Miltä kuulostaisi Stargate pöytäroolipeli? Kommentit pois päältä artikkelissa Miltä kuulostaisi Stargate pöytäroolipeli?

on antanut Wywern Gamingille lisensin tuottaa pöytäroolipeliä perustuen suosittuun Dungeons & Dragonsin viidennen laitoksen sääntösysteemiin. Tämä ei kuitenkaan ole ensimmäinen Stargateen pohjautuva roolipeli. Vuonna 2003 Alderac Entertainment Group julkaisi Dungeons & Dragonsin D20-systeemiin pohjautuvan  peli Stargate SG-1.

Uusi Stargate RPG on demotuksessa tämän vuoden GenConissa elokuussa. Pelin julkaisun odotetaan tapahtuvan ensi vuonna. Stargatella on edelleenkin innokas fanikuntansa, mikä on luonnollisesti pelin kohderyhmä. Pelin odotetaan kutkuttavan fanien oikeita hermoja päästä seikkailemaan elokuvan ja sarjojen lukuisissa universumeissa.

Uuteen peliin kaavaillaan myös netissä toimivaa rankkisysteemiä, missä oman hahmosi seikkailujen suoriutumista ja kehittymistä pääset vertaamaan muiden pelihahmoihin.

Wywern Gaming on ollut markkinoilla jo vuodesta 2015 ja tehnyt lauta- ja korttipelejä kuten The Horror in Dunwich ja Cthulhu: A Deck Building Game.

Stargate -aiheinen strategiapeli tulossa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Stargate -aiheinen strategiapeli tulossa PC:lle

Stargate: Timekeepers

90-luvun kulttiklassikoksi noussut on saamassa strategiapelin nimeltään :lle.

Reaaliaikaisen strategiapelin julkaisusta vastaa ja kehityksestä puolalainen , joka on aiemmin työstänyt mm. ja -pelit.

Kyseessä ei tokikaan ole ensimmäinen aiheeseen perustuva peli. Elokuvan vanavedessä vuonna 1995 ilmestyi Stargate -peli ja -konsoleille. Viimeisin Stargate: Resistance räiskintäpeli ilmestyi PC:lle vuonna 2010.

Stargate: Timekeepers ilmestyy tänä vuonna PC:lle.

Arkade -pelibaari avaa ovensa Helsingissä tammikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Arkade -pelibaari avaa ovensa Helsingissä tammikuussa

Gaming

Helsinki on saamassa oman pelibaarin kun Bar avaa ovensa Helsingin Kampissa tammikuussa. Paikka tulee sisältämään sata asiakaspaikkaa, e-urheilu näyttämön ja tietenkin konsoli- ja -pelipisteitä. Myös lauta- ja roolipelejä on pelattavissa, unohtamatta kattavaa valikoimaa oluita, siidereitä ja muita virvokkeita.

Tietokonepaikkoja on yhteensä 20 ja konsolipisteitä 4. Koneet ovat tehokkaita ja pelikäyttöön rakennettuja. Pelattavana on kaikki suosituimmat pelit. Kaiken keskipisteessä valkokankaalla varustettu eSport Stage.

Voit tutustua paikkaan tarkemmin täältä.