Miltä kuulostaisi turistikierros New Yorkissa Ghostbustersista tunnetun Ecto1-auton kyydissä? – Sellainen on nyt mahdollista Halloweenin kunniaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Miltä kuulostaisi turistikierros New Yorkissa Ghostbustersista tunnetun Ecto1-auton kyydissä? – Sellainen on nyt mahdollista Halloweenin kunniaksi

Halloween on pian täällä taas ja täten Ecto-1 on valmis rullaamaan New Yorkin kaduille, tarjoten faneille uskomattoman kierroksen kuuluisimmissa -elokuvan kuvauspaikoissa.

Uutinen raportoitiin ensimmäisen kerran alkukesästä nimellä Ghost Tours NYC. Tämä kerran elämässä -kokemus on saatavilla rajoitetusti lokakuun aikana. Juuri julkaistu traileri näyttää entistä enemmän auton tarkkaa jäljennöstä, Ectomobilea.

Onnekkaat osallistujat ajetaan ympäri kaupunkia fanien suosimassa autossa, tällä erää nimeltään Ecto-1NJ, ja he vierailevat Ghostbusters-elokuvan merkittävissä paikoissa, kuten Central Park Westissä, NYC:n julkisessa kirjastossa ja tietenkin Hook & Ladder 8:ssa, joka tunnetaan paremmin Haamujengiläisten liiketilana, eli paloasemalla.

Kokemuksen tekee entistä aidommaksi auton takapenkillä olevat jäljittelevät protonireput, täydelliset valokuvausmahdollisuudet tai siltä varalta, että kohtaat ilkeämielisen luokan V kummituksen. Osallistujia kannustetaan saapumaan lentäjän haalareissa, ja asuja on myös mahdollisuus vuokrata. Autossa tarjolla on kotitekoista Ecto Cooler -juomaa, Twinkie-leivoksia, Crunch-patukoita ja Cheez-It -sipsejä.

Kylläpä kelpaisi!

Ghostbusters: Frozen Empire ammentaa inspiraatiota elokuvasarjan animaatioversiosta Kommentit pois päältä artikkelissa Ghostbusters: Frozen Empire ammentaa inspiraatiota elokuvasarjan animaatioversiosta

Hollywoodin näyttelijälakko on nyt ohi, ja -elokuvan tähdet ovat alkaneet käyttää sosiaalista mediaa eilisen trailerin julkistamisen edistämiseen.

Franchiseen uusi tulokas Kumail Nanjiani oli yksi ensimmäisistä, joka ilmaisi innostuksensa elokuvaa kohtaan, muistellen ensimmäistä kertaa, kun hän katsoi alkuperäistä vuodelta 1984 peräisin olevaa elokuvaa. Hän kirjoitti:

”Tuntui siltä, kuin joku olisi tehnyt elokuvan juuri minulle”, mutta ilmaisi sitten, että Frozen Empire ottaa vaikutteita -animaatiosarjasta. Hän jakoi, että animoitu sarja oli ”viitekohta” elokuvan tekijöille.

”Olen suuri The Real -fani (animaatiosarja), ja tuo sarja oli tämän elokuvan viitekohta. Elokuvaohjaajat halusivat tehdä pitkän jakson animaatiosarjasta. Joten jos rakastat tuota sarjaa niin kuin minä, ota se ilolla vastaan.”

Frozen Empire -teaser-trailerin vastaanotto on tähän mennessä ollut erittäin myönteinen, ja monet ylistävät sitä, että kyseessä näyttää olevan tuore lähestymistapa lähes 40 vuotta vanhaan franchiseen

Ghostbusters -elokuvasarja saa jatkoa keväällä 2024, kun alkuperäiseen kaanoniin kuuluva neljäs osa, Ghostbusters: Frozen Empire saa ensi-iltansa.

Spengler-perheen tarinaa jatkava rymistely on jatkoa vuonna 2021 julkaistulle Ghostbusters: Afterlifelle. Elokuvassa nähdään jälleen McKenna Grace, Finn Wolfhard ja Carrie Coon, Paul Rudd sekä alkuperäiset Ghostbusters-tähdet Bill Murray, Dan Aykroyd ja Ernie Hudson & Annie Potts. Elokuvan ohjauksesta vastaa Gil Kenan.

Elokuvan ensimmäisen trailerin voit ottaa haltuun alta:

Uusi Ghostbusters -elokuva saapuu keväällä 2024 – ensimmäinen traileri nyt julki Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Ghostbusters -elokuva saapuu keväällä 2024 – ensimmäinen traileri nyt julki

-elokuvasarja saa jatkoa keväällä 2024, kun alkuperäiseen kaanoniin kuuluva neljäs osa, saa ensi-iltansa.

Spengler-perheen tarinaa jatkava rymistely on jatkoa vuonna 2021 julkaistulle Ghostbusters: Afterlifelle. Elokuvassa nähdään jälleen McKenna Grace, Finn Wolfhard ja Carrie Coon, Paul Rudd sekä alkuperäiset Ghostbusters-tähdet Bill Murray, Dan Aykroyd ja Ernie Hudson & Annie Potts.

Elokuvan ensimmäisen trailerin voit ottaa haltuun alta: