Monster Energy Supercross 5 ilmestyy maaliskuussa 2022 Kommentit pois päältä artikkelissa Monster Energy Supercross 5 ilmestyy maaliskuussa 2022

Monster Energy Supercross - The Official Videogame 5

on julkaisemassa viidettä Monster Energy Supercross – The Official Videogame -motocross peliä. Voit katsoa uuden trailerin alta.

Peliin on saatu virallinen vuoden 2021 kausi, kaksitahtiset pyörät, uusi uratila, Rider Shape -järjestelmä, jaetun näytön tila, sekä paljon muuta. Rider Shape -tilan myötä kaatumiset vaikuttavat ajajan suorituskykyyn.

Pelata voi joko yksin tai moninpelissä laitekohtaisten ristiinpelaamisen myötä. Pelistä löytyy myös aiemmista tuttu rataeditori.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 5 ilmestyy maaliskuun 17. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, Bubble Bobble sekä monia muita.

toimii PC, Linux, OSX, Amazon Fire, Shield sekä VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi

Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Halo Infinite -pelin odotettu yksinpelikampanja sai uuden trailerin

Halo Infinite

on yllätti aiemmin tässä kuussa julkaisemalla odotetun Infinite -pelin ilmaispelattavalla moninpelillä. Nyt pelin yksinpelikampanjasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Kampanjasta ei toistaiseksi tiedetä vielä paljoakaan, mutta videolla nähdään kuinka pelin päähahmo Master Chief taistelee Banishedejä vastaan.

ilmestyy joulukuun 8. päivä Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä :lle. Pelin ilmainen moninpeli on pelattavissa parhaillaan.

Kommentoi