Moninpeliflipperi Kabounce ladattavissa ilmaiseksi Steam-palvelusta vain tänään Kommentit pois päältä artikkelissa Moninpeliflipperi Kabounce ladattavissa ilmaiseksi Steam-palvelusta vain tänään

Kolmanteen persoonaan käännetty moninpeliflipperi Kabounce on nyt ladattavissa ilmaiseksi tänään 24. kesäkuuta. Peli on hollantilaisen Stitch Heads -studion käsialaa.

Tavallisista flipperipeleistä Kabounce eroaa sillä, että siinä pelaaja voi hallita itse palloa. Peliä voi pelata verkossa 8 pelaajan kesken viiden minuutin erissä. Pelissä on myös cross-play ominaisuus joten voit pelata kavereidesi kanssa jotka omistavat pelin 4 -konsolilla.

Voit ladata Kabouncen ilmaiseksi täältä.

Kommentoi

Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Far Cry 6 -toimintapeli sai viimeisen lisäosansa – katso traileri

Far Cry 6 - Lost Between Worlds

Nyt julkaistu Far Cry 6 -toimintapelin Lost Between Worlds -lisäosa laajentaa pelin tarjontaa fysiikan lakeja uhmaaviin vaihtoehtoisiin todellisuuksiin. Pelilaajennus tarjoaa mahdollisuuden palata Dani Rojasin hahmolla Yaran valtioon, mutta uudella tavalla. Nyt edessä on ainutlaatuinen ja todellisuuden rajoja venyttävä kokemus. Luvassa on poikkeuksellisia peliympäristöjä, uudenlaisia vihollisia ja mielet vinksauttavia kokemuksia.

on saatavilla sekä /S-, Xbox One-, 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Far Cry 6: Lost Between Worlds -lisäosa julkaistaan 6. joulukuuta kaikille edellä mainituille pelialustoille.

Lisäosan myötä on alennusmyynnissä jopa 67 prosentin alennuksella. Lisätietoa alennuskampanjasta löytyy täältä.

Kommentoi

Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Laadukas nippu VR-pelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

After the Fall

Humble Bundle tarjoilee jälleen edullista -pelipakettia, joka sisältää mm. Doom VFR, After ja Vox Machinae -pelit.

Paketti maksaa yhteensä 23,91 euroa ja siihen kuuluvat nämä 7 peliä:

  • After the Fall – Launch Edition
  • Cosmonious High
  • Arizona Sunshine
  • DOOM VFR
  • Cave Digger 2: Dig Harder
  • Bean Stalker

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja vaativat toimiakseen -lasit kuten Vive, Quest tai Windows Mixed Reality. Paketti on hankittavissa aina joulukuun 16. päivä asti.

Kommentoi