Miltä kuulostaisi turistikierros New Yorkissa Ghostbustersista tunnetun Ecto1-auton kyydissä? – Sellainen on nyt mahdollista Halloweenin kunniaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Miltä kuulostaisi turistikierros New Yorkissa Ghostbustersista tunnetun Ecto1-auton kyydissä? – Sellainen on nyt mahdollista Halloweenin kunniaksi

Halloween on pian täällä taas ja täten Ecto-1 on valmis rullaamaan New Yorkin kaduille, tarjoten faneille uskomattoman kierroksen kuuluisimmissa -elokuvan kuvauspaikoissa.

Uutinen raportoitiin ensimmäisen kerran alkukesästä nimellä Ghost Tours NYC. Tämä kerran elämässä -kokemus on saatavilla rajoitetusti lokakuun aikana. Juuri julkaistu traileri näyttää entistä enemmän auton tarkkaa jäljennöstä, Ectomobilea.

Onnekkaat osallistujat ajetaan ympäri kaupunkia fanien suosimassa autossa, tällä erää nimeltään Ecto-1NJ, ja he vierailevat Ghostbusters-elokuvan merkittävissä paikoissa, kuten Central Park Westissä, NYC:n julkisessa kirjastossa ja tietenkin Hook & Ladder 8:ssa, joka tunnetaan paremmin Haamujengiläisten liiketilana, eli paloasemalla.

Kokemuksen tekee entistä aidommaksi auton takapenkillä olevat jäljittelevät protonireput, täydelliset valokuvausmahdollisuudet tai siltä varalta, että kohtaat ilkeämielisen luokan V kummituksen. Osallistujia kannustetaan saapumaan lentäjän haalareissa, ja asuja on myös mahdollisuus vuokrata. Autossa tarjolla on kotitekoista Ecto Cooler -juomaa, Twinkie-leivoksia, Crunch-patukoita ja Cheez-It -sipsejä.

Kylläpä kelpaisi!

Uusimman Ghostbusters -elokuvan voi katsoa nyt kotisohvalta Kommentit pois päältä artikkelissa Uusimman Ghostbusters -elokuvan voi katsoa nyt kotisohvalta

Haamujengin ystäville hyviä uutisia! Pictures Home Entertainment on julkaissut : Frozen Empire -elokuvan tänään 7. toukokuuta digitaaliseen jakeluun esimerkiksi iTunesissa.

Elokuva sai ensi-iltansa maaliskuun 22. päivä ja on ollut teattereissa yksinoikeudella 46 päivää. Viikonloppuna elokuva ylitti 195 miljoonan dollarin tuoton maailmanlaajuisesti ja sen odotetaan ylittävän 200 miljoonan dollarin rajan lähiviikkoina. Tuotantobudjetin on arveltu olleen noin 100 miljoonaa dollaria.

Fyysisten julkaisujen päivämää ei ole vielä ilmoitettu, mutta ennakkotilaukset ovat mahdollisia Amazonissa 4K Ultra HD-, Blu-ray- ja DVD-formaateissa. Fanien kannattaa napata omat kappaleensa nyt, sillä Amazon tarjoaa ennakkotilaustilauksen takuuhintaa, ja useimmat versiot ovat alennuksessa.

Vaikka fyysisten julkaisujen päivämäärää ei ole vielä tiedossa, Sony Pictures toivonee todennäköisesti Frozen Empiren toistavan Ghostbusters: Afterlife -elokuvan menestystä kotijulkaisussa. Afterlife oli valtava hitti, joka nousi erilaisten myyntilistojen kärkeen ja oli yksi vuoden 2022 ensimmäisen neljänneksen parhaiten menestyneistä elokuvista.

Frozen Empire jakaa selvästikin mielipiteitä kahtia. Esimerkiksi Helsingin Sanomat kuvailee elokuvaa vanhan lämmittelyksi, mutta samalla myöskin varsin sympaattiseksi tapaukseksi. Vaikka pääosin kriitikot eivät ole vakuuttuneita elokuvasta, yleisö näyttää rakastuneensa siihen, sillä sen Rotten Tomatoes prosentti on kansalaisten äänten mukaan jopa 83%.

Ghostbusters: Frozen Empire saa tänään ensi-iltansa Suomessa – elokuva on jakanut hyvin vahvasti mielipiteitä Kommentit pois päältä artikkelissa Ghostbusters: Frozen Empire saa tänään ensi-iltansa Suomessa – elokuva on jakanut hyvin vahvasti mielipiteitä

debytoi tänään 3.4.2024 myös meillä täällä kylmässä pohjolassa, sillä odotettu Suomen ensi-ilta on koittava tänään!

Spengler-perheen tarinaa jatkava rymistely on jatkoa vuonna 2021 julkaistulle : Afterlifelle. Elokuvassa nähdään jälleen McKenna Grace, Finn Wolfhard ja Carrie Coon, Paul Rudd sekä alkuperäiset Ghostbusters-tähdet Bill Murray, Dan Aykroyd ja Ernie Hudson & Annie Potts.

Elokuva jakaa selvästikin mielipiteitä kahtia. Esimerkiksi Helsingin Sanomat kuvailee elokuvaa vanhan lämmittelyksi, mutta samalla myöskin varsin sympaattiseksi tapaukseksi. Vaikka pääosin kriitikot eivät ole vakuuttuneita elokuvasta, yleisö näyttää rakastuneensa siihen, sillä sen Rotten Tomatoes prosentti on kansalaisten äänten mukaan jopa 85%.