Modulaarinen ASTRO C40 TR -peliohjain tarjoilee huipputarkkaa hallintaa Kommentit pois päältä artikkelissa Modulaarinen ASTRO C40 TR -peliohjain tarjoilee huipputarkkaa hallintaa

ASTRO C40 TR

Logitechin omistama Gaming on lanseerannut pelaajille huippuluokan ohjattavuutta ja räätälöitävyyttä C40 TR -peliohjaimellaan.

Langaton C40 TR -peliohjain on aiemmin julkaistu Yhdysvalloissa, mutta tulee nyt saataville Eurooppaan. Se on suunniteltu äärimmäinen suorituskyky, kestävyys ja laadukkaat valmistusmateriaalit etusijalla. Tournament Ready (TR) -tuoteperheen uusin jäsen on kilpapelaamiseen ja muuhun vaativaan pelaamiseen sopiva modulaarinen ja vapaasti räätälöitävä peliohjain. Se on Sony 4 -pelikonsolille virallisesti lisensoitu peliohjain, joka on yhteensopiva myös PC:n kanssa.

”Tuotteemme ovat muuttaneet kilpapelaamista merkittävästi parantamalla sekä joukkueiden että yksittäisten pelaajien suorituskykyä”, kommentoi Gamingin markkinointijohtaja Aron Drayer. ”ASTRO C40 TR -peliohjain on tämän kehityksen seuraava askel. Yli kahden vuoden kehitystyön aikana olemme saaneet palautetta ammattipelaajilta ja nyt olemme valmiita tuomaan peliohjaimemme myös eurooppalaisten pelaajien käsiin.”

Ergonomisesti muotoiltu C40 TR -peliohjain on valmistettu laadukkaimmista komponenteista. Niiden sekä monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta peliohjain tarjoaa suorituskykyistä ja tarkkaa ohjattavuutta myös vaativissa turnaustilanteissa. Peliohjain on suunniteltu erityisesti kilpapelaajille ja muuten pelaamisensa vakavasti ottaville pelaajille. He vaativat peliohjaimelta muokattavuutta ja mahdollisuutta määritellä henkilökohtaisia asetuksia.

4 -peliohjaimeen perustuvien painikkeiden lisäksi C40 TR -peliohjaimessa on erilliset alapuolella olevat takapainikkeet. Näiden verraton ergonomia ja käytännöllisyys helpottavat haastavien tilanteiden hallintaa räätälöitävän toiminnallisuutensa ansiosta. Takapainikkeisiin onkin mahdollista määritellä mikä tahansa ohjaimessa oleva toiminto halutun mukaisesti.

ASTRO C40 TR -ohjaimen analogiset ohjaintatit ja suuntaohjain ovat vaihdettavissa. Lisäksi niiden paikkoja on mahdollista vaihtaa keskenään.
C40 TR -ohjaimen analogiset ohjaintatit ja suuntaohjain ovat vaihdettavissa. Lisäksi niiden paikkoja on mahdollista vaihtaa keskenään.

Ohjaintateille tulee mukana eri korkuisia vaihtopäitä. Myös ohjaimen takapainikkeet ovat vapaasti ohjelmoitavissa. Painikkeiden ja ohjaimien herkkyyttä voidaan määritellä peliohjaimen omalla ohjelmistolla. Myös liipaisinpainikkeiden liikematkaa voidaan räätälöidä mieltymysten mukaisesti. Lisäksi eri painikkeiden toimintoja voidaan vaihtaa keskenään ja peliohjaimen äänilähdön asetuksia voidaan määritellä suoraan ohjaimesta. Kaikkiaan erilaisia räätälöintimahdollisuuksia ja toimintoyhdistelmiä on valtava määrä.

Langatonta C40 TR -peliohjainta voi halutessaan hallita myös johdolla pelikonsoliin liitettynä ohjaimena. Valinta kahden käyttötilan välillä tapahtuu helposti napinpainalluksella. Kuulokkeita varten peliohjaimessa on 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, joten peliäänet ja äänikommunikaation saa vaivatta liitettyä suoraan peliohjaimeen.

Kokonaisuus on viimeistelty laadukkaalla akulla, joka tarjoaa virtaa pelaamiseen täydellä varauksella jopa 12 tunniksi. Lisäksi peliohjainpakettiin sisältyy kovakantinen kuljetuskotelo, johon mahtuvat ohjaimen lisäksi peliohjaimen vaihto-osat ja näiden irrottamiseen tarvittava työkalu.

Hinta ja saatavuus

Langaton C40 TR -peliohjain tulee saataviille marraskuussa 199 euron suositushintaan.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista VR-pelipakettia, joka sisältää mm. Doom VFR, ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Vox Machinae
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle ja vaativat toimiakseen kuten HTC Vive, Quest tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi

Assassin’s Creed Valhalla saa viimeisen sisältöpäivityksen – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed Valhalla saa viimeisen sisältöpäivityksen – katso traileri

Assassin's Creed Valhalla

Toimintaseikkailua, eeppisiä taisteluita ja roolipeliominaisuuksia toisiinsa yhdistävä Assassin’s Creed Valhalla saapuu päätepisteeseen The Last Chapter -lisäosan myötä. Se paitsi päättää pelin kahden vuoden mittaisen tarinasaagan viimeisellä luvullaan, myös päivittää peliä uusin ominaisuuksin. Lisäksi peli tekee yhteistyötä suositun Destiny 2 -pelin kanssa yhdistämällä kahden eri pelimaailman teemoja toisiinsa.

Rakastetun viikinkisoturi Eivorin tarina saa arvoisensa päätöksen, kun viimeiset juonilangat punotaan toisiinsa. Tarina tuo mukanaan sekä vanhoja tuttuja, niin vihollisia kuin ystäviäkin, sekä historiallisia hahmoja osaksi Eivorin eeppistä tarinaa. Samalla Eivor oppii Odinin muistoista lisää itsestään. Tarinan lopetus palkitsee pitkän matkan kokeneet pelaajat vaikuttavalla päätöksellään.

Pelipäivitys sisältää myös jaetun historian yhteisen tehtävän tulevasta Assassin’s Creed Mirage -pelistä. Sen päähahmo Roshan huomaa, että hänellä ja Eivorilla on yhteinen vihollinen ja näin kahden assassiinin tiet kohtaavat ainutlaatuisella tavalla.

Päivitys tuo Eivorille myös pari uutta taitoa, jotka voi napata omaan valikoimaansa kokemuspisteitä käyttäen. Lisäksi hahmoilla on vihdoin mahdollisuus pitää aina huppu päässään pelaajan näin halutessa. Pelaaja pääsee myös lunastamaan viikon ilmaisen esineen pelin sisäisestä kaupasta. Tämä ominaisuus sisältyy peliin 6. joulukuuta alkaen.

Erikoisin lisäys päivityksessä on Assassin’s Creed Valhalla- ja Destiny 2 -pelien yhteistyö, jonka myötä Destiny-teemaiset varusteet saapuvat osaksi Assasssin’s Creed Valhallan pelimaailmaa. Tämä sisältää uudenlaisen haarniskakokonaisuuden, miekkoja ja sekä hahmo- että ratsuskinit. Mukana on myös ainutlaatuinen asepaketti täynnä Destiny-tunnelmaa. Vastaavasti Destiny 2 -pelaajat pääsevät nauttimaan Assassin’s Creed -teemaisista asuista pelissään.

Joulukuun 21. päivänä muistellaan pelitarinassa itseään uhrannutta Desmond Milesia, joka pelasti maailman henkensä kustannuksella. Tänä vuonna tämä tarkoittaa nuoren Ezio-assassiinin asun tuomista osaksi Assassin’s Creed Valhalla -pelin valikoimaa.

Päivityskokonaisuus on viimeistelty ilmaisella peliviikonlopulla. 15.-19. joulukuuta välisenä aikana Assassin’s Creed Valhalla on koettavana ilmaiseksi. Näin uudetkin pelaajat voivat päästä osaksi pelin maailmaa ja upeaa tarinaa.

Assassin’s Creed Valhalla on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4 Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta PC:llä.

Kommentoi