Moana 2 purjehtii elokuvateattereihin tämän vuoden marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Moana 2 purjehtii elokuvateattereihin tämän vuoden marraskuussa

Yllättäen ilmoitti Moanan jatko-osan ilmestyvän elokuvateattereihin 27. marraskuuta 2024. Liity Moanan, Mauin ja uusien ystävien kanssa jännittävään seikkailuun merien yli!

Katso ensimmäinen kuva, jossa Moana ja Maui purjehtivat valtavan valashain rinnalla. Kyseessä saattaa yksi olla Moanan esi-isistä.

Elokuvan ohjauksesta vastaa Dave Derrick Jr. ja musiikin ovat tehneet Grammy-voittajat Abigail Barlow ja Emily Bear, Grammy-ehdokas Opetaia Foa'i sekä kolmella Grammylla palkittu Mark Mancina.

Valmistaudu eeppiseen seikkailuun yhdessä tuttujen hahmojen ja uusien tuttavuuksien kanssa!

elokuvateattereissa tässä marraskuussa.

Jodie Fosteria kaavailtiin alkuperäiseksi Prinsessa Leiaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Jodie Fosteria kaavailtiin alkuperäiseksi Prinsessa Leiaksi

Jodie Foster olisi voinut näytellä Prinsessa Leiaa Star Warsissa sen sijaan, että rooli meni Carrie Fisherille. Freaky Fridayn ja The Silence of the Lambsin tähti paljasti, että hänelle tarjottiin roolia ensin, mutta hän kieltäytyi.

Foster kertoi NBC:n Tonight Show Starring Jimmy Fallon -ohjelmassa, että hänelle tarjottiin Leia-roolia, kun hahmoa suunniteltiin nuoremmaksi, vain 13–14-vuotiaaksi.

”Minulle tarjottiin [roolia], kyllä”, Foster sanoi. ”He halusivat nuoremman Princess Leian, mutta minulla oli konflikti. Olin tekemässä -elokuvaa, enkä halunnut vetäytyä siitä, koska olin jo sopimuksen alaisena.”

Foster olisi ollut 13–14-vuotias alkuperäisen elokuvan kuvauksissa. Joka tapauksessa hänellä ei vaikuta olevan katkeruutta roolin menetyksestä.

”He tekivät mahtavaa työtä”, Foster sanoi Lucasfilmin ja alkuperäisen -näyttelijäkaartin osalta. ”En tiedä, kuinka hyvä olisin ollut. Minulla olisi voinut olla erilainen hiusmalli. Olisin voinut valita ananaksen.”

Torille! – Suomalainen TikTok-sensaatio Berta osallistui Disney-huipputuotantoon Lontoossa Kommentit pois päältä artikkelissa Torille! – Suomalainen TikTok-sensaatio Berta osallistui Disney-huipputuotantoon Lontoossa

kutsui 10 muusikkoa Lontooseen nauhoittamaan kappaleen ja musiikkivideon perjantaina ensi-iltansa saavan -elokuvan kunniaksi. Kyseisen kappaleen nimi on ”This Is The Thanks I Get?”.

Ainoa pohjoismaalainen artisti, joka oli mukana tässä ainutlaatuisessa projektissa, oli Vaasasta kotoisin oleva -sensaatio Perta ”Berta” Rothovius. Hänen hauskat TikTok-lauluvideonsa ovat saavuttaneet miljoonia näyttökertoja ja tykkäyksiä.

Bertan tunnistettava tyyli on valloittanut verkossa, erityisesti hänen luomastaan ”Keräilybiisistä”, joka on muodostunut menestyksekkääksi TikTok-trendiksi. Petra tuo suomenkielisen taituruutensa Disneyn musiikkivideolle, joka on osa Toive-elokuvan juhlintaa.