Mikä peli ansaitsisi mielestäsi uusioversion? – Osallistu keskusteluun Errorin sosiaalisessa mediassa Kommentit pois päältä artikkelissa Mikä peli ansaitsisi mielestäsi uusioversion? – Osallistu keskusteluun Errorin sosiaalisessa mediassa

Nyt kun elämme maailmassa, joka kuhisee pelien uusintaversioita toisensa perään, tahdomme tietää kansan mielipidettä asiaan liittyen. Mikä olisi sinun mielestäsi sellainen peli, ihan miltä tahansa aikakaudelta, joka ansaitsisi viimeisen päälle kunnon uusioversion toteutettuna nykytehoja hyväksi käyttäen?

Olisiko se esimerkiksi ihka ensimmäinen , tuo legendojen kuningas? Vai Commodore 64:n legendaarinen Uuno Turhapuro Muuttaa Maalle -peli? Meitä kiinnostaa ideasi! Osallistua voit keskusteluun sosiaalisessa mediassa, joko Facebookissa tai Instagramissamme. Linkit keskusteluun näet alta:

Facebook

Instagram

Errorin lukijat valitsivat parhaat Grand Theft Auto -pelit – onko joku näistä kolmesta myös suosikkisi? Kommentit pois päältä artikkelissa Errorin lukijat valitsivat parhaat Grand Theft Auto -pelit – onko joku näistä kolmesta myös suosikkisi?


Erroria lukevilta -faneilta on saatu äänestyksen tulokset, ja nyt on aika paljastaa voittajat! Kirkon kellojen soidessa, odotettu hetki on viimein käsillä.

Grand Theft Auto 6:n ensimmäinen traileri saapui juuri iloksemme. Ennen kuin sukellamme uuden osan maailmaan, halusimme kuitenkin tietää, mitkä ovat kaikkien aikojen parhaat -pelit fanien mielestä. Siksi laadimme äänestyksen, jossa lukijat äänestivät suosikkiaan Grand Theft Auto -pelisarjan aiemmista osista.

Lukijoiden TOP 3-listaus on luettavissa alta

1. Grand Theft Auto: San Andreas

2.Grand Theft Auto V

3.Grand Theft Auto: Vice City

Jos ilmainen Grand Theft Auto -trilogia kiinnostaa, kannattaa nyt aktivoida Netflix-tilauksesi Kommentit pois päältä artikkelissa Jos ilmainen Grand Theft Auto -trilogia kiinnostaa, kannattaa nyt aktivoida Netflix-tilauksesi

Grand Theft Auto: San Andreas


: The Trilogy – The Definitive Edition tulee virallisesti saataville Netflixin jäsenille ilman lisäkustannuksia Applen App Storessa, Google Play -kaupassa ja Netflixin mobiilisovelluksessa 14. joulukuuta 2023.

Ne, jotka eivät malta odottaa päästäkseen pelaamaan Grand Theft Auto III – The Definitive Editionia, Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Editionia ja Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Editionia, voivat ennakoida rekisteröitymällä jo tänään valmistautuakseen 14. joulukuuta ja aloittaakseen pelaamisen heti kun pelit ovat saatavilla.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editionilla oli kieltämättä melko kivinen julkaisu, mutta onneksi sitä on sittemmin päivitetty korjaamaan bugeja, tekstuuriongelmia ja paljon muuta