Miniatyyrilautapeli Warhammer: Underworlds saa videopelin Kommentit pois päältä artikkelissa Miniatyyrilautapeli Warhammer: Underworlds saa videopelin

on korttipakanrakennusta, vuoropohjaista strategiaa ja miniatyyriharrastusta yhdistävä Games Workshopin lautapeli. Pelissä ei ole suuria armeijoita kuten esikuvassaan, vaan pieniä muutaman miniatyyrin ryhmiä, jotka taistelevat keskenään myyttisessä Peililasikaupungissa – eli heksaruutuisella pelilaudalla.

Vaikka itse miniatyyrejä ei voi ominaisuuksilta tai kyvyiltä muokata mieleisekseen, niin pelaajan rakentama korttipakka sen tekee. Kortteja on lukuisia jo pelin peruspaketissa, mutta jokaisesta erikseen myytävästä sotajoukosta niitä tulee lisää.

Vuonna 2017 ilmestynyt peli on saavuttanut kiistämättömän jalansijan turnauspelien ympäristössä, mutta on tarpeeksi yksinkertainen säännöiltään, että se on helppo ottaa esiin vaikka perjantain peli-iltana.

on antanut lisenssin Steel Sky Productionsille tehdä Warhammer: Underworlds Online. Pelimekaniikka pysyy samana kuin lautapelissä. Valitse sotajoukko, rakenna pakka ja taistele muita pelaajia vastaan.

haluaa, että Warhammer Underworldsin pelaajayhteisö on tiiviisti mukana, joten kehityksessä ”early access” tulee olemaan voimakkaasti mukana. Luonnollisesti esipelaamisesta kerätään käyttäjäkokemuksia, mitä aiotaan käyttää pelikehityksessä.

”Early access” on kaavailtu alkavaksi loppuvuodesta 2019 kahdella eri sotajoukolla, mutta lisää sisältöä on kaavailtu julkaistavaksi tämän ajan. Hirveästi julkaisuista ei ole tietoa, mutta kuulemma Warhammer: Underworlds Onlineen sotajoukot ilmestyvät eri järjestyksessä kuin ne ovat lautapeliin ilmestyneet.

Pelin voi lisätä jo Steamin toivelistaan:

https://store.steampowered.com/app/1022310/Warhammer_Underworlds_Online/

Talisman -lautapelin digiversio ja liuta lisäosia tarjolla edullisesti Humblesta Kommentit pois päältä artikkelissa Talisman -lautapelin digiversio ja liuta lisäosia tarjolla edullisesti Humblesta

Talisman

Klassisen 80-luvun Games Workshopin -lautapelin digitaalinen versio ja sen lukuisia lisäosia on nyt tarjolla edullisesti Humble Bundlesta.

Mukana on alkuperäinen Talisman: Digital Edition -peli sekä yksinpeliin keskittyvä Talisman: Origins -peli. Mukana on myös kaikki mahdolliset lisäosat joita peleihin on ilmestynyt.

Voit hankkia paketin täältä hintaan 10,26 €. Kaikki koodit ovat Steam -alustalle ja :lle sekä :lle.

Dead by Daylight -lautapelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Dead by Daylight -lautapelistä saatiin uusi traileri

Dead By Daylight

Suosittu asymmetrinen selviytymispeli on saamassa oman lautapeliversion. Nyt tulevasta pelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Pelin kehittäjä on lyöttäytynyt yhteen lautapelivalmistaja Level 99 Gamesin kanssa ja lautapeliversio rahoitetaan joukkorahoituskampanjan avulla. Kampanja kestää huhtikuun 21. päivään asti, mutta on ehtinyt jo kerätä tuplasti tavoitellun summan.

Peli tulee olemaan saatavilla kahtena eri versiona: perusversio, joka kustantaa n. 50 dollaria sekä keräilyversio, joka kustantaa n. 100 dollaria. Näistä ensimmäisessä on kuusi Killeriä, seitsemän Survivoria ja kaksi karttaa. Jälkimmäisessä Killereitä on 16, Survivoreja seitsemäntoista ja karttoja neljä.

Pelissä tulee olemaan mukana digitaalisesta versiosta tutut tavarat, perkit, lavasteet sekä Killerit ja Survivorit.