Miniatyyripelijätti Games Workshop kasvaa huimaa tahtia Kommentit pois päältä artikkelissa Miniatyyripelijätti Games Workshop kasvaa huimaa tahtia

Games Workshopin myynti on noussut 15%. Kun viime vuonna myyntiä oli 219,9 miljoonan edestä, tänä vuonna päästiin 254 miljoonan punnan lukemaan. Bruttovoittoja yritys tahkoi yli 80 miljoonaa puntaa, yli 5 miljoonan kasvulla. Osakkeet ovat kohonneet 5 prosenttia. Ylpeänä kasvusta maksoi yli 2500 punnan bonuksen jokaiselle työntekijälleen ja yhteensä osakebonuksia 5 miljoonan edestä. Summat maksettiin tasapuolisesti kaikille työntekijöille.

Games Workshopin kasvu on ollut hurjaa, sillä vuonna 2018 se onnistui tuplaamaan voittonsa. Vuoden aikana GW on kerännyt myös lisenssituotteista noin 11 miljoonaa.

Nottinghamin kaupunkinvaltuusto on antanut luvan uudelle varastolle ja tuotantotiloille sekä nelikerroksiselle toimistolle Games Workshopin tukikohtaan Willow Lanelle. Suunnitelma sisältää muunmuassa vanhentuneiden ja huonokuntoisten rakennusten purkamisen.

Kommentoi

Talisman -lautapelin digiversio ja liuta lisäosia tarjolla edullisesti Humblesta Kommentit pois päältä artikkelissa Talisman -lautapelin digiversio ja liuta lisäosia tarjolla edullisesti Humblesta

Talisman

Klassisen 80-luvun Games Workshopin Talisman -lautapelin digitaalinen versio ja sen lukuisia lisäosia on nyt tarjolla edullisesti Humble Bundlesta.

Mukana on alkuperäinen Talisman: Digital Edition -peli sekä yksinpeliin keskittyvä Talisman: Origins -peli. Mukana on myös kaikki mahdolliset lisäosat joita peleihin on ilmestynyt.

Voit hankkia paketin täältä hintaan 10,26 €. Kaikki koodit ovat Steam -alustalle ja :lle sekä :lle.

Kommentoi

Warhammer VR-peli Tempestfall ilmestyi Meta Quest 2 -laitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Warhammer VR-peli Tempestfall ilmestyi Meta Quest 2 -laitteille

Warhammer Age of Sigmar: Tempestfall

Age of Sigmar: Tempestfall --peli on ilmestynyt 2 -laitteille. Voit katsoa uuden julkaisutrailerin alta.

Pelissä pelaajat pääsevät omaksumaan Lord-Arcanumin roolin ja käyttämään legendaarisia aseita sekä taikoja. Kulje kuoleman valtakunnassa ja johdata Stormcast Eternalin joukot noutamaan kadonneiden veljien sielut.

Peli sijoittuu Age of Sigmarin maailmaan ja Tempestfall tarina alkaa tapahtumasta nimeltään Necroquake. Nighthauntin joukot nousevat kuolevaisten valtakuntaan ja Stormcast Eternalit kutsutaan tutkimaan tätä uutta uhkaa.

on saatavilla VR, ja Oculus -laitteille.

Kommentoi