Miniatyyripelijätti Games Workshop kasvaa huimaa tahtia Kommentit pois päältä artikkelissa Miniatyyripelijätti Games Workshop kasvaa huimaa tahtia

Games Workshopin myynti on noussut 15%. Kun viime vuonna myyntiä oli 219,9 miljoonan edestä, tänä vuonna päästiin 254 miljoonan punnan lukemaan. Bruttovoittoja yritys tahkoi yli 80 miljoonaa puntaa, yli 5 miljoonan kasvulla. Osakkeet ovat kohonneet 5 prosenttia. Ylpeänä kasvusta maksoi yli 2500 punnan bonuksen jokaiselle työntekijälleen ja yhteensä osakebonuksia 5 miljoonan edestä. Summat maksettiin tasapuolisesti kaikille työntekijöille.

Games Workshopin kasvu on ollut hurjaa, sillä vuonna 2018 se onnistui tuplaamaan voittonsa. Vuoden aikana GW on kerännyt myös lisenssituotteista noin 11 miljoonaa.

Nottinghamin kaupunkinvaltuusto on antanut luvan uudelle varastolle ja tuotantotiloille sekä nelikerroksiselle toimistolle Games Workshopin tukikohtaan Willow Lanelle. Suunnitelma sisältää muunmuassa vanhentuneiden ja huonokuntoisten rakennusten purkamisen.

Taktinen roolipeli Mordheim: City of the Damned ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Taktinen roolipeli Mordheim: City of the Damned ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Mordheim: City of the Damned

-pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi taktista roolipeliä .

Mordheim: City of the Damned on vuonna 2015 ilmestynyt vuoropohjainen roolipeli, joka sijoittuu -universumin autioituneeseen keisarilliseen kaupunkiin. Pelissä pelaaja johtaa sotajoukkoja verisissä ja tappavissa taisteluissa kilpailevia sotajoukkoja vastaan.

Voit ladata Mordheim: City of the Damned ilmaiseksi :lle täältä.

Warhammerin luojiin kuulunut Bryan Ansell on kuollut 68-vuotiaana Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammerin luojiin kuulunut Bryan Ansell on kuollut 68-vuotiaana

Bryan Ansell, yksi -sarjan pääarkkitehdeistä, on kuollut 68-vuotiaana.

Ansell perusti Miniaturesin vuonna 1978 yhdessä Steve Jacksonin ja Ian Livingstonen kanssa, ja hänellä oli keskeinen rooli Warhammer Fantasy Battle -pelin kehittämisessä. Myöhemmin hän osti Games Workshopin ja valvoi Warhammer-universumin laajentamista muihin medioihin, kuten videopeleihin ja kirjoihin.

Ansellin kuolemasta ilmoitettiin Instagramissa 30. joulukuuta 2023. Hänen vaimonsa Diane kertoi, että hän kuoli rauhallisesti kotona perheensä ympäröimänä.

”Hän oli lempeä jättiläinen, jolla oli kultainen sydän”, hän kirjoitti. ”Hän oli rakastava aviomies, isä, isoisä ja ystävä. Kaikki, jotka tunsivat hänet, tulevat kaipaamaan häntä syvästi.”