Microsoftin päivitteli Halo Infiniten edistymistä – blogipostaukseen piilotettiin salainen ääniviesti Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoftin päivitteli Halo Infiniten edistymistä – blogipostaukseen piilotettiin salainen ääniviesti

Microsoftin tuoreimmassa blogipostauksessa Gamespotin mukaan kerrottiin uutta tietoa nimikkeen miljööstä – Zeta Halosta. Vilkkaimmat onnistuivat myös huomaamaan piilotetun ääniviestin blogitekstin seasta.

Klikkamalla tästä pääset kuuntelemaan nauhoitetta. Siinä kuullaan keskustelua tuntemattoman miehen, Halseyn ja Master Chiefin välillä. Keskustelun sisällön voitte myös lukea alempaa.

  • Halsey: ”How many now?”
  • Man: ”16 systems shut down so far, seemingly random locations. I'm attempting to lock her and the others out of the main-”
  • Halsey: ”You will not be able to stop her. She knows more about how this all works than… well, anyone.”
  • : ”Dr. Halsey.”
  • Halsey: ”John.”
  • Master Chief: ”What's the plan?”
  • Halsey: ”The plan? Right now, we are in survival mode, again. 's message has spread across the galaxy, most sentient AI are siding with her.”
  • Master Chief: ”Against us?”
  • Halsey: ”Yes… But maybe not you. Tell me John, what was the last thing she said to you?”
  • Master Chief: ”She said… goodbye.”

Keskustelusta voisi päätellä Infiniten tarinan keskittyvän Master Chiefin, Halseyn ja Cortanan välisen draaman ympärille.

Blogitekstissä taiteellisena johtajana toimiva Justin Dinges kertoo nimikkeen tarinan alkavan Chiefin uudelleennoususta kun hän taistelee Banished-vihollisia sekä Cortanaa vastaan.

”Sen lisäksi, että pelaajat pääsevät kokemaan Chiefin heräämisen ja taistelut Banishedien ja Cortanan kanssa he voivat myös nähdä vinkkejä siitä mihin sarja tulevaisuudessa tulee etenemään.” Dinges kertoo.

Halo Infinite saapuu :lle, Onelle ja |S:lle tämän vuoden aikana.

Nyt lipsahti ennen aikojaan – Halo tv-sarjan uusi kausi alkaa helmikuussa? Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt lipsahti ennen aikojaan – Halo tv-sarjan uusi kausi alkaa helmikuussa?

Legendaariseen pelisarjaan perustuvasta -sarja on luultavimmin saamassa jatkoa hyvinkin pian.

yllätti ihmiset tekemällä koko ensimmäisen kauden Halosta saataville YouTubessa ilmaiseksi Yhdysvalloissa. Videoiden soittolistassa oleva kuvaus ilmeisesti huomautti, että fanit voivat ”katsoa jokaisen jakson Halosta Paramount+:lla ja ehtiä mukaan ennen uuden kauden ensiesitystä 8. helmikuuta.”

X-käyttäjä @Mr_Rebs_ jakoi kuvakaappauksen kauden 2 ensi-ilmoituksesta kuvauksessa ennen kuin muut raportoivat lauseen nopeasta poistamisesta tekstistä, mikä viittaa siihen, että tieto vuoti julki ennenaikaisesti.

Jos upotus ei näy, voit tarkastaa sen vaikkapa tämän linkin takaa.

Halo -pelisarja on kasvanut maailmanlaajuiseksi viihdeilmiöksi ja myynyt yhteensä 82 miljoonaa kappaletta ympäri maailmaa.

Vampire Dynasty -toimintaroolipeli ilmestyy ensi vuoden lopulla – katso ensimmäinen traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Vampire Dynasty -toimintaroolipeli ilmestyy ensi vuoden lopulla – katso ensimmäinen traileri

Vampire Dynasty

Puolalainen kehitysstudio ja julkaisija ovat julkistaneet uuden -pelin, joka on uusi tulokas rakastettuun Dynasty-pelisarjaan. Se vie tunnetun genrejä yhdistelevän kaavan synkkään fantasiakierteeseen, sekä lisää siihen syvän tarinan ja haarautuvan dialogin lisäksi myös verta… paljon verta.

Ensimmäistä kertaa Dynasty-sarjan historiassa lähtökohta jättää historialliset viittaukset taakseen ja yhdistää avoimen maailman tutkimisen, fantasiakauhutoiminnan ja haarautuvan tarinan fiktiivisen Balkanin alueen Sangavian kulisseihin.

Vampyyrihyökkäyksestä hengissä selvinneenä uhrina sinun on paitsi opittava käyttämään uusia kykyjäsi myös löydettävä paikkasi yhteiskunnassa, jossa vampyyrit ovat ravintoketjun huipulla.

Voit varmistaa vampyyriklaanisi etenemisen joko yksin tai liittoutua jopa kolmen muun pelaajan kanssa yhteistyötilassa ja tutkia rikasta pelimaailmaa, paljastaa sen salaisuuksia, taistella vampyyrinmetsästäjiä vastaan sekä rakentaa linnakkeen todistukseksi ikuisesta valtakaudestasi.

Rakenna uuden valtakuntasi ylle kohoava linna ja paljasta linnavuoren alla piilevät salaisuudet. Mutta ole varovainen – tuo löytö antaa sinulle lähes ehdottoman ja turmelevan vallan ihmisalamaistesi yli.

Haarautuvan dialogin ja peliä muuttavien valintojen avulla sinä päätät, mihin Vampire Dynasty vie sinut. Pelissä on useita loppuja, jotka voit kokea ennen kuin jatkat matkaa ja tutkit Sangavian visuaalisesti upeaa maailmaa, joka on mahdollista Unreal Engine 5:n voimin.

”Olemme innoissamme saadessamme Dynasty-sarjan synkälle ja pahaenteiselle tielle”, sanoo Michał Ciastoń, Mehuman Gamesin toimitusjohtaja ja Vampire Dynastyn pääsuunnittelija. ”Otamme vastaan haasteen tarjota pelikokemus, josta sekä Dynastyn veteraanipelaajat että synkän fantasian ja kauhupelien fanit voivat nauttia yhtä lailla. Olemme aina olleet sekä okkulttisten ja synkkien että hiekkalaatikkopelien faneja. Emme malta odottaa, että pääsemme näyttämään teille enemmän siitä, mitä saimme aikaan yhdistämällä nämä kaksi maailmaa.”

Matthias Wünsche, Toplitz Productionsin toimitusjohtaja, lisää: ”Dynasty-sarjan osalta tutkimme aina uusia konsepteja ja ympäristöjä. Mehuman Gamesin uskomattoman lahjakas tiimi on laittanut sydämensä, sielunsa ja paljon verta Vampire Dynastyyn nostaakseen rimaa sen suhteen, mitä genrejä sekoittavalla kaavalla on mahdollista tehdä. Silti he pysyvät uskollisina juurille, jotka kiteyttävät rakastetun pelikokemuksen, jota Dynasty-fanit ympäri maailmaa odottavat.”

Ominaisuudet

Tutki avointa maailmaa
Valtavan pelimaailman vuoristot, metsät, luolastot, suot ja muut alueet ovat täynnä vaarallisia vihollisia ja valloitettavia kyliä, mutta ne tarjoavat myös paljon salaisuuksia ja valtavia palkintoja kaikille, jotka uskaltavat kiusata kohtaloa ja tutkia sitä. Koe laaja tarina ja synkkä maailma joko yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa yhteistoiminnallisessa moninpelissä.

Rakenna unelmiesi linna
Voit rakentaa ja muokata kauniita keskiaikaisia tai goottilaisvaikutteisia linnoja, jotka ovat useita kerroksia korkeita ja kilpailevat kreivi Draculan kodin tai Vlad Seivästäjän Poenarin linnan kanssa.

Kasvata seuraajamäärääsi
Sinä päätät, kuka elää, kuka kuolee ja kuka on ikuinen seuraajasi. Hyödynnä heidän vahvuuksiaan varmistaaksesi, että vain kaikkein taitavimmat liittyvät riveihisi, ja turvataksesi vampyyriperimäsi jatkuvuuden.

Käytä voimiasi
Yli-inhimillinen voima, kohonnut havaintokyky, nopeus ja paljon muuta. Nauti epäinhimillisyyden eduista – näe, kuule ja maista kuolevaisten saavuttamatonta maailmaa. Voit jopa muuttua lepakoksi ja kulkea laajoissa maisemissa lentäen.

Valinnoilla on väliä
Iske pelkoa vihollistesi ja vasalliesi sydämiin tai tule hyväntahtoiseksi hallitsijaksi. Ikuisuus on sinun muokattavissasi. Valinnoistasi riippuen voit kokea monenlaisia mahdollisia päätarinan loppuja, ennen kuin jatkat avoimen maailman tutkimista.

Yhteistyömoninpeli
Kutsu ystäväsi mukaan yön olentoihin! Vapauttakaa luovuutenne rakentamalla tukikohtanne yhdessä, tutkikaa pimeää ja hämärää Sangaviaa ja todistakaa taitonne voittamattomina taistelijoina.

Vampire Dynasty löytyy parhaillaan Steamistä, jossa sen voi lisätä toivelistalle. Peli saapuu Early Accessiin vuoden 2024 lopulla.