Modulaarinen ASTRO C40 TR -peliohjain tarjoilee huipputarkkaa hallintaa Kommentit pois päältä artikkelissa Modulaarinen ASTRO C40 TR -peliohjain tarjoilee huipputarkkaa hallintaa

ASTRO C40 TR

Logitechin omistama Gaming on lanseerannut pelaajille huippuluokan ohjattavuutta ja räätälöitävyyttä C40 TR -peliohjaimellaan.

Langaton C40 TR -peliohjain on aiemmin julkaistu Yhdysvalloissa, mutta tulee nyt saataville Eurooppaan. Se on suunniteltu äärimmäinen suorituskyky, kestävyys ja laadukkaat valmistusmateriaalit etusijalla. Tournament Ready (TR) -tuoteperheen uusin jäsen on kilpapelaamiseen ja muuhun vaativaan pelaamiseen sopiva modulaarinen ja vapaasti räätälöitävä peliohjain. Se on PlayStation 4 -pelikonsolille virallisesti lisensoitu peliohjain, joka on yhteensopiva myös :n kanssa.

”Tuotteemme ovat muuttaneet kilpapelaamista merkittävästi parantamalla sekä joukkueiden että yksittäisten pelaajien suorituskykyä”, kommentoi Gamingin markkinointijohtaja Aron Drayer. ”ASTRO C40 TR -peliohjain on tämän kehityksen seuraava askel. Yli kahden vuoden kehitystyön aikana olemme saaneet palautetta ammattipelaajilta ja nyt olemme valmiita tuomaan peliohjaimemme myös eurooppalaisten pelaajien käsiin.”

Ergonomisesti muotoiltu C40 TR -peliohjain on valmistettu laadukkaimmista komponenteista. Niiden sekä monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta peliohjain tarjoaa suorituskykyistä ja tarkkaa ohjattavuutta myös vaativissa turnaustilanteissa. Peliohjain on suunniteltu erityisesti kilpapelaajille ja muuten pelaamisensa vakavasti ottaville pelaajille. He vaativat peliohjaimelta muokattavuutta ja mahdollisuutta määritellä henkilökohtaisia asetuksia.

PlayStation 4 -peliohjaimeen perustuvien painikkeiden lisäksi C40 TR -peliohjaimessa on erilliset alapuolella olevat takapainikkeet. Näiden verraton ergonomia ja käytännöllisyys helpottavat haastavien tilanteiden hallintaa räätälöitävän toiminnallisuutensa ansiosta. Takapainikkeisiin onkin mahdollista määritellä mikä tahansa ohjaimessa oleva toiminto halutun mukaisesti.

ASTRO C40 TR -ohjaimen analogiset ohjaintatit ja suuntaohjain ovat vaihdettavissa. Lisäksi niiden paikkoja on mahdollista vaihtaa keskenään.
C40 TR -ohjaimen analogiset ohjaintatit ja suuntaohjain ovat vaihdettavissa. Lisäksi niiden paikkoja on mahdollista vaihtaa keskenään.

Ohjaintateille tulee mukana eri korkuisia vaihtopäitä. Myös ohjaimen takapainikkeet ovat vapaasti ohjelmoitavissa. Painikkeiden ja ohjaimien herkkyyttä voidaan määritellä peliohjaimen omalla ohjelmistolla. Myös liipaisinpainikkeiden liikematkaa voidaan räätälöidä mieltymysten mukaisesti. Lisäksi eri painikkeiden toimintoja voidaan vaihtaa keskenään ja peliohjaimen äänilähdön asetuksia voidaan määritellä suoraan ohjaimesta. Kaikkiaan erilaisia räätälöintimahdollisuuksia ja toimintoyhdistelmiä on valtava määrä.

Langatonta C40 TR -peliohjainta voi halutessaan hallita myös johdolla pelikonsoliin liitettynä ohjaimena. Valinta kahden käyttötilan välillä tapahtuu helposti napinpainalluksella. Kuulokkeita varten peliohjaimessa on 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, joten peliäänet ja äänikommunikaation saa vaivatta liitettyä suoraan peliohjaimeen.

Kokonaisuus on viimeistelty laadukkaalla akulla, joka tarjoaa virtaa pelaamiseen täydellä varauksella jopa 12 tunniksi. Lisäksi peliohjainpakettiin sisältyy kovakantinen kuljetuskotelo, johon mahtuvat ohjaimen lisäksi peliohjaimen vaihto-osat ja näiden irrottamiseen tarvittava työkalu.

Hinta ja saatavuus

Langaton C40 TR -peliohjain tulee saataviille marraskuussa 199 euron suositushintaan.

Kommentoi

Virtuaalinen rakennustyömaapeli Construction Simulator ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Virtuaalinen rakennustyömaapeli Construction Simulator ilmestyy syyskuussa

Construction Simulator

PAN Vision Finlandin jakelema ja Astragonin julkaisema Construction Simulator -rakennussimulaatio tarjoaa syksyllä tekemistä kymmenien eri ammattimerkkien voimalla.

Kukapa ei olisi joskus haaveillut isoista rakennusprojekteista, maan mylläyksestä tai isojen työkoneiden ohjaimiin tarttumisesta. tekee tämän kaiken mahdolliseksi, mutta vie asian vielä pidemmälle tarjoamalla pelaajalle ensiluokkaisen rakennussimulaation täynnä työkoneita, erilaisia tehtäviä ja kiehtovaa pakerrettavaa. Peli viekin lapsuuden hiekkalaatikkoleikit työkoneineen lähes todellisuuden tasolle, mutta ilman hikoilua tai hurjan kalliiden työkoneiden hankintaa.

sisältää kaksi suurta pelikarttaa, jotka ovat saaneet innoituksensa Saksasta ja Yhdysvalloista. Kumpikin pelikartoista sisältää oman pelikampanjansa sekä kymmeniä erilaisia tehtäviä, kuten vaikkapa satama-alueen uudistamisen, kaupungin vihreän energian suunnitelmien toteuttamisen tai turistikohteiden vetonaulojen rakentamisen. Kummallakin maalla on omat haasteensa, tehtävänsä ja asiakkaansa, jotka työllistävät pelaajan hallitsemaa rakennusfirmaa. Pelikartat eroavat toisistaan myös maantieteellisesti, joka tuo omanlaisen tunnelman kumpaankin ympäristöön.

Pelaajan käytössä on kymmenittäin oikeita ja virallisesti lisensoituja työkoneita ja kulkuneuvoja, joista pelaaja voi tehdä hankintansa erilaisten tehtävien toteuttamiseen. Jokainen ajoneuvoista on mallinnettu yksityiskohtaisesti ja realistisesti. Mukana olevia merkkejä ovat muun muassa Atlas, BELL, Bobcat, Bomag, CASE, Caterpillar, Cifa, DAF, Doosan, Kenworth, Liebherr, MAN, Mack Trucks, Meiller-Kipper, Nooteboom, Palfinger, Scania, Schwing Stetter, Still, Wacker Neuson ja Wirtgen Group. Pelin erilaisten laitteiden, työkoneiden ja ajoneuvojen lisäksi myös pelaajahahmo voidaan varustaa laadukkailla suojavarusteita. Näistä vastaa peliin lisensoitu valmistaja Engelbert Strauss.

Kahden erilaisen yksinpelikampanjan ohella Construction Simulatorista voi myös nauttia peräti neljän pelaajan moninpelissä, jolloin rakentaminen ja ympäristön muokkaaminen sujuvat vauhdikkaasti yhdessä.

tulee saataville 20. syyskuuta PlayStation 5, PlayStation 4 ja One -pelikonsoleille. Pelin Xbox One -versio on yhteensopiva myös sekä S -pelikonsolien kanssa.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy Early Access tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi