Modulaarinen ASTRO C40 TR -peliohjain tarjoilee huipputarkkaa hallintaa Kommentit pois päältä artikkelissa Modulaarinen ASTRO C40 TR -peliohjain tarjoilee huipputarkkaa hallintaa

ASTRO C40 TR

Logitechin omistama Gaming on lanseerannut pelaajille huippuluokan ohjattavuutta ja räätälöitävyyttä C40 TR -peliohjaimellaan.

Langaton -peliohjain on aiemmin julkaistu Yhdysvalloissa, mutta tulee nyt saataville Eurooppaan. Se on suunniteltu äärimmäinen suorituskyky, kestävyys ja laadukkaat valmistusmateriaalit etusijalla. Tournament Ready (TR) -tuoteperheen uusin jäsen on kilpapelaamiseen ja muuhun vaativaan pelaamiseen sopiva modulaarinen ja vapaasti räätälöitävä peliohjain. Se on Sony -pelikonsolille virallisesti lisensoitu peliohjain, joka on yhteensopiva myös :n kanssa.

”Tuotteemme ovat muuttaneet kilpapelaamista merkittävästi parantamalla sekä joukkueiden että yksittäisten pelaajien suorituskykyä”, kommentoi ASTRO Gamingin markkinointijohtaja Aron Drayer. ”ASTRO C40 TR -peliohjain on tämän kehityksen seuraava askel. Yli kahden vuoden kehitystyön aikana olemme saaneet palautetta ammattipelaajilta ja nyt olemme valmiita tuomaan peliohjaimemme myös eurooppalaisten pelaajien käsiin.”

Ergonomisesti muotoiltu ASTRO C40 TR -peliohjain on valmistettu laadukkaimmista komponenteista. Niiden sekä monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta peliohjain tarjoaa suorituskykyistä ja tarkkaa ohjattavuutta myös vaativissa turnaustilanteissa. Peliohjain on suunniteltu erityisesti kilpapelaajille ja muuten pelaamisensa vakavasti ottaville pelaajille. He vaativat peliohjaimelta muokattavuutta ja mahdollisuutta määritellä henkilökohtaisia asetuksia.

PlayStation 4 -peliohjaimeen perustuvien painikkeiden lisäksi ASTRO C40 TR -peliohjaimessa on erilliset alapuolella olevat takapainikkeet. Näiden verraton ergonomia ja käytännöllisyys helpottavat haastavien tilanteiden hallintaa räätälöitävän toiminnallisuutensa ansiosta. Takapainikkeisiin onkin mahdollista määritellä mikä tahansa ohjaimessa oleva toiminto halutun mukaisesti.

ASTRO C40 TR -ohjaimen analogiset ohjaintatit ja suuntaohjain ovat vaihdettavissa. Lisäksi niiden paikkoja on mahdollista vaihtaa keskenään.
ASTRO C40 TR -ohjaimen analogiset ohjaintatit ja suuntaohjain ovat vaihdettavissa. Lisäksi niiden paikkoja on mahdollista vaihtaa keskenään.

Ohjaintateille tulee mukana eri korkuisia vaihtopäitä. Myös ohjaimen takapainikkeet ovat vapaasti ohjelmoitavissa. Painikkeiden ja ohjaimien herkkyyttä voidaan määritellä peliohjaimen omalla ohjelmistolla. Myös liipaisinpainikkeiden liikematkaa voidaan räätälöidä mieltymysten mukaisesti. Lisäksi eri painikkeiden toimintoja voidaan vaihtaa keskenään ja peliohjaimen äänilähdön asetuksia voidaan määritellä suoraan ohjaimesta. Kaikkiaan erilaisia räätälöintimahdollisuuksia ja toimintoyhdistelmiä on valtava määrä.

Langatonta ASTRO C40 TR -peliohjainta voi halutessaan hallita myös johdolla pelikonsoliin liitettynä ohjaimena. Valinta kahden käyttötilan välillä tapahtuu helposti napinpainalluksella. Kuulokkeita varten peliohjaimessa on 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, joten peliäänet ja äänikommunikaation saa vaivatta liitettyä suoraan peliohjaimeen.

Kokonaisuus on viimeistelty laadukkaalla akulla, joka tarjoaa virtaa pelaamiseen täydellä varauksella jopa 12 tunniksi. Lisäksi peliohjainpakettiin sisältyy kovakantinen kuljetuskotelo, johon mahtuvat ohjaimen lisäksi peliohjaimen vaihto-osat ja näiden irrottamiseen tarvittava työkalu.

Hinta ja saatavuus

Langaton ASTRO C40 TR -peliohjain tulee saataviille marraskuussa 199 euron suositushintaan.

Tammikuussa ilmestyvän Tekken 8:n PC-versio tekniset tiedot varmistuivat Kommentit pois päältä artikkelissa Tammikuussa ilmestyvän Tekken 8:n PC-versio tekniset tiedot varmistuivat

Tekken 8


on vahvistanut :n -vaatimukset taistelupelin -sivulla.

Kaikkein kiireellisin tieto tässä on todennäköisesti pelin 100 gigatavun tallennustilan vaatimus, mutta on myös huomionarvoista, että vähimmäisvaatimuksissa tarvitaan 8 gigatavua RAM-muistia, kun taas suositellut vaatimukset edellyttävät 16 gigatavua RAM-muistia.

Bandai Namco on lisähuomautuksessaan maininnut Tekken 8:n kuvan sekunnissa -lukeman. Näiden teknisten tietojen perusteella ”vakaa yli 60” on ilmeisesti ”taattu” ja valittu oletuksena grafiikka-asetuksissa, kun peli käynnistetään ensimmäistä kertaa. Kuitenkin Bandai Namco varoittaa, että ruudunpäivitysnopeus saattaa laskea, kun muita sovelluksia käynnissä taustalla. Tekken-pääohjaaja Katsuhiro Harada on myös vakuuttanut, ettei Tekken 8:aan ole suunniteltu lisättävän kiisteltyä Denuvo-anti-piratismiohjelmistoa.

Bandai Namco Studios Inc:n kehittämässä pelissä on uusia ominaisuuksia kuten uusi Arcade Quest -tila, joka tarjoaa yksinpelissä harjoituskentän taitojen parantamiseen.

Tekken 8 ilmestyy tammikuun 26. päivänä 2024 , ja S -konsoleille sekä PC:lle Steamin kautta. Ennakkotilaukset ovat parhaillaan avoinna Standard-, Deluxe- ja Ultimate Edition -versioille.

Trackmania-ajopeli juhlistaa 20-vuotista taivaltaan lisäsisällöllä ja tapahtumilla Kommentit pois päältä artikkelissa Trackmania-ajopeli juhlistaa 20-vuotista taivaltaan lisäsisällöllä ja tapahtumilla

Trackmania

viettää suositun -kilpa-ajopelin pyöreitä vuosia tuomalla mukaan pelattavaa vuosien varrelta. Katso uusi traileri alta.

20 vuotta on pitkä aika mille tahansa pelisarjalle. Näin pitkällä aikajaksolla tekniset kehitysaskeleet ovat valtavia ja jopa useampi pelialusta ehtii vaihtua moisen taipaleen aikana. Trackmania on kaikesta huolimatta nauttinut kasvavasta suosiosta kaikki nämä vuodet ja nyt näitä kuluneita vuosia juhlitaan myös historian sivuja selaamalla. Ensimmäisenä juhlallisuuksia vietetään nauttimalla ensimmäisen Trackmania-pelin niin sanotusta alkuperäisestä trilogiasta eli tuomalla lumi-, aavikko- ja ralliteemaiset kisat mukaan uuteen peliin.

Näistä ensimmäisenä on vuorossa lumiteema, jonka myötä koettavaksi tulee 15 radan mittainen kampanja. Sen myötä kisakaarat muuntuvat lumiautoiksi, jotka toimivat kuin vuoden 2004 Trackmania-autot, mutta modernilla vivahteella. Samalla tämä uusi peliepisodi tuo mukanaan uuden kisa-alustan eli puun ja sata rakennusosaa peliratojen pakertajille.

Synttäreitä juhlitaan myös erilaisilla kisatapahtumilla, kuten Track of the Day- ja Cup of the Day -kisoilla, joista nautitaan lumikampanjan parissa. 30. marraskuuta kello 19.30 alkaen Ubisoft News striimaa Cup of the Day -kisan, jossa mukana ovat Trackmanian tuottaja Augustin De Vita ja sisältöpäällikkö Ayrton Lemaire. Lisäksi mukana on kymmenen striimaajaa, jotka luovat omia ratojaan Trackmanian 20-vuotisjuhlallisuuksia varten. Tämä juhlakisa on vuorossa 18. joulukuuta.

Juhlavuotta tuodaan esille myös uusilla autopinnoitteilla eli skineillä, joista kymmenen tuomariston valitsemaa vaihtoehtoa ovat esillä pelin sisäisessä Ubisoft Nadeo -klubissa.

Tänään alkavat myös Trackmanian maailmanmestaruuskisojen finaalivaiheet, jotka kisataan Ranskan Montpellierissä. Kisatapahtuma myös striimataan katsojille. Tapahtumat alkavat tänään kello 17.00 Suomen aikaa ja jatkuvat koko viikonlopun. Semifinaalit ovat vuorossa sunnuntaina kello 18.00 alkaen ja varsinaiset mestaruusajot kello 21.00 alkaen.

Pelin 20-vuotinen taival jatkuu juhlatunnelmissa myöhemmissäkin päivityksissä ja 1.huhtikuuta lähtien peliin saadaan upea ralliteema omine kisoineen. Tätä seuraa paluun tekevä aavikkoteema, joka julkaistaan pelattavaksi 1. heinäkuuta alkaen osana pelin kesäkampanjaa.

Trackmania on saatavilla ilmaiseksi , , ja S sekä -konsoleille. :lle peli on saatavilla - ja Ubisoft Store -kauppapaikoista. Pelin perusversio on pelattavissa ilmaiseksi ja tämän lisäksi pelaajat voivat ostaa Standard- ja Club-versiot pelistä 9,99 ja 29,99 euron hintaan.