Minecraft Dungeonsin Jungle Awakens -päivitys ilmestyy keskiviikkona Kommentit pois päältä artikkelissa Minecraft Dungeonsin Jungle Awakens -päivitys ilmestyy keskiviikkona

Mojang ilmoitti, että Minecraft Dungeonsin ladattava Jungle Awakens -päivitys ilmestyy kuluvan viikon keskiviikkona, eli heinäkuun 1. päivä. Lataus on saatavilla kaikille, jotka ovat hankkineet Hero Edition -tason. Vanilla editionsin pelaajat pääsevät päivitykseen käsiksi, kun nostavat tasoaan Hero Pass -kortilla.

Uusi päivitys tuo vaaralliseen viidakkoon mukanaan kolme uutta tehtävää, joissa joudutaan mittelöimään mysteerisen voiman kanssa. Pelaaja saa käyttöönsä uusia aseita, haarniskoita ja tavaroita, jotta pärjää vaanivia kauhuja vastaan.

Mikäli Minecraftin Dungeonsia haluaa fiilistellä kaikella mahdollisella tavalla, voi pelin yli kolmetuntista soundtrackia kuunnella Spotifyn kautta:

Kaiken kukkuraksi Jungle Awakens -päivityksen soundrtrackia pääsee myös kuuntelemaan:

Mojangin Sofia Dankis tiedotti:

”That’s right, the first Dungeons DLC is on its way! Jungle Awakens will be released on July 1, so get ready to battle new mobs such as the Leapleaf and Whisperer before ultimately saving the day by defeating the Jungle Abomination.”

Kuva: Mojang, Microsoft

Kommentoi

Microsoftin pilvipelipalvelu sai oman ohjaimensa Android -laitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoftin pilvipelipalvelu sai oman ohjaimensa Android -laitteille

8Bitdo Sn30 Pro for Xbox cloud gaming

on julkaisemassa omaa Project xCloud -pilvipelipalveluaan myöhemmin tänä vuonna osana Xbox Game Pass -tilausta. Nyt oheislaitevalmistaja 8BitDo on lanseerannut palvelulle omistetun oman ohjaimensa.

Ohjaina lainaa muotonsa Super Nintendolta, mutta ohjain on yhteensopiva kaikkien Android älypuhelimien ja tablettien kanssa. Laitteen voi kiinnittää ohjaimen mukana tulevalla kiinnikkeellä. Ohjaimessa on sisäänrakennettu akku, joka latautuu USB-C liittimen avulla. Akun kestoksi luvataan 18 tuntia.

Laite on työstetty yhdessä Microsoftin kanssa ja se on virallisesti yhteensopiva xCloud -palvelun kanssa.

8Bitdo Sn30 Pro for Xbox Cloud Gaming -ohjain tulee myyntiin syyskuun 21. päivä ja se on jo ennakkotilattavissa Amazonista.

Kommentoi

Microsoft sulkee Mixerin ja aloittaa yhteistyön Facebook Gamingin kanssa: Striimaajien pohdittava siirtyvätkö mukana Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft sulkee Mixerin ja aloittaa yhteistyön Facebook Gamingin kanssa: Striimaajien pohdittava siirtyvätkö mukana

ilmoitti, että sulkee Mixer-palvelun ja siirtää heinäkuun 22. päivä kaikki Mixerin sovellukset sekä striimaajien sivut Facecbook Gaming -palvelulle. Erillisen sopimuksen allekirjoittaneet striimaajat saavat valita siirtyvätkö Facebook Gaming -sivustolle vai palaavatko esimerkiksi Twitchiin.

Twitchin yksi suosituimmista striimaajista Tyler ”Ninja” Blevins siirtyi Mixeriin viime vuoden elokuussa. Pian hänen perässään seurasi Michael ”Shroud” Grzesiek. Ninjan ja Shroudin lähipiirin mukaan Facebook on pyrkinyt neuvoitteluissa saamaan suositut striimaajat alustalleen. Virallista tietoa pelaajien päätöksestä ei vielä ole tullut, joten neuvottelut jatkuvat mahdollisesti myös muiden palvelujen kanssa. Facebook Gaming on sanonut, että käyttäjillä on mahdollisuus itse päättää mihin siirtyy. Se ei kuitenkaan aio kirjoittaa mitään yksinomaista sopimusta edes Mixerin suosittujen striimaajien kanssa.

Cory ”King Gothalion” Michael twiittasi, että striimaa Facebook Gaming -alustalla huomisesta, kesäkuun 24. päivä alkaen.

Ninjan YouTube-kanava
Shroudin YouTube-kanava
King Gothalionin YouTube-kanava

Kommentoi