Mikki Hiiri on laitettava palasiksi! – Infestation 88 kauhupeli sai ensimmäisen trailerinsa Kommentit pois päältä artikkelissa Mikki Hiiri on laitettava palasiksi! – Infestation 88 kauhupeli sai ensimmäisen trailerinsa


Mikki Hiiren (sen kuuluisan ensimmäisen version) tekijänoikeudet ovat 1. tammikuuta 2024 lähtien vapaata riistaa, ja kuten monet arvasivat, eräs pelinkehittäjä on ilmoittanut luovasta näkemyksestään hahmosta melko kammottavassa ympäristössä.

Valmistaudu siihen, että lapsuuden muistot Steamboat Williesta tahraantuvat, kun Nightmare Forge Games paljastaa :n, uuden 1-4 pelaajan survival horror -co-op-pelin, joka ottaa ikonisen hahmon ja muuntaa hänet helvetin pelottavaksi vastustajaksi. Pelin asetelma vuodessa 1988 esittelee muuntuneen Steamboat Willien, kauhistuttavan olennon, joka on muuttanut kerran miellyttävän maailman painajaismaiseksi maisemaksi, joka on täynnä hirviömäisiä jyrsijöitä.

Kehittäjät kuvailevat peliä ”käänteenä lapsuuden nostalgialle”, joka tavoittaa pelaajien pelot ja herättää epämukavuuden tunteen.

”Se, mikä aluksi ajateltiin olevan jyrsijäpurkaus eri paikoissa, muuttui jotain paljon synkemmäksi”, he selittävät, vihjaillen kauhistuttavasta muodonmuutoksesta, joka on tapahtunut”

Peli on tällä hetkellä kehitteillä PC:lle, eikä tarkkaa julkaisupäivää ole vielä ilmoitettu. Kuitenkin julkaisutraileri ja kuvakaappaukset tarjoavat kurkistuksen Infestation 88:n kiusaavaan maailmaan, vihjaillen kauhistuttavista kohtaamisista ja hermoja raastavista haasteista, jotka odottavat pelaajia.