MMORPG ArcheAge: Unchained kokeiltavissa ilmaiseksi viikonlopun ajan Kommentit pois päältä artikkelissa MMORPG ArcheAge: Unchained kokeiltavissa ilmaiseksi viikonlopun ajan

ArcheAge: Unchained

Fantasia-MMORPG on kokeiltavissa ilmaiseksi tänä viikonloppuuna perjantaista elokuun 28. päivä aina keskiviikkoon syyskuun 2. päivä asti.

Hiekkalaatikkomaisen pelissä menestyä voi monella eri tapaa. Valloita taivas tai purjehdi tuntemattomilla merillä. Kerää mainetta ja mammonaa. Turvaa kauppareitit ja hallitse vihollisesi resurssien kulkua.

Pelin keskipisteessä on pelihahmosi ja sen luokka. Eri luokkavaihtoehtoja on yli 200, jotka mahdollistetaan 12 taitosetin avulla. Voit kokeilla eri yhdistelmiä milloin haluat.

Kaikki eteneminen pelissä säilyy mikäli päätät hankkia pelin kokoversion.

Koodilla ”SUMMERTRIAL” pääset kokeilemaan ArcheAge: Unchained -peliä ilmaiseksi kehittäjä Gamigon oman Glyph-alustan sekä -palvelun kautta :llä.

Kaksi indie-seikkailupeliä ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Kaksi indie-seikkailupeliä ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Forest Quartet

jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta indie-seikkailupeliä: ensimmäinen on kerrontaan panostava pulmanratkonta ja toinen tasohyppelyä ja pulmanratkontaa yhdistelevä .

The Forest Quartet

The Forest Quartet on viime vuoden lopulla ilmestynyt seikkailupeli, jossa pelaajat omaksuvat menehtyneen laulajan roolin. Pelaajien täytyy koota bändinsä kasaan viimeistä keikkaa varten. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Out of Line

Out of Line on puolestaan vuonna 2021 ilmestynyt tasohyppelypeli, jossa on erinomaiset käsin piirretyt hahmot ja taustat. Pelissä San yrittää paeta tehtaasta matkalla tapaamiensa hahmojen avustamana. Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Resident Evil 4 sai tänään uuden Separate Ways -lisäosan Kommentit pois päältä artikkelissa Resident Evil 4 sai tänään uuden Separate Ways -lisäosan

Resident Evil 4

Tänään julkaistu Separate Ways -pelilaajennus tuo uuden tarinallisen kulman -kauhupelin tapahtumiin. Siinä syvennytään synkkiin ja kauhupitoisiin hetkiin Ada Wongin saappaissa. Samalla tarina kuitenkin risteää myös alkuperäisen pelin keskushahmon, sankari Leon S. Kennedyn kanssa.

Samalla Separate Ways esittelee hienoisia uudistuksia ja muutoksia pelimekaniikkaan, mikä osaltaan tekee sivuseikkailusta uudenlaisen ja raikkaan kokemuksen. Selviytymiskauhu ja kuumottava jännitys ovat kuitenkin vahvasti läsnä myös pelilaajennuksessa, joten luvassa on toisaalta myös tuttua herkkua pelisarjan faneille.

Oman seikkailutarinan ohella Resident Evil 4 saa myös odotetun Mercenaries-pelitilansa. Se tuo pääpelistä poikkeavia haastekokemuksia kaikkien pelaajien iloksi. Mercenaries-tilassa pelattavista hahmoista ovat mukana myös sekä Ada Wong että hänen pahamaineinen työnantajansa, Albert Wesker.

Uudet lisäykset kruunaa pelin alkuperäismusiikki, joka on nyt saatavilla useimmissa musiikin suoratoistopalveluissa. Mukana on peräti 80 musiikkikappaletta tunnelmoivaa musisointia pelin eri vaiheista.

Resident Evil 4 -pelin uusversio on saatavilla nyt , , ja S sekä -pelikonsoleille että :lle. Pelin -versio julkaistaan myöhemmin tulevana talvena. Pelin ikäraja on PEGI 18.