Mike Tyson nähdään tulevassa Medellín -toimintakomediassa Kommentit pois päältä artikkelissa Mike Tyson nähdään tulevassa Medellín -toimintakomediassa

Medellín

on julkaissut ensimmäisen trailerin ja kuvamateriaalia Franck Gastambiden tähdittämästä -toimintakomediasta. Elokuva saa ensi-iltansa Prime Videolla 2. kesäkuuta.

Elokuvan pääosissa nähdään Gastambiden lisäksi Ramzy Bedia (La Tour Montparnasse Infernale), Anouar Toubali (Pattaya), Brahim Bouhlel (Validé), Raymond Cruz (Breaking Bad) ja Essined Aponte (S.W.A.T.). Elokuvan erikoisroolissa nähdään myös Mike Tyson (The Hangover). Medellín julkaistaan yksinoikeudella Prime Videolla yli 240 maassa ja alueella maailmanlaajuisesti 2. kesäkuuta 2023.

Elokuvassa Reda (Ramzy Bedia) yrittää pelastaa nuoremman veljensä pahamaineisen medellíniläisen kartellin kynsistä, ja hänellä on siihen yksinkertainen mutta pähkähullu suunnitelma. Hän kokoaa ryhmän ja hyökkää Kolumbiaan. Kun tämä mielipuolinen seikkailu karkaa käsistä, hän päättää soveltaa ja siepata kartellin johtajan pojan vaihtaakseen tämän veljeensä.

Ranskalaisen alkuperäiselokuvan on tuottanut Kowloon Film (Eric Altmayer ja Nicolas Altmayer), ja se pohjautuu Franck Gastambiden alkuperäiseen ideaan sekä Gastambiden ja Charles Van Tieghemin (Validé) käsikirjoitukseen.

Medellín-elokuva liittyy tuhansien Prime Video -katalogin TV-sarjojen ja elokuvien joukkoon, kuten Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset, The Terminal List, Tom Clancyn Jack Ryan, Star Trek: Picard, Carnival Row, American Gods. ja The Boys, sekä ranskalaiset alkuperäistuotannot, kuten Overdose, LOL: Qui Rit, Sort !, Mixte, Le Bal des Folles, Orelsan: Montre Jamais Ca à Personne, Celebrity Hunted -sarja sekä eksklusiiviset julkaisut, kuten BDE, Coeurs Noirs, Darknet-sur -Mer, Connectés, ja Je te Veux Moi Non Plus.

Medellín -elokuva saapuu Prime Video palveluun kesäkuun 2. päivä.

Kommentoi

HBO:n The Last of Us -sarjan menestys asettaa paineita Prime Videon God of War tv-sovitukselle Kommentit pois päältä artikkelissa HBO:n The Last of Us -sarjan menestys asettaa paineita Prime Videon God of War tv-sovitukselle

God of War

:n The -sarjan menestys asettaa paineita Prime Videon God of Warin tv-sovitukselle, myöntää pelin suunnittelija Cory Barlog.

Naughty Dog-yhtiön ylistettyyn Last of Us -videopeliin perustuva HBO-sovitus sai tammikuun ensi-iltansa jälkeen laajalti ylistystä ja se on laajentanut katsojakuntaansa jokaisen jakson myötä. The Last of Us -sarjaa on mainostettu sovituksena, joka on vihdoinkin murtanut niin sanotun videopelien kirouksen ja se on asettanut riman uskomattoman korkealle tuleville videopelisovituksille, kuten Prime Videon -sarjalle joka viime vuonna ilmoitettiin olevan kehitteillä.

Kun The Last of Us jatkoi huomion herättämistä menestyksellään, ja God of War -kirjoittaja Cory Barlog kertoi Twitterissä reaktioistaan ylistettyyn HBO-sovitukseen.

Barlog kuvaili HBO:n The Last of Us -sarjaa ”todella hämmästyttäväksi, nöyryyttäväksi, inspiroivaksi ja monumentaaliseksi”. Ja samalla hän myös myönsi, että sen sarjan menestys asettaa ”melkoisessa määrin painetta” Prime Videon God of War -sovitukselle, jossa Barlog on mukana.

The Last of Us
HBO:n The Last Of Us on osoittautunut valtaisaksi menestykseksi niin yleisön, kuin myös kriitikoidenkin silmissä

Voisiko God of War TV-sarja olla jopa parempi kuin The Last of Us?

Tällä hetkellä yhdeksästä osasta useilla eri alustoilla koostuva God of War -pelisarja seuraa spartalaisen soturi Kratosin kostoretkeä sen jälkeen, kun hänen isäntänsä Ares huijaa hänet tappamaan perheensä. ilmoitti viime vuonna God of War -sarjan olevan työn alla, ja siinä ovat mukana The Expanse -sarjan luojat Mark Fergus ja Hawk Ostby sekä The Wheel of Time -sarjan showrunner Rafe Judkins. Vaikka sarja on vasta hyvin varhaisessa kehitysvaiheessa ja edistymisestä on tullut vain muutamia päivityksiä, niin sarjasta on jo muutamia lupaavia ennusmerkkejä.

Samalla tavoin kuin HBO:n teki Neil Druckmannin kanssa The Last of Us -sarjan tapauksessa, Prime Videon God of War on ottanut mukaan yhden pelisarjan aivoista, Cory Barlogin, toimeenpanevaksi tuottajaksi. Amazonin johtoporras on myös luvannut, että myös God of War -sarja tulee olemaan uskollinen sovitus, mikä on ollut merkittävä syy siihen, että HBO:n The Last of Us on menestynyt niin hyvin. Vaikkakin Druckmann ja toinen luoja Craig Mazin ovat laajentaneet tarinaa ja poikenneet lähdemateriaalista, silloin kun se on ollut sarjan kannalta kannattavaa.

Koska HBO:n The Last of Us asettaa riman niin uskomattoman korkealle, joten vain aika näyttää, pääseekö God of War -sarja lähellekään vastaavaa.

Kommentoi

Warhammer -aiheinen sarja tulossa Amazonilta Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer -aiheinen sarja tulossa Amazonilta

Warhammer 40 000

on parhaillaan käynnistelemässä Warhammer -aiheisen sarjan tuotantoa yhdessä Games Workshopin ja Vertigo Studiosin kanssa.

Sarjan yhdeksi pääosan näyttelijäksi on kiinnitetty Henry Cavill (Superman, ). Cavill on suuri Warhammer fani ja on julkaissut usein sometileillään maalaamiaan figuureja.

Saagan viimeisin peli ilmestyi marraskuussa ja ensi vuonna tullaan näkemään ainakin neljä uutta Warhammer -peliä joihin kuuluvat Boltgun, Space Marine 2, Rogue Trader sekä Warpforge.

Kommentoi