio tuo mukanaan runsaasti uutta sisältöä

Infiniten uusin päivitys, Sisältöpäivitys 29 (”CU29”), on saapunut yhdessä uusimman ”Spirit of Fire” -operaation kanssa!

Halo Infiniten tuore ilmaispäivitys tuo mukanaan legendaarisen Mjolnir Mark IV -panssarikuoren, moniydin-olkapäämuokkauksen, HCS- ja Silver Team -teemaisia uutuuksia Spartanillesi, uuden kartan, kolme uutta operaatiota ja paljon muuta. Pohditaanpa yksityiskohtia…

1. YLEISKATSAUS:

 • PÄIVITYSYLEISKATSAUS – Pysy ajan tasalla 19. tammikuuta yhteisölähetyksestämme, joka esittelee tämän päivityksen sisällön ja lähestymistapamme Halo Infiniten tulevalle vuodelle.
 • KARTTAYLEISKATSAUS – Tee opastettu kierros Illusion-nimisessä uudessa areenakartassa.
 • FORGE-YLEISKATSAUS – Tutustu uusiin Forge-ominaisuuksiin, kuten Covenant-väripalettiin, Mode Creatoriin ja muihin parannuksiin.
 • MUKAUTUSYLEISKATSAUS – Tarkastele tarkemmin Mark IV Armor Corea, mukautuksen parannuksia ja tulevia operaatioita.

2. OPERAATIO: SPIRIT OF FIRE:

 • Tämän päivityksen osana kaikki pelaajat saavat klassisen Mark IV Armor Coren ilmaiseksi. Kirjaudu vain peliin, ja löydät sen Armor Hallista.
 • Spirit of Fire -operaatio tarjoaa 20 tasoa ilmaisia mukautuspalkintoja, kuten uusia panssarin liitteitä, päällysteitä, asekoristeita, tunnuksia ja paljon muuta.
 • Operaatioon on saatavilla myös kaksi premium-vaihtoehtoa: 500 luottoa tekee Operaatio Passista kestävän, ja 2 000 luottoa avaa kaikki 20 tasoa välittömästi mukanaan eksklusiivinen Evolved MA5 -aseen malli.

3. ILLUSION:

 • Illusion on uusi kartta Halo Infinitessä, joka sijoittuu hylättyyn ONI:n mustaan sivustoon, jossa vanhat kokeilut paljastuvat tuttavan näköisen Covenant-tekniikan kanssa.
 • Rakkauskirjeenä Halo: Combat Evolvedin karttasuunnittelulle kuvattu Illusion sisältää ainutlaatuisen keskiosan, jossa käytävä saa aktiivisen kameleontin piirteet – pelaajat, jotka menevät keskelle, muuttuvat näkymättömiksi.

4. MONIKÄYTTÖINEN OLKAPÄÄMUKAUTUS:

 • Monikäyttöinen muokkaus Halo Infiniten mukautuksessa jatkuu olkapääsuojien lisäyksellä, jotka voidaan varustaa minkä tahansa panssarikuoren kanssa.
 • Kaikki nykyiset olkapääsuojasi ovat nyt moniydinvalmiita, ja kaikki tulevat olkapääsuojat ovat myös moniydinvalmiita.
 • Näiden lisäysten myötä Halo Infinitessä on nyt miljardeja mahdollisia yhdistelmiä.

5. FORGE PÄIVITYKSET:

 • COVENANT-OBJEKTIVÄRIPALETIN yli 70 uutta Covenant-teemaa rakennetta, perusosaa, korostetta ja tarraa ovat nyt saatavilla Forgersille.
 • FORGE MODE CREATOR mahdollistaa pelaajille skriptata tiloja solmukaaviossa, jakaa, tallentaa ja pelata niitä kuten Custom Game -tiloja.
 • MATERIAL SWAP mahdollistaa kolmen värin säätämisen valituissa kasvillisuusobjekteissa ja tarjoaa lisää yksityiskohtia kartoille.
 • FORGE AI TOOLKIT -parannuksia, kuten uusi Squad Behavior ja useita uusia AI Traits, on lisätty.

6. SILVER TEAM, SILVER SCREEN:

 • Toisen kauden Halo-tv-sarja debytoi Paramount+:ssa 8. helmikuuta kaksijaksoisella ensi-illalla.
 • Pelaajat voivat ansaita ainutlaatuisia Silver Team -kypäriä ja visiirejä suorittamalla haasteita tietyillä viikoilla.

7. HCS:

 • Ensimmäisen vuoden HCS-joukkueiden alkuperäiset nippupaketit palaavat pelaajien pyynnöstä parannuksilla, mukaan lukien mahdollisuus käyttää niitä kaikissa Armor Coreissa.
 • Kolmannen vuoden HCS-nippupaketit ovat saapuneet uusin suunnitteluin ja monikäyttöisin panssaripinnoittein.

8. SHOP:

 • Kaupasta löytyy jännittäviä uusia Halo Wars -inspiroituja paketteja, kuten Omega Team -paketti ja Stanchion-aseen malli S7 Sniperille.

Artikkelin loppuun lukeaksesi lisää päivityksestä ja uusista ominaisuuksista, käy Halo Infiniten virallisella verkkosivustolla. Pidä silmällä tulevia operaatioita ja päivityksiä Halo Infinitessa vuonna 2024!