Monster Hunter -elokuvan ensimmäiset kuvat hunterista julki: fanien innostus lopahti Kommentit pois päältä artikkelissa Monster Hunter -elokuvan ensimmäiset kuvat hunterista julki: fanien innostus lopahti

julkaisi ensimmäiset valokuvat Monster Hunter -elokuvan hunterista. Valokuva on julkaistu kohtauksesta, jossa Artemista näyttelevä sekä hunteria näyttelevä Tony Jaa juoksevat aavikolla varusteet yllään. Pelin fanit eivät ole vakuuttuneita kuvasta, vaan kokevat sen liian teennäisen näköiseksi.

Elokuvan ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Paul W.S. Anderson, joka on aiemminkin ollut mukana peliin pohjautuvissa elokuvissa. Hän mm. ohjasi vuoden 1995 Mortal Kombat -elokuvan sekä käsikirjoitti vuoden 2004 Resident Evil: Apocalypse -filmin.

Monster Hunterissa on Jovovichin lisäksi muita tunnettuja näyttelijöitä, kuten Ron Perlman, joka näyttelee Admiraalia. Tarina seuraa pelin mukaisesti moderneja sotilaita, jotka havaitsevat hirviöiden tunkeutuneen maailmaan. He saavat selville, että ainoa tapa tuhota hirviöt, on tehdä aseita toisten hirviöiden osista ja palasista. Elokuvaa kuvataan parhaillaan ja arviota sen julkaisusta ei ole ilmoitettu.

Kommentoi

Sony lanseerasi pelaamiseen suunnitellut InZone näytöt ja kuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Sony lanseerasi pelaamiseen suunnitellut InZone näytöt ja kuulokkeet

Sony InZone

on lanseerannut uusia pelikäyttöön suunnattuja näyttöjä sekä kuulokkeita uuden InZone brändin alaisuudessa.

Näytöt on suunniteltu erityisesti :lle, mutta tukevat myös 5 ja Series X -konsoleiden ominaisuuksia. Näyttöjä on kaksi mallia 27 tuuman IPS -paneelilla oleva M9 sekä edullisempi M3, jossa on 240 Hz.

Kuulokkeita on kolmea mallia, joista paras H9 käyttää 2,4 GHz langatonta ja Bluetooth yhteyttä samanaikaisesti. Akunkestoa on luvattu 32 tuntia yhdellä latauksella. Kuulokkeissa on myös digitaalinen melunvaimennus. Lisäksi saatavilla on edullisemmat H7 -kuulokkeet sekä langalliset H3 -kuulokkeet.

Vielä ei ole varmaa milloin InZone tuotteita saadaan Suomen markkinoille.

Kommentoi

Tältä näyttää ainoastaan kahden sentin paksuinen modattu PS5-konsoli Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää ainoastaan kahden sentin paksuinen modattu PS5-konsoli

PlayStation 5 Slim mod

Edelleen tuontanto-ongelmista kärsivä 5 - ei ole vielä virallisesti saanut pienikokoisempaa Slim-versiota, mutta nyt eräs modaaja on onnistunut tekemään sellaisen.

kanava nimeltään DIY Perks on julkaissut videon maailman ensimmäisestä Slim -konsolista, joka on ainoastaan kahden sentin paksuinen.

Alkuperäisen PS5 -laitteen tilaa vievät teräskuori ja jäähdytyselementti on poistettu ja niiden tilalle on asennettu täysin kustomoitu kuparinen jäähdytysratkaisu.

Lisäksi laitteen sisäinen virtalähde on muutettu ulkoiseksi tilan säästämiseksi. Myös laitteen vesijäähdytyksen elementtejä sijaitsee ulkoisen virtalähteen yhteydessä.

Kommentoi