Minecraftilla lähes tuplasti enemmän pelaajia kuukaudessa kuin mitä Briteissä on asukkaita Kommentit pois päältä artikkelissa Minecraftilla lähes tuplasti enemmän pelaajia kuukaudessa kuin mitä Briteissä on asukkaita

Minecraft

Järjettömän suosion saavuttanut on rikkonut jälleen ennätyksiä, sillä peliä pelaa tällä hetkellä kuukaudessa yli 112 miljoonaa ihmistä. Tämä on lähes tuplat mitä esimerkiksi Briteissä on asukkaita tai kolmannes koko Yhdysvaltojen väestöstä.

Pelaajien määrä on noussut viime vuoden lokakuusta yli 20 miljoonalla. Minecraft sai näin takaisin pelatuimman pelin tittelin, joka oli aiemmin -pelin hallussa.

Peli on saamassa myös piakkoin tuen reaaliaikaiselle säteidenseurannalla (raytracing), joka tekee muuten yksinkertaisella grafiikalla varustetusta pelistä varsin varteenotettavan näköisen.

Minecraft on myös saamassa Pokemon GO:n suosion myötätuulessa oman AR-version nimeltään Minecraft: Earth. Kyseisen pelin julkaisuajankohta on vielä pimennossa.

osti Minecraftin ja sen ruotsalaisen kehittäjän Mojangin vuonna 2014 2,5 miljardin dollarin hintaan.

Kommentoi

Microsoft antaa Redmond-päämajansa käytettäväksi koronarokotuksia varten Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft antaa Redmond-päämajansa käytettäväksi koronarokotuksia varten

Yhdysvaltojen koronatilanne on ollut jo pian vuoden ajan karmeaa katsottavaa. Yhdysvallat johtaa tällä hetkellä maailman koronatilastoissa, ja todettuja tapauksia on uutisen kirjoitushetkellä 24,809,841. Kuolemia puolestaan on jo 411,520. Maassa on paha pula sairaalapaikoista suuren potilasmäärän takia.

Ohjelmistoalan jätti Microsoft on päättänyt kantaa kortensa kekoon ja helpottaa omalta osaltaan rokotusten jakamista. avaa Washingtonin Redmondissa sijaitsevan päämajansa koronarokotteiden jakamista varten.

Microsoftin hallinnon puheenjohtaja Brad Smith kertoo, että tavoitteena on saada kampus valmiiksi massarokotuksia varten helmikuun aikana. Työntekijät ovat siirtyneet etätöihin jo kauan aikaa sitten, joten heitä ei tarvitse evakuoida alta.

Tilojen tarjoamisen lisäksi Microsoft tarjoaa käyttöön henkilökuntaa, sekä osallistuu terveysvakuutuksettomien kulujen kustannuksiin.

Kommentoi

Microsoft julkaisee punaisen Xbox Series X/S -ohjaimen helmikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Microsoft julkaisee punaisen Xbox Series X/S -ohjaimen helmikuussa

Xbox Controller Pulse Red

on lanseeramassa uuden Xbox Series -ohjaimen uudessa punaisessa Pulse Red -värissä helmikuun alussa.

Uusien Xbox Series X ja S -konsoleiden mukana julkaistu ohjain on ollut aiemmin saatavilla Carbon Black -mustana, Robot White -valkoisena sekä Shock Blue -sinisenä.

Xbox Controller Pulse Red

Pulse Red Xbox -ohjain tulee myyntiin helmikuun 9. päivä.

Kommentoi