Mitä pelata marraskuussa 2023? Kuukauden kuumimmat pelijulkaisut listattuna Kommentit pois päältä artikkelissa Mitä pelata marraskuussa 2023? Kuukauden kuumimmat pelijulkaisut listattuna

www.errori.net

Kun marraskuu saapuu, herää pelimaailma kiinnostavien pelijulkaisujen vuoksi. Tässä artikkelissa kokoamme mielenkiintoisimmat peli julkaisut marraskuusta tarjoten nopean kuvauksen mielenkiintoisista julkaisuista teille, rakkaat lukijamme.

Modern Warfare 3 (2023) (PS4/5, Xbox X/s, Xbox One, Battle.net, Steam)

Julkaisu: 10.11.2023

Julkaisija: Activision

Kehittäjä: Sledgehammer Games

on Activisionin julkaisema ensimmäisen persoonan ammuntapeli. Pelissä on kolme pääpelimuotoa: Zombit, Moninpeli ja Kampanja. Kampanjassa pelaajat ottavat kapteeni Pricen roolin ja kohtaavat sotarikollisen, Vladimir Makarovin, joka pyrkii levittämään vaikutusvaltaansa ympäri maailmaa. Moninpelissä pelaajat voivat taistella tutuissa Modern Warfare 2:n (2009) kartoissa, jotka on modernisoitu. Lisäksi uusia karttoja on luvassa tulevilla kausilla pelin julkaisun jälkeen. Zombie-pelitilassa pelaajat liikkuvat avoimessa maailmassa, mikä eroaa huomattavasti Treyarchin aaltopohjaisista zombipeleistä. Modern Warfare 3 juhlistaa Call of Duty -pelisarjan 20-vuotisjuhlavuotta. Ennakkotilaajat ovat jo päässeet pelaamaan peliä 12.–16. lokakuuta.

RoboCop Rogue City (PS5, Xbox X/S, Steam, Epic Games)

Julkaisu 2.11.2023

Julkaisija: Nacon

Kehittäjä: Tayon

RoboCop Rogue City -pelissä ohjaat elokuvista tuttua sankaria, joka on puoliksi mies, puoliksi kone – kokonaan poliisi. Tehtävänäsi on selvittää rikoksia, mutta valintoihisi ei tule suhtautua kevyesti. Päätöksesi määrittelevät kansalaisten kohtaloita ja vaikuttavat tehtäviesi lopputuloksiin. Pelin on julkaissut Nacon, ja RoboCopin roolissa kuullaan Peter Welleriä, joka toimi myös RoboCopin ääninäyttelijänä elokuvassa.

Persona 5: Tactica (Xbox X/S, Xbox One, PS4/PS5, Switch, Steam)

Julkaisu: 17.11.2023

Julkaisija: Sega

Kehittäjä: Atlus

on Sega:n julkaisema seikkailu-, strategia- ja JRPG-peli. Pelissä ohjaat ”Kummitusvarasta”, jonka vastassa on sotilasryhmä nimeltä Legioonalaiset. Hahmoilla on ”maskit”, jotka tekevät heistä vahvempia voittaessaan vastustajiaan. Pelissä nähdään fanien suosimat tutut hahmot sekä uusia liittolaisia ja vihollisia. Peli sisältää vuoropohjaista taistelua, kuten muissakin Persona-sarjan peleissä.

Super Mario RPG Remake (Switch)

Julkaisu: 17.11.2023

Julkaisija: Nintendo

Kehittäjä: Square Enix

Remake on Nintendon julkaisema peli, jossa ohjaat kaikkien rakastamaa Super Mario- hahmoa. Mariolta on varastettu seitsemän tähteä The Smithy Gangin toimesta, ja hän tarvitsee ne korjatakseen Star Roadin. Super Mario RPG Remake on uudistettu versio vuoden 1996 Super Mario RPG -pelistä. Suurimmat muutokset liittyvät grafiikkaan ja joitakin pelattavuuden parannuksia on tehty. Alkuperäisen pelin säveltäjä, Yoko Shimomura, on uudelleensäveltänyt kaikki kappaleet Super Mario RPG Remakeen. Super Mario RPG julkaistiin alun perin vain Japanissa ja Pohjois-Amerikassa Super Nintendolle ja se on nyt saanut uudet grafiikat.

Assassin's Creed Nexus (Quest Pro, Quest 2, Quest 3)

Julkaisu: 16.11.2023

Julkaisija: Ubisoft

Kehittäjä: Red Storm

Assassin's Creed Nexus on Ubisoftin julkaisema seikkailu- ja toimintapeli. Siinä voit pelata useilla vanhoilla Assassin's Creed -hahmoilla: Ezio (Assassin's Creed 2), Connor (Assassin's Creed 3) ja Kassandra (Assassin's Creed Odyssey). Nexus on pelisarjan ensimmäinen ensimmäisen persoonan näkökulmasta pelattava Assassin's Creed ja myös sarjan ensimmäinen VR-versio.

RoboCop: Rogue City -toimintapeli niittää mainetta – katso uusi esittelyvideo Kommentit pois päältä artikkelissa RoboCop: Rogue City -toimintapeli niittää mainetta – katso uusi esittelyvideo

RoboCop: RogueCity

PAN Visionin jakelema -toimintapeli on julkaisijansa NACONin tähän asti menestynein peli.

MGM-elokuvayhtiön kulttielokuvista tuttu kyborgipoliisi teki uskomattoman paluun uudella pelijulkaisullaan. Jo 1980-luvulla ensiesiintymisensä tehneen lainvalvojan paluu onkin otettu sekä pelaajien että kriitikoiden osalta vastaan erinomaisesti. Huippusuositussa Steam-pelipalvelussa pelin arvosteluista myönteisiä on peräti 92 prosenttia. Lisäksi peliä on pelannut ensimmäisen kahden viikon aikana yli 435 000 pelaajaa, joiden myötä pelisessioita kyseiselle ajanjaksolle on kertynyt lähes kolme miljoonaa kappaletta!

Dystopiaa kuvaavan tulevaisuudennäkymän kääntäminen peliksi konemaisen robottipoliisin silmin katsottuna onkin ollut ilahduttava menestys. Tämä ei ole vailla ansioita, sillä pelin räjähtävä toiminta, elokuville uskollinen tyyli ja ensiluokkainen pelattavuus ovat tuoneet leffoista tutut elementit upealla tavalla koettavaksi.

Toisen RoboCop-elokuvan jälkimaininkeihin sijoittuva tarina avautuu pelaajalle ensimmäisen persoonan kuvakulmasta. Vanha Detroitiin kaupunki on ajautunut kaaokseen, kun lainvalvonta on entistä enemmän retuperällä. Tämän takia tarve RoboCopin kyvyille on entistäkin merkittävämpi. Pelissä intensiivinen toiminta ja toisaalta maltillisempi tutkinta nivoutuvat saumattomasti toisiinsa. Yhtäältä on pelaajan päätettävissä mihin suuntaan nämä päätökset tarinaa ja tapahtumia vievät. Elokuvista tutut hahmot, ympäristöt ja esineet vahvistavat osaltaan pelin ja elokuvien välistä sidettä, mikä onkin ensiluokkaista fanipalvelua laadukkaan pelikokemuksen muodossa.

RoboCop: Rogue City on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että :lle.

Super Mario RPG saa fyysisen SNES-tyylisen ohjekirjan Kommentit pois päältä artikkelissa Super Mario RPG saa fyysisen SNES-tyylisen ohjekirjan

Square Enixin legendaarinen SNES-peli Super Mario RPG palaa myöhemmin tänä kuussa Switchille. Perinteiset fyysiset pelioppaat ovat väistyneet vuosien varrella, mutta :n paluun myötä Nintendo julkaisee uuden version.

Game Watchin tiedon mukaan Nintendo on paljastanut aitoon SNES-tyyliin perustuvan oppaan, joka pohjautuu alkuperäiseen vuoden 1996 ohjekirjaan. Se tulee saataville pelikaupoista ja tavarataloista Japanissa.

”Oppaaseen sisältyy yleiskatsaus RPG:n maailmaan, hahmojen esittelyjä sekä ohjeita aarteiden keräämiseen ja pelissä esiintyvien pomojen voittamiseen. Lisäksi se sisältää taistelumekaniikkaa ja tietovisaa.”

Super Mario RPG-remake on uudelleen tehty versio vuonna 1996 julkaistusta Super Mario RPG:stä. Peli on roolipeli, jossa Mario, Bowser ja Peach yhdistävät voimansa pelastaakseen Star Roadin ja pysäyttääkseen Smithy Gangin.