Mobiilipelistudioista tuttu Celine Pasula RedLynxin johtajaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Mobiilipelistudioista tuttu Celine Pasula RedLynxin johtajaksi

Celine Pasula - Ubisoft RedLynx

Celine Pasula on nimitetty Ubisoftin omistavan kotimaisen -pelistudion uudeksi johtajaksi maaliskuun 1. päivä alkaen.

https://www.instagram.com/p/CLl2rBVAJkN/

Celinellä on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista johtotehtävistä suomalaisissa mobiilipeliyrityksissä aina startupeista suurempiin studioihin. Vuosina 2011–2019 Celine työskenteli talousjohtajana -peliyhtiössä, jota hän oli myös perustamassa. Edellisessä tehtävässään mobiilipelistudio Fingersoftilla hän toimi toimitusjohtajana.

“Celinellä on vankka näyttö menestyneiden yritysten rakentamisessa ja vahva tausta pelialalta. Hänen inspiroiva, avoin johtamistyylinsä tekee Celinestä erinomaisen henkilön johtamaan RedLynxiä”, sanoo Ubisoftin studioiden operatiivisesta johtamisesta vastaava Virgine Haas.

“Olen erittäin innokas siirtymään näin osaavan ja energisen studion johtoon. Ubisoft RedLynxillä on monipuolista osaamista ja luovuutta. En malta odottaa päästä tukemaan tiimejämme ja luomaan menestyneitä pelejä. Oma taustani painottuu mobiilipeleihin. Siksi on erittäin inspiroivaa laajentaa osaamistani konsolipeleihin sekä päästä työskentelemään myös maailmanluokan AAA-pelien parissa. Tämä on hyvin ainutlaatuinen tilaisuus Suomessa”, sanoo Celine.

Studion edeltävä johtaja Joonas Tamminen jatkaa Ubisoft RedLynxillä muissa tehtävissä, jotka tarkentuvat myöhemmin.

Ubisoft RedLynx on Helsingissä sijaitseva monelle pelialustalle kehittävä studio, jolla on yli 150 työntekijää. Studio on kehittänyt ja julkaissut vuosien saatossa pelejä niin konsoleille, älypuhelimiin kuin :lle, tunnetuimpina suosittu Trials-sarja, ja Tom Clancy’s Google Stadialle.

Ubisoft on maailman johtava interaktiivisten viihdetuotteiden kehittäjä, julkaisija ja jakelija, jolla on yli 40 studiota ja yli 20 000 työntekijää globaalisti. Maailmanlaajuinen verkosto mahdollistaa huippulahjakkaiden tiimien muodostamisen sekä niiden säännöllisen yhteistyön omaperäisten ja muistettavien pelikokemuksien luomiseen.

Kommentoi

Diablo 2: Resurrectedin pelaajat voivat tuoda uusintajulkaisuun alkuperäispelin tallennukset Kommentit pois päältä artikkelissa Diablo 2: Resurrectedin pelaajat voivat tuoda uusintajulkaisuun alkuperäispelin tallennukset

Diablo 2: Resurrectediä pelaavien on mahdollista tuoda alkuperäisjulkaisun tallennukset uuteen versioon ja jatkaa peliä parannetuilla grafiikoilla.

Ominaisuudesta kerrottiin IGN:n haastattelussa, jossa toimittajat jutustelivat Diablo 2: Resurrectedin tuottajan Matthew Cederquistin kanssa.

”Kun työskentelimme Remasterin parissa mietimme, että mahtaisivatkohan vanhat tallenustiedostot toimia, joten me vain rykäsimme ne sinne ja se toimi! Tämä on paras ominaisuus ikinä!” Tuottaja hehkutti.

Harvalla lienee tallella vielä Diablo 2 -pelin tallennuksia ottaen huomioon kuinka vanhasta pelistä jo on kyse, mutta on silti mukava tietää, että mahdollisuus jatkaa vanhoja seikkailuja on kuitenkin olemassa.

Diablo 2: Resurrected julkaistaan :lle, PlayStation 4- ja PlayStation 5 -konsoleille sekä Xbox Series X|S -laitteille.

Kommentoi

Valve keskeyttää Artifact 2.0 -pelin kehityksen – aiemmat versiot ilmaisiksi Kommentit pois päältä artikkelissa Valve keskeyttää Artifact 2.0 -pelin kehityksen – aiemmat versiot ilmaisiksi

Artifact

Valve on ilmoittanut keskeyttävänsä Artifact 2.0 -korttipelin kehityksen. Pelin oli määrä olla uudistunut versio alunperin vuonna 2018 ilmestyneestä Dota -aiheisesta korttipelistä.

Valven viestin mukaan se ei onnistunut saamaan pelajaamäriä haluamalleen tasolle, joten jatkokehitys tuntui turhalta. Pelaajat voivat jatkossa ladata Artifact Classic ja Artifact Foundry (aiemmin Artifact 2.0 beta) versiot täysin ilmaiseksi.

Pelaajien pelissä ostamat kortit on muutettu erityisiksi keräilijäversioiksi, joita pystyy edelleen kauppaamaan. Varsinainen pelin kauppapaikkaominaisuus on kuitenkin poistettu. Jatkossa uusia kortteja saa ainoastaan pelaamalla.

Kommentoi