Microsoftin seuraavan sukupolven konsoli on koodinimeltään Anaconda Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoftin seuraavan sukupolven konsoli on koodinimeltään Anaconda

Ensi vuonna julkaistaan mahdollisesti myös levyasematon versio S -konsolista.

on paljastanut, että seuraavan sukupolven Xbox -konsolin koodinimi on Anaconda. Nimi myötäilee samaa matelijoiden kaavaa, joita yritys on käyttänyt aiemminkin. Alkuperäisen Xbox One oli nimeltään Durango ja puolestaan Scorpio.

Seuraavan sukupolven Xbox -konsolien odotetaan ilmestyvän vuonna 2020. Konsoleista koodinimeltään Anaconda vastaa nykyistä Xbox One X -konsolia tehokkaammalla tekniikalla ja prosessorilla, sekä AMD:n näytönohjaimella. Seuraavan sukupolven edullisempi Xbox -versio kantaa koodinimeä Lockhart, joka vastaa nykyistä Xbox One S -mallia. Molemmat uudet laitteet ovat luonnollisesti taaksepäin yhteensopiva Xbox, sekä Xbox One -konsolien pelien kanssa.

suunnittelee julkaisevansa myös levyasematonta versiota Xbox One S -konsolista. Kyseisen konsolin pitäisi ilmestyä keväällä 2019.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi