Monster Hunter -elokuvan ensimmäiset kuvat hunterista julki: fanien innostus lopahti Kommentit pois päältä artikkelissa Monster Hunter -elokuvan ensimmäiset kuvat hunterista julki: fanien innostus lopahti

julkaisi ensimmäiset valokuvat -elokuvan hunterista. Valokuva on julkaistu kohtauksesta, jossa Artemista näyttelevä Milla Jovovich sekä hunteria näyttelevä Tony Jaa juoksevat aavikolla varusteet yllään. Pelin fanit eivät ole vakuuttuneita kuvasta, vaan kokevat sen liian teennäisen näköiseksi.

Elokuvan ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Paul W.S. Anderson, joka on aiemminkin ollut mukana peliin pohjautuvissa elokuvissa. Hän mm. ohjasi vuoden 1995 Mortal Kombat -elokuvan sekä käsikirjoitti vuoden 2004 Resident Evil: Apocalypse -filmin.

Monster Hunterissa on Jovovichin lisäksi muita tunnettuja näyttelijöitä, kuten Ron Perlman, joka näyttelee Admiraalia. Tarina seuraa pelin mukaisesti moderneja sotilaita, jotka havaitsevat hirviöiden tunkeutuneen maailmaan. He saavat selville, että ainoa tapa tuhota hirviöt, on tehdä aseita toisten hirviöiden osista ja palasista. Elokuvaa kuvataan parhaillaan ja arviota sen julkaisusta ei ole ilmoitettu.

Seuraava Call Of Duty on uusi osa Black Ops -pelisarjaan? Kommentit pois päältä artikkelissa Seuraava Call Of Duty on uusi osa Black Ops -pelisarjaan?

Call of Duty: Warzone

Vuonna 2024 julkaistava seuraava -peli saattaa olla uusi lisäys Black Ops -pelisarjaan ja sijoittua Persianlahden sotaan, kertoo uusin kylähuhu.

Seuraava Call of Duty -franchise-julkaisu tulisi näiden huhujen mukaan olemaan uusi Black Ops -peli, vaikka sen virallinen nimi on vielä sisäisesti päätteillä. Peli sijoittuu tämän hetkisen olettamuksen mukaan Persianlahden sotaan ja käsittelee lisäksi kylmän sodan jälkeistä globaalia poliittista jälkipuintia.

Tämä suurelta osin vahvistaa aiempia raportteja Persianlahden sodan ympäristöstä, jotka vuotivat esiin aiemmin tänä vuonna.

Tällä hetkellä uusi Black Ops -peli on suunniteltu julkaistavaksi vuonna 2024, suunnilleen tavalliseen aikaan myöhään syksyllä/talven alussa. Windows Central vihjaa, että Activisionilla harkitaan jonkinlaista merkittävää ennakkotilausetua, joka sisältäisi useita päiviä tai jopa viikkoja aikaista pääsyä peliin.

PlayStation 4 julkaistiin kymmenen vuotta sitten – vieläkö sinä pelailet kyseisellä konsolilla? Kommentit pois päältä artikkelissa PlayStation 4 julkaistiin kymmenen vuotta sitten – vieläkö sinä pelailet kyseisellä konsolilla?

julkaisusta tulee tänään, 15.11.2023, kuluneeksi tasan kymmenen vuotta. Se oli vuonna 2019 maailman toiseksi myydyin pelikonsoli 2:n jälkeen.

Konsoli julkistettiin PlayStation 3:n seuraajaksi lehdistön tiedotustilaisuudessa 20. helmikuuta 2013, ja se tuli myyntiin 15. marraskuuta 2013 Pohjois-Amerikassa sekä 29. marraskuuta 2013 Euroopassa ja Australiassa.

Pohjois-Amerikassa PlayStation 4 myi miljoona kappaletta 24 tunnissa. Vuoden 2020 kesäkuuhun mennessä sitä oli myyty yli 112 miljoonaa kappaletta. Konsolilla on ollut Euroopassa yli 70 prosentin markkinaosuus vuonna 2015.

PlayStation 4 julkaisusta tulee tänään kuluneeksi tasan kymmenen vuotta.

Onko kyseinen konsoli sinulla vielä käytössä?