Mission: Impossible – Dead Reckoning saapuu SkyShowtimelle helmikuun alussa  Kommentit pois päältä artikkelissa Mission: Impossible – Dead Reckoning saapuu SkyShowtimelle helmikuun alussa 

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

on vahvistanut, että tulee striimattavaksi yksinoikeudella palveluun 9. helmikuuta alkaen. 

– Dead Reckoning -elokuvassa Ethan Hunt (Tom Cruise) kohtaa IMF-ryhmänsä kanssa tähän saakka vaarallisimman haasteensa: jäljittää koko ihmiskuntaa uhkaava uusi ase ennen kuin se päätyy vääriin käsiin. Panoksena on maailman tulevaisuus, ja vaarat Ethanin menneisyydestä lähestyvät. Kuolettava kilpajuoksu ympäri maapalloa alkaa. Arvoituksellinen ja voimakas vastustaja pakottaa Ethanin hyväksymään, ettei mikään voi olla hänen tehtäväänsä tärkeämpää, eivät edes hänen läheistensä henget. 

Kriitikkojen kehuman elokuvasarjan viimeisimmässä osassa nähdään Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Esai Morales, Pom Klementieff, Mariela Garriga, Henry Czerny, Shea Whigham, Greg Tarzan Davis, Charles Parnell, Frederick Schmidt, Cary Elwes ja Rob Delaney. Elokuvan levityksestä vastaa Paramount Global Content Distribution. 

Mission: Impossible – Dead Reckoning liittyy muiden SkyShowtimessa teatteri- ja kotijulkaisulevityksen jälkeen nähtävien menestyselokuvien joukkoon, johon kuuluvat myös mm. Babylon, Fast X, Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, The Super Mario Bros. Movie ja Transformers: Rise of the Beasts. 

Samasta elokuvasarjasta ovat nyt SkyShowtimessa striimattavana myös: Mission: Impossible, Mission: Impossible II, Mission: Impossible III, Mission: Impossible – Ghost Protocol, Mission: Impossible – Rogue Nation ja Mission: Impossible – Fallout. 

SkyShowtime on saatavana suoraan asiakkaille SkyShowtime-sovelluksen kautta Apple iOS-, tvOS-ja Android-laitteissa, Android TV:ssä, Google Chromecastilla, LG:n ja Samsungin älytelevisioilla sekä verkkosivustolla. SkyShowtimen kuukausihinta on 6,99 € (ilman mainoksia).

Christopher Nolanin menestyselokuva Oppenheimer dominoi eilisessä BAFTA-gaalassa Kommentit pois päältä artikkelissa Christopher Nolanin menestyselokuva Oppenheimer dominoi eilisessä BAFTA-gaalassa

Christopher Nolanin menestyselokuva dominoi 77. -elokuvapalkintoja, voittaen peräti seitsemän palkintoa.

Atomipommin ”isähahmosta” kertova elokuva dominoi mm. kategorioita: ”Paras elokuva”, ”Ohjaus” ja ”Miespääosa”, jonka palkinnon odotetusti pokasikin itse Cillian Murphyl. Robert Downey Jr. nappasi myös ”Sivuosa”-palkinnon roolistaan elokuvassa.

Oppenheimer nähdään piakkoin myös suoratoistopalvelu SkyShowtimen valikoimassa.

Nämä uutuussarjat ja -leffat nähdään SkyShowtimella maaliskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä uutuussarjat ja -leffat nähdään SkyShowtimella maaliskuussa

Mary & George

on julkaissut maaliskuun uutuussarjoja ja -leffoja, joiden joukossa on mm. brittiläinen rikosdraamasarja Sexy Beast, odotettu pukudraama sekä leffamenestys .

Sexy Beast – kausi 1

7.3.2024

James McArdlen (Mare of Easttown, Angels in America) esittämä Gal Dove ja Emun Elliottin (The Rig, The Gold) esittämä Don Logan ovat parhaat kaverukset ja pikkurikolliset, jotka nauttivat elämästä 90-luvun Itä-Lontoossa. Sarah Greene (Bad Sisters, Normal People) esittää vetoavaa aikuisviihdetähti Deedee Harrisonia, jonka halu hallita omaa kohtaloaan ja rakkaussuhde Gal Doveen johtavat hänet vaaraan. Stephen Moyer (Shots Fired, True Blood) on petollinen Teddy Bass, gangsterimaailman nouseva tähti, joka viettelee Galin ja Donin mukaan rikolliskuvioihinsa. Tamsin Greig (Episodes, Friday Night Dinner) esittää Donin vallanhaluista Cecilia-siskoa.

Mary & George – kausi 1

8.3.2024

Mary & George perustuu uskomattomaan tositarinaan Mary Villiersistä (Julianne Moore), joka valmensi kauniin ja karismaattisen George-poikansa (Nicholas Galitzine) viettelemään Englannin kuningas Jaakko I:n ja nousemaan tämän vaikutusvaltaiseksi rakastajaksi. Häpeilemättömän juonittelun kautta kaksikko nousee vaatimattomista lähtökohdista rikkaimpien, nimekkäimpien ja vaikutusvaltaisimpien Englannin hovin koskaan näkemien pelureiden joukkoon. Ja kun Englantia uhkaavat sekä espanjalaiset valloittajat että sisäiset levottomuudet, panokset ovat korkeimmillaan. Mary & George on vaarallisen rohkea historiallinen psykodraama häpeämättömästä äidistä ja pojasta, jotka juonittelivat, viettelivät ja tappoivat tiensä Englannin hovin huipulle ja kuninkaan vuoteeseen.

The Envoys (Los Enviados) – kausi 2

15.3.2024

Toisella kaudella papit Pedro Salinas (Méndez) ja Simón Antequera (Silvestre) tutkivat arvoituksia ja murhia galicialaisessa luostarissa. Kun kolme sokeaa nunnaa todistaa oletettua ihmettä, taistelu valheiden ja uskon välillä kiihtyy. Tutkimusten edistyessä he menettävät traagisesti ja yllättäen isäntänsä Joaquinin. Papit päätyvät tutkimaan samanaikaisesti kahta tapausta ja saavat kohdata mystiikan lisäksi myös maanläheisemmän totuuden. Petosten ja uskon välisen taistelun kiihtyessä uusi kausi lupaa sähköisen yhdistelmän mysteerejä, murhia ja sykettä nostattavaa jännitystä.

Veronika – kausi 1

22.3.2024

Veronika Gren (Alexandra Rapaport) on poliisi ja kahden lapsen äiti, joka kamppailee mutkikkaan perhe-elämän ja salatun lääkeriippuvuuden kanssa. Kun hän näkee yllättäen kuolleen pojan seisomassa edessään, hän luulee tulleensa hulluksi. Veronika hyväksyy vastahakoisesti, ettei poika ole illuusio. Poika aikoo jäädä odottamaan oikeuden toteutumista, eikä hän ole yksin. Veronika tajuaa, että hänen on paljastettava totuus. Jäljet johtavat hänet pian odottamattomaan suuntaan. Mukana myös Tobias Santelmann (Exit, Congo) ja ohjaajana Jonas Alexander Arnby (War of the Worlds).

HALO – kausi 2

Uusi jakso viikottain

Showrunnerin ja vastaavan tuottajan David Wienerin (Brave New World) luotsaama sarja sijoittuu universumiin, joka esiteltiin vuonna 2001 Xbox®in ensimmäisen -pelin julkaisun yhteydessä. HALO kuvaa eeppistä 2500-luvun konfliktia ihmiskunnan ja Covenant-nimellä tunnetun muukalaisuhan välillä. Sarja yhdistää taidolla kuvattuja henkilökohtaisia tarinoita toimintaan, seikkailuun ja monisävyiseen tulevaisuusvisioon.

Ted – kausi 1

Uusi jakso viikottain

Ted perustuu Family Guyn luojan Seth MacFarlanen eläviä näyttelijöitä ja animaatiota yhdistäneisiin hittielokuviin rakkaasta lelunallesta, joka herää henkiin lapsen toiveesta. Roisi ja hillittömän hauska puolituntinen komedia seuraa bostonilaisteini John Bennettiä ja hänen parasta ystäväänsä, rääväsuista Ted-nallea. Sarja sijoittuu 90-luvulle, kun Tedin aika julkkiksena on hiipunut. Ted joutuu lähtemään kamunsa Johnin seuraksi high schooliin, missä se kokee teini-iän hyvät ja huonot puolet yksi esipiipun tuprahdus kerrallaan.

The Lovers – kausi 1

Uusi jakso viikottain

Rakkaustarina kahdesta ihmisestä, jotka vaikuttavat olevan täysin sopimattomat toisilleen – vai ovatko he nimenomaan täysin sopivat? Janet (Roisin Gallagher) on hauska ja rääväsuinen markettityöntekijä Belfastista. Hän ei vaikuta välittävän juuri mistään, mukaan lukien omasta elämästään. Seamus (Johnny Flynn) on hienostunut politiikan toimittaja, joka elää täydellisen oloista elämää Lontoossa julkkistyttöystävänsä kanssa. Niinpä kun Seamus tipahtaa yllättäen Janetin maailmaan (kirjaimellisesti aidan yli takapihalle), he riitautuvat heti. Kaksikko huomaa kuitenkin tuntevansa odottamatonta vetoa toisiinsa, ja pian ilmassa on rakkautta.

The Woman in the Wall – kausi 1

Uusi jakso viikottain

The Woman in the Wall tutkii Irlannin historian järkyttävimpiin skandaaleihin kuuluneiden “The Magdalene Laundries” -laitosten julmaa perintöä. Kuvitteellisessa Kilkinuren pikkukaupungissa asuva Lorna Brady (Ruth Wilson) löytää eräänä aamuna talostaan ruumiin. Lornalla ei ole aavistustakaan kuolleen naisen henkilöllisyydestä tai siitä, onko hänellä itsellään ollut jotain tekemistä mahdollisen murhan kanssa. Tämä johtuu Lornan pitkään kestäneestä unissakävelystä, joka alkoi hänen ollessaan suljettuna Kilkinuren luostarissa.

Elokuvat

Oppenheimer

21.3.2024

Ikonisista suurelokuvistaan tunnetun Christopher Nolanin (The Dark Knight -trilogia, Interstellar, Tenet ja Inception) ensimmäinen elämänkertadraama kertoo nerokkaan fyysikko J. Robert Oppenheimerin roolista atomipommin kehitystyössä ja hänen ristiriitaisesta päätöksestään vaarantaa maailma sen pelastamiseksi. Eeppisen tarinan pääosassa nähdään Cillian Murphy legendaarisena tiedemiehenä, ja mukana on useita muita nimekkäitä näyttelijöitä, kuten Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, Josh Hartnett, Florence Pugh, Josh Peck ja Oscar®-voittaja Rami Malek.

The Magic Flute

27.3.2024

Laulajan uraa tavoitteleva Tim on haaveillut koko ikänsä pääsystä poikien Mozart-sisäoppilaitokseen, mutta ensimmäiset päivät arvostetussa opinahjossa eivät mene suunnitelmien mukaan. Vihamielisen rehtorin, ensirakkauden rasitteiden ja oman lauluäänensä aitoutta koskevien epäilysten painama Tim ilahtuu löytäessään vanhasta koulurakennuksesta upean salaisuuden: portin rinnakkaistodellisuuteen, jossa kuvitelmilla ei ole rajoja.

Please Don't Destroy: The Treasure of Foggy Mountain

31.3.2024

Saturday Night Live -tähdet Martin Herlihy, John Higgins ja Ben Marshall, jotka tunnetaan paremmin sketsikomediaryhmänä Please Don't Destroy: The Treasure of Foggy Mountain, toimivat käsikirjoittajina ja pääosan esittäjinä elokuvassa Please Don't Destroy: The Treasure of Foggy Mountain. Judd Apatow'n tuottama ja John Goodmanin kertojanäänen säestämä komedia seuraa, kuinka lapsuuskaverit Ben, Martin ja John lähtevät seikkailulle erämaahan etsimään mittaamattoman arvokasta kadonnutta aarretta. Matka on kaikkea muuta kuin mutkaton, kun vastaan tulee karvattomia karhuja, uteleva metsänvartijakaksikko (Meg Stalter ja X Mayo) sekä tekopyhä kulttijohtaja (Bowen Yang). Komediaikoni Conan O'Brien esittää Benin isää.

SkyShowtime kokoaa yhteen parhaan viihteen maailman suurimmilta studioilta ja parhailta tarinankertojilta. Tarjolla on elokuvia ja alkuperäissarjoja, joista vastaavat Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios ja Peacock. SkyShowtime on laatuviihteen uusi koti Euroopassa.