Mikä on paras Grand Theft Auto -peli tähän mennessä? – äänestä nyt! Kommentit pois päältä artikkelissa Mikä on paras Grand Theft Auto -peli tähän mennessä? – äänestä nyt!

-fanit, nyt on aika valmistautua, sillä odotettu hetki lähestyy, ja kirkon kellot soivat! :n ensimmäinen traileri on tulossa pian! Ennen kuin sukellamme uuden osan maailmaan, haluamme kuitenkin kuulla mielipiteesi. Olemme laatineet äänestyksen, jossa voit äänestää suosikkiasi Grand Theft Auto -pelisarjan aiemmista osista. Kutsuammekin rakkaat lukijamme mukaan äänestämään ja jakamaan näkemyksiään.

Artikkelin lopussa voit äänestää omaa suosikkiasi pelisarjan aiemmin ilmestyneistä osista.

Grand Theft Auto

Grand Theft Auto: London 1969

Grand Theft Auto II

Grand Theft Auto Advance

Grand Theft Auto III

Grand Theft Auto: Vice City

Grand Theft Auto: Liberty City Stories

Grand Theft Auto: Vice City Stories

Grand Theft Auto: San Andreas

Grand Theft Auto: Chinatown Wars

Grand Theft Auto IV

Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City

Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto Online

Grand Theft Auto: The Trilogy

Ja se paras GTA on?

”Kun ilmassa paistaa pientä kettuilun makua” – Halo Infinite parodisoi rankasti GTA 6:n trailerijulkistusta Kommentit pois päältä artikkelissa ”Kun ilmassa paistaa pientä kettuilun makua” – Halo Infinite parodisoi rankasti GTA 6:n trailerijulkistusta

Se, että VI:n ensimmäinen virallinen traileri julkaistaan tiistaina, on herättänyt valtavan määrän innostusta peliteollisuudessa, ja nyt hypetysjonoon yrittää hypätä muutkin tekijät

Kyseisen ilmoituksen jälkeen, Halo Infinite paljasti, että se saa oman uuden trailerinsa, ja vetipä homman jopa niinkin pitkälle, että lainasi Rockstarin kuvan violettia ja oranssia sävytetystä estetiikasta.

Mikäli upotus ei näy, tarkasta se täältä.

Kyllähän se, kieltämättä aika rankkaa parodisointia on alla olevaan 6 trailerin julkistukseen. Ja perinteinen saarna, eli mikäli upotus ei näy…..

Tällaista tänään, takaisin studioon!

Jos ilmainen Grand Theft Auto -trilogia kiinnostaa, kannattaa nyt aktivoida Netflix-tilauksesi Kommentit pois päältä artikkelissa Jos ilmainen Grand Theft Auto -trilogia kiinnostaa, kannattaa nyt aktivoida Netflix-tilauksesi

Grand Theft Auto: San Andreas


: The Trilogy – The Definitive Edition tulee virallisesti saataville Netflixin jäsenille ilman lisäkustannuksia Applen App Storessa, Google Play -kaupassa ja Netflixin mobiilisovelluksessa 14. joulukuuta 2023.

Ne, jotka eivät malta odottaa päästäkseen pelaamaan Grand Theft Auto III – The Definitive Editionia, Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Editionia ja Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Editionia, voivat ennakoida rekisteröitymällä jo tänään valmistautuakseen 14. joulukuuta ja aloittaakseen pelaamisen heti kun pelit ovat saatavilla.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editionilla oli kieltämättä melko kivinen julkaisu, mutta onneksi sitä on sittemmin päivitetty korjaamaan bugeja, tekstuuriongelmia ja paljon muuta