Mitä pelata seuraavaksi? – Steam auttaa sinua valitsemaan Kommentit pois päältä artikkelissa Mitä pelata seuraavaksi? – Steam auttaa sinua valitsemaan

Steam (Valve)

on tuonut Labs -ominaisuuksista tutun Play Next ominaisuuden ohjelman uusimpaan versioon.

Play Next -ominaisuus suosittelee mitä pelata seuraavaksi pelitottumuksiesi pohjalta koneoppimisen avulla. Ominaisuuden löydät pelikirjastostasi, jossa yksi hyllyistä on Play Next.

Steam - Play Next
Play Next -ominaisuus ehdottaa pelikirjastostasi uutta pelattavaa.

Ominaisuuden voi myös ottaa pois päältä, mikäli sitä ei koe hyödylliseksi. Koronaviruksen aiheuttaman eristyksen aikaan pelejä on jaettu paljon ilmaiseksi, joten monella on saattanut kertyä kirjastoon pelejä, joita ei vielä ole ehtinyt kokeilla.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 -pelin ennakkolatausajat ja tarkat julkaisuajankohdat paljastettiin Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 -pelin ennakkolatausajat ja tarkat julkaisuajankohdat paljastettiin

Kovasti odotettua Cyberpunk 2077 -peliä päästään vihdoin pelaamaan ensi viikon torstaina joulukuun 10. päivä. Päästäksesi pelaamaan mahdollisimman nopeasti, pelin voi ladata ennakkoon ja nyt tiedämme milloin näin voi tehdä.

Ennakkoon pelin pääsee lataamaan:

  • Playstation -konsoleilla klo 00.00 joulukuun 8. päivä.
  • Xbox -konsoleilla joulukuun 3. päivä klo 17.00.
  • PC:lle ja Epic Games Store -kauppojen kautta joulukuun 7. päivä klo 17.00.
  • PC:lle GOG -palvelun kautta joulukuun 7. päivä klo 12.00.

Peliä pääsee pelaamaan konsoleilla ja PC:llä klo 00.00 joulukuun 10. päivä.

Kommentoi

Ilmaispelattavaa jälleen Epic Storessa – tarjolla Cave Story+ Kommentit pois päältä artikkelissa Ilmaispelattavaa jälleen Epic Storessa – tarjolla Cave Story+

Epic Games Store tarjoaa jäsenille lähestulkoon joka viikko ilmaiseksi pelejä. Tällä kertaa sen kautta on mahdollista napata Cave Story+ itselleen.

Cave Story+ on uusittu indiehitti, jonka ensimmäinen julkaisu ilman plus-merkkiä saapui kauppapaikoille vuonna 2004. Tuoreempi versio tästä metroidvaniasta sisältää uuden englanninkielisen käsikirjoituksen, sekä hiotumman soundtrackin. Nimike antaa pelaajille myös mahdollisuuden koluta indiejulkaisun luolastot läpi joko alkuperäisillä tai uusituilla grafiikoilla. Taustamusiikkia voi pelissä vaihtaa alkuperäisen, remasteroidun tai täysin uuteen uskoon laitettujen raitojen väliltä.

Cave Story+ on saatavilla Epic Games Storen kautta joulukuun kolmannesta päivästä alkaen kymmenenteen päivään saakka.

Kommentoi