Monster Hunter -elokuvan ensimmäiset kuvat hunterista julki: fanien innostus lopahti Kommentit pois päältä artikkelissa Monster Hunter -elokuvan ensimmäiset kuvat hunterista julki: fanien innostus lopahti

julkaisi ensimmäiset valokuvat Monster Hunter -elokuvan hunterista. Valokuva on julkaistu kohtauksesta, jossa Artemista näyttelevä sekä hunteria näyttelevä Tony Jaa juoksevat aavikolla varusteet yllään. Pelin fanit eivät ole vakuuttuneita kuvasta, vaan kokevat sen liian teennäisen näköiseksi.

Elokuvan ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Paul W.S. Anderson, joka on aiemminkin ollut mukana peliin pohjautuvissa elokuvissa. Hän mm. ohjasi vuoden 1995 Mortal Kombat -elokuvan sekä käsikirjoitti vuoden 2004 Resident Evil: Apocalypse -filmin.

Monster Hunterissa on Jovovichin lisäksi muita tunnettuja näyttelijöitä, kuten Ron Perlman, joka näyttelee Admiraalia. Tarina seuraa pelin mukaisesti moderneja sotilaita, jotka havaitsevat hirviöiden tunkeutuneen maailmaan. He saavat selville, että ainoa tapa tuhota hirviöt, on tehdä aseita toisten hirviöiden osista ja palasista. Elokuvaa kuvataan parhaillaan ja arviota sen julkaisusta ei ole ilmoitettu.

Kommentoi

Horizon Call of the Mountain -VR-pelistä saatiin uusi traileri – ennakkotilaukset auki Kommentit pois päältä artikkelissa Horizon Call of the Mountain -VR-pelistä saatiin uusi traileri – ennakkotilaukset auki

Horizon Call of the Mountain

Sony on odotetun Horizon Call of the Mountain --pelin ennakkotilaukset ja samalla pelistä on saatu tuore traileri. Peli on tulossa yksinoikeudella PSVR2 -laitteistolle.

Pelissä tullaan myös tapaamaan aiempien Horizon -pelien päähahmo Aloy, muita tuttuja hahmoja, sekä täysin uusia tuttavuuksia.

Hiljattain sai uuden New Game+ -pelitilan sekä Ultra Hard -vaikeustason. Molemmille konsoliversioille on saatu myös parannuksia grafiikoihin, kuten antialiasointiin.

Horizon Call of the Mountain -peli ilmestyy PSVR 2 -laitteiston yhteydessä tammikuun 22. päivä 2023.

Kommentoi

Wreckfest -romurallipeli ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Wreckfest -romurallipeli ilmestyi mobiililaitteille – katso julkaisutraileri

Wreckfest

Kotimaisen Bugbearin kehittämä ja Nordicin julkaisema Wreckfest -romurallipeli on saapunut iOS ja Android -mobiililaitteille. Voit katsoa uuden julkaisutrailerin alta.

Pelin mobiiliversiossa on kaikki samat ominaisuudet kuin ja konsoliversioissakin. Mukana on myös paikallinen moninpeli ja kaikki tutut autot ja radat. Peli tukee myös erillistä ohjainta.

Alunperin vuonna 2018 :lle ilmestynyt romurallipeli on henkinen jatkumo FlatOut -peleille ja yhdistelee myös elementtejä klassisista peleistä kuten Destruction Derby sekä Street Rod.

Peli saapui PlayStation 4 ja One -konsoleille vuonna 2019. Viime vuonna se saapui myös uuden sukupolven ja sekä S -konsoleille, että Google Stadia -pelipalveluun.

on saatavilla iOS ja Android -mobiililaitteille Google Play, Samsung sekä App Store -kauppapaikoilta.

Kommentoi