Mitä pelata lokakuussa 2023? Kuukauden kuumimmat pelijulkaisut listattuna Kommentit pois päältä artikkelissa Mitä pelata lokakuussa 2023? Kuukauden kuumimmat pelijulkaisut listattuna

Kun lokakuu saapuu, herää pelimaailma kiinnostavien pelijulkaisujen vuoksi. Tässä artikkelissa kokoamme mielenkiintoisimmat peli julkaisut lokakuusta tarjoten nopean kuvauksen mielenkiintoisista julkaisuista teille rakkaat lukijamme.

Assassin's Creed Mirage (PS5/4, Xbox One, Xbox Series S/X, PC)

Julkaisu 5.10.2023

Assassin's Creed: Mirage on Ubisoftin julkaisema peli, joka sijoittuu 12 vuotta ennen Assassin's Creed: Valhalla -pelin tapahtumia, jossa koet Basimin muutoksen katurosvosta, mestari salamurhaajaksi. Miragea on kutsuttu pienemmäksi peliksi kuin viimeisimmät julkaisut Assassin's Creedistä, mutta voit silti odottaa saman tyylistä hiiviskely/toiminta peliä.

Detective Pikachu Returns (Nintendo Switch)

Julkaisu 6.10.2023

Detective Pikachu Returns on Nintendon julkaisema peli, jossa ratkot Ryme kaupungin salaisuuksia kumppanisi Tim Goodmanin kanssa löytämällä vihjeitä, tutkimalla tapahtumapaikkoja ja käyttäen muistivihkoa apunasi tekemään päätöksiä. Detective Pikachu Returns on jatko-osa suositulle Detective Pikachu pelille.

Lords of the Fallen 2023 (PS5, Xbox Series X/S, PC)

Julkaisu: 13.10.2023

on CI Gamesin julkaisema synkkä fantasia/toiminta peli, joka on uudelleen suunniteltu Lords of the Fallen 2014 pelistä. Lords of the Fallenissa matkaat elävien, että kuolleiden valtakuntien läpi, jossa kolossaaliset pomotaistelut, haastavat taistelut ja kyyneleet odottavat sinua.

Marvel's Spider-Man 2 (PS5)

Julkaisu: 20.10.2023

Marvel's Spider-Man 2 on Sony Interactive Entertainmentin julkaisema peli, joka on jatko-osa todella suositulle Marvel's Spider-Man:lle. Spider-Man 2:sessa olet sekä Peter Parker ja Miles Morales jossa seikkailet Marvelin New Yorkissa samaan aikaan kun Venom uhkaa tuhota heidät, heidän kaupungin ja rakkaat.

Ghostrunner 2 (PS5)

Julkaisu: 26.10.2023

on 505 Gamesin julkaisema Scifi/Hack&Slash peli, joka sijoittuu vuoden jälkeisiin Ghostrunner 1:sen tapahtumiin, jossa seikkaillaan ninjana maailmanlopun jälkeisessä kyberpunktulevaisuudessa. Ghostrunner 2:sessa pääset olemaan unelmiesi ninjaa, joten tasohyppelyt ja tappelut ovat varmaa.

Assassin’s Creed Mirage saa jouluksi uuden pelitilan Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Mirage saa jouluksi uuden pelitilan

Assassin's Creed Mirage


Assassin's Creed Mirage saa uuden New Game+ -tilan ja valinnaisen permadeath-tilan kaikille vaikeustasoille ilmaisen päivityksen myötä joulukuussa.

Assassin's Creedin X/Twitter-tili jakoi uutisen samalla vahvistaen, että lisätietoja näistä uusista ominaisuuksista saapuu lähitulevaisuudessa.

”Kuulemme teidät: New Game+ -tila Assassin's Creed Mirageen tulee saataville ilmaisessa päivityksessä tässä joulukuussa”, Assassin's Creedin tili kirjoitti. ”Ja kokeneille assassiineille NG+:n mukana tulee valinnainen permadeath-tila, joka on saatavilla kaikilla vaikeustasoilla! Lisätietoja tulossa pian.”

Suosikkipelisarja Assassin's Creed on tullut tunnetuksi ainutlaatuisesta taustatarinastaan sekä pelattavuudesta, jossa parkourmainen kiipeily, salakavala hiippailu ja jännittävät taistelut yhdistyvät kiehtovaksi pelikokonaisuudeksi.

Yhtäältä pelisarja tunnetaan sen tavasta sekoittaa tunnettuja historiallisia hahmoja ja taphtumapaikkoja fiktiiviseen tarinankerrontaan, jossa salalitot ja juonittelijat punovat suunnitelmiaan omien etujensa ajamiseksi.

Assassin's Creed Mirage -toimintaseikkailu vie pelaajan pelisarjan alkulähteille. Luvassa on tiivistunnelmainen ja vauhdikas peli täynnä toimintaa sekä hiiviskelyä 800-luvun Bagdadissa. Samalla peli on sekä kumarrus sarjan historialle että vaihtelua sen myöhemmille vaiheille, joissa tapahtuvat ovat kasvaneet eeppisiin mittasuhteisiin.

Assassin's Creed Mirage yhdistääkin toisiinsa sekä tuttua ja turvallista että toisaalta nykyaikaista peliisuunnittelua ja tämän päivän pelimekaniikkaa. Peli ei vaadi sarjan aiempaa tuntemusta, vaan sopii yhtäältä uusille pelaajille että pelisarjan vannoutuneille faneille.

Assassin's Creed Mirage ilmestyi 5. lokakuuta - ja , ja S sekä -konsoleille, että Epic Games Store- ja Store -kauppapaikkojen kautta :lle. Lisäksi peli tulee saataville Ubisoft+-pelipalveluun. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Marvel’s Spider-Man 2 takoo hurjia lukuja maailmalla Kommentit pois päältä artikkelissa Marvel’s Spider-Man 2 takoo hurjia lukuja maailmalla

Spider-Man on pian valmis räiskimään seittejänsä pitkin pitäjiä, kun kauan odotettu PS5-yksinoikeus Marvel's Spider-Man 2 julkaistaan 20.10.

PlayStationin virallinen Twitter-tili ilmoitti hiljattain, että Marvel's Spider-Man 2 -peli on myynyt yli 2,5 miljoonaa kopiota ensimmäisen vuorokauden aikana.

”Hyviä uutisia, Spidey-fanit! Marvel's Spider-Man 2 on myynyt yli 2,5 miljoonaa kopiota ensimmäisen 24 tunnin aikana. Kiitos, että teitte tästä lentävän lanseerauksen!”

On tärkeää huomata, että tämä luku viittaa nimenomaan myytyihin kopioihin, ei lähetettyihin. Vaikka pelin julkaisijat usein viittaavat lähetettyjen kopioiden määrään, se ei aina anna tarkkaa kuvaa todellisista myynneistä. Myyty luku tarkoittaa kuitenkin kopioita, jotka on joko myyty vähittäismyyjille tai ostettu digitaalisesti PlayStation Storesta.

Viimeksi, kun ilmoitti pelistään ”nopeimmin myydyksi” lanseerauksessaan, kyseessä oli God of War: Ragnarök, jonka kerrottiin myyneen 5,1 miljoonaa kopiota ensimmäisen viikon aikana. Sitä ennen kesäkuussa 2020 Sony kertoi, että The Last of Us Part 2 oli myynyt yli 4 miljoonaa kopiota ensimmäisen kolmen päivän aikana. Ennen sitä ennätys kuului Insomniacin ensimmäiselle Spider-Man-pelille, joka myi 3,3 miljoonaa kopiota ensimmäisen kolmen päivän aikana.

Tämä osoittaa, että Marvel's Spider-Man 2 on lyhyessä ajassa muodostunut todelliseksi peli-ilmiöksi,