Mike Tyson nähdään tulevassa Medellín -toimintakomediassa Kommentit pois päältä artikkelissa Mike Tyson nähdään tulevassa Medellín -toimintakomediassa

Medellín

on julkaissut ensimmäisen trailerin ja kuvamateriaalia Franck Gastambiden tähdittämästä -toimintakomediasta. Elokuva saa ensi-iltansa Prime Videolla 2. kesäkuuta.

Elokuvan pääosissa nähdään Gastambiden lisäksi Ramzy Bedia (La Tour Montparnasse Infernale), Anouar Toubali (Pattaya), Brahim Bouhlel (Validé), Raymond Cruz (Breaking Bad) ja Essined Aponte (S.W.A.T.). Elokuvan erikoisroolissa nähdään myös Mike Tyson (The Hangover). Medellín julkaistaan yksinoikeudella Prime Videolla yli 240 maassa ja alueella maailmanlaajuisesti 2. kesäkuuta 2023.

Elokuvassa Reda (Ramzy Bedia) yrittää pelastaa nuoremman veljensä pahamaineisen medellíniläisen kartellin kynsistä, ja hänellä on siihen yksinkertainen mutta pähkähullu suunnitelma. Hän kokoaa ryhmän ja hyökkää Kolumbiaan. Kun tämä mielipuolinen seikkailu karkaa käsistä, hän päättää soveltaa ja siepata kartellin johtajan pojan vaihtaakseen tämän veljeensä.

Ranskalaisen alkuperäiselokuvan on tuottanut Kowloon Film (Eric Altmayer ja Nicolas Altmayer), ja se pohjautuu Franck Gastambiden alkuperäiseen ideaan sekä Gastambiden ja Charles Van Tieghemin (Validé) käsikirjoitukseen.

Medellín-elokuva liittyy tuhansien Prime Video -katalogin TV-sarjojen ja elokuvien joukkoon, kuten Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset, The Terminal List, Tom Clancyn Jack Ryan, Star Trek: Picard, Carnival Row, American Gods. ja The Boys, sekä ranskalaiset alkuperäistuotannot, kuten Overdose, LOL: Qui Rit, Sort !, Mixte, Le Bal des Folles, Orelsan: Montre Jamais Ca à Personne, Celebrity Hunted -sarja sekä eksklusiiviset julkaisut, kuten BDE, Coeurs Noirs, Darknet-sur -Mer, Connectés, ja Je te Veux Moi Non Plus.

Medellín -elokuva saapuu Prime Video palveluun kesäkuun 2. päivä.

Nämä sarjat ja leffat nähdään Prime Videolla toukokuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä sarjat ja leffat nähdään Prime Videolla toukokuussa

Toukokuu on jälleen kerran hemmottelun aikaa Prime Videolla, sillä palveluun saapuu laaja kattaus uusia elokuvia ja sarjoja. Tarjonnasta löytyy romanttinen komedia The Idea of You, odotettu Clarkson's Farm kolmas kausi sekä scifi-western sarjan toinen kausi. Tässä katsaus muutamaan toukokuun kiinnostavimmista uutuuksista:

The Idea of You – 2. toukokuuta

Tämä romanttinen komedia kertoo Solènesta (Anne Hathaway), 40-vuotiaasta yksinhuoltajaäidistä, jonka elämä muuttuu täysin odottamattoman kohtaamisen myötä. Solène joutuu vahdiksi teini-ikäisen tyttärensä matkalle Coachella-festivaaleille, ja siellä hän törmää suositun August Moon -poikabändin solistiin, 24-vuotiaaseen Hayes Campbelliin (Nicholas Galitzine). Heidän välille syttyy välittömästi kipinä, mutta Hayesin supertähden asema asettaa suhteelle suuria esteitä. Solène joutuu pohtimaan, onko valmis elämään parrasvaloissa ja selviytymään paparazzien paineesta.

Clarkson's Farm 3. kausi – 3. toukokuuta

Jeremy Clarkson tunnetaan parhaiten suositusta Top Gear -ohjelmasta, mutta tiesitkö, että hän pyörittää myös omaa maatilaa Cotswoldsissa? Clarkson's Farm on viihdyttävä tosi-tv-sarja, joka seuraa Clarksonin yrityksiä ja erehdyksiä maanviljelyksen parissa. Kolmannella kaudella Diddly Squat -maatilan edessä on synkeitä aikoja. Sää on ollut ankaraa, sato on epäonnistunut ja inflaatio on nostanut kustannuksia. Jeremy joutuu kekseliäisyytensä äärimmäisille rajoille löytääkseen uusia tulolähteitä ja pelastaakseen unelmansa omavaraisesta elämästä.

Maxton Hall – The World Between Us – 9. toukokuuta

Tämä jännittävä draamasarja perustuu Mona Kastenin suosittuun Save Me -kirjaan. Maxton Hall on arvostettu yksityiskoulu, jonka kulissien taakse kätkeytyy salaisuuksia. Ruby (täysin uusi näyttelijä) todistaa vahingossa jotain, mitä hänen ei olisi pitänyt nähdä. Ylimielinen miljonääriperijä James Beaufort (täysin uusi näyttelijä) joutuu ratkaisemaan tilanteen Rubyn kanssa. Heidän keskustelunsa muuttuu vähitellen uhkauksesta romanssiksi, ja he joutuvat punomaan salaliiton oman turvallisuutensa takaamiseksi.

Outer Range 2. kausi16. toukokuuta

Scifi-western-sarja Outer Range palaa toiselle kaudelle. Wyomingin karjankasvattaja Royal Abbott (Josh Brolin) löytää omalta maaltansa mystisen tyhjyyden, joka vaikuttaa olevan portti toiseen maailmaan. Toisella kaudella Abbottin perhe joutuu kohtaamaan entistä suurempia uhkia, kun tyhjyyden salaisuus alkaa paljastua ja heidän lapsenlapsensa katoaa mystisesti.

Lisää tulevia julkaisuja toukokuulle:

  • 57 Seconds (1. toukokuuta): Jännityselokuva ihmisestä, joka herää tuntemattomasta paikasta ja hänellä on vain 57 sekuntia aikaa selvittää, missä hän on ja miksi.
  • The Last Voyage Of The Demeter (1. toukokuuta): Kauhuelokuva Draculasta ja hänen matkastaan Lontooseen.
  • The Locksmith (1. toukokuuta): Rikosdraama lukkoseppästä, joka joutuu sotkeutumaan vaaralliseen rikollisoperaatioon.
  • The Marsh King's Daughter (12. toukokuuta): Draama nuoresta naisesta, joka etsii kadonnutta isäänsä.
  • 99 (17. toukokuuta): Tositapahtumiin perustuva 99 ihmisen pelastusoperaatiosta kaivostunnelista Kolumbiassa.
  • Karusell (20. toukokuuta): Ruotsalainen kauhuelokuva, jossa eliitin Halloween-bileet muuttuvat painajaismaisiksi.
  • Die Hart 2: Die Harter (30. toukokuuta): Komedia-draamasarja Kevin Hartista, joka yrittää tulla vakavasti otettavaksi näyttelijäksi.

Mitkä Fallout –pelit kannattaa pelata sarjan katsomisen jälkeen ja mitä välttää Kommentit pois päältä artikkelissa Mitkä Fallout –pelit kannattaa pelata sarjan katsomisen jälkeen ja mitä välttää

Fallout 3

Prime Videossa pyörinyt -sarja koukutti varmasti monet teistä, eikä ihme! Jos jäit kaipaamaan lisää post-apokalyptista jännitystä telkkarin sammuttua, niin ei hätää – Fallout-pelejä löytyy pilvin pimein! Tässä artikkelissa vinkataan missä järjestyksessä peleihin kannattaa palata tai tutustua ja mitä välttää.

Fallout 3 – Joutomaan sankariksi

heittää sut suoraan post-apokalyptiseen Washington D.C.:hen. Peli alkaa maanalaisesta Vaultista, aivan kuten sarjan hahmon Lucynkin kohdalla. Luvassa on tehtävä selvittää kadonnut isä. Pelillä on selkeä pääjuttu, ja vaikeusastetta voi säätää omien taitojen mukaan. Täydellinen hyppypaikka Fallout-maailmaan tutustumiseen!

Fallout 4 – Tervetuloa Commonwealthiin

vie sinut puolestaan post-apokalyptiseen Bostoniin. Herättyäsi Vault-Tecin pakasteesta löydät itsesi autiomaasta, joka muistuttaa vahvasti sarjan miljöötä. Peli tarjoaa valtavan maailman tutkittavaksi, ja pääjuttu ohjaa sinua matkalla, jos haluat. Fallout 4 on toinen loistava aloituspeli Fallout-sarjan ensikertalaisille.

Fallout: New Vegas – Erilainen reissu Vegasiin

on myös todella suosittu peli, mutta se on enemmänkin perinteinen roolipeli, jossa pitää vähän suunnitella tekemisiään. Jos kaipaat kuitenkin avointa pelimaailmaa ja kiehtovaa tarinaa New California Republicissa, tämä Fallout-peli on sinua varten.

Fallout ja Fallout 2 – Alkuperäiset legendat

Fallout-faneille on olemassa myös klassiset Fallout ja . Nämä pelit tarjoavat syvällisen roolipelaamiskokemuksen, mutta grafiikka ja pelattavuus saattavat tuntua vähän vanhanaikaisilta verrattuna uudempiin peleihin.

Fallout 76 – Yhdessä tai yksin

heittää sinut suoraan verkkoroolipeliin, jossa tehtävänäsi on jälleenrakentaa post-apokalyptistä West Virginiaa. Voit pelata yksin tai kavereiden kanssa. Aiemmin pelistä puuttui tyystin tarina ja NPC:t, mutta suuren palauteryöpyn jälkeen Bethesda toi nämä toivotut ominaisuudet mukaan. Verkkoroolipeli ei välttämättä sovi kaikille, mutta jos kaipaat seuraa seikkailuun, kannattaa kokeilla tätä!

Fallout Shelter – Mukana kulkeva Vault-seikkailu

Fallout Shelter on mobiilipeli, jossa pelaaja toimii oman maanalaisen Vaultin valvojana. Tehtävänäsi on pitää asukkaat hengissä ja onnellisina. Tämä tarkoittaa kaikenlaista puuhaa resurssien keräämisestä uusien asukkaiden houkuttelemiseen ja Vaultissa piilevien uhkien torjuntaan. Fallout Shelter on helppo oppia ja pelata pätkissä, joten se on täydellinen valinta Fallout-maailman tunnelman kokemiseen vaikka työmatkalla!

Fallout: Brotherhood of Steel ja Fallout Tactics – Spin-off taktikointia

Fallout: Brotherhood of Steel ja Fallout Tactics sijoittuvat myös Fallout-universumiin, mutta ne ovat hieman erilaisia pelejä. Brotherhood of Steel on toimintapainotteinen ja Tactics on vuoropohjainen strategiapeli. Nämä pelit saattavat kiinnostaa, jos kaipaat vaihtelua, mutta eivät välttämättä tarjoa sitä autenttisinta Fallout-roolipelaamista.

Etsitpä sitten tuttua maailmanloppua tai syvällistä roolipelaamista, Fallout-peleistä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Kaiva siis Pip-Boy taskustasi ja suuntaa kohti seikkailuja!