Monster Hunter World: Iceborne -beetatestivaihe alkaa tällä viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Monster Hunter World: Iceborne -beetatestivaihe alkaa tällä viikolla

PAN Visionin jakeleman ja Capcomin julkaiseman World: Iceborne -toimintapelin beetatesti on koettavissa Plus -käyttäjille ensi viikonloppuna. Pelin ensimmäinen beetatestivaihe alkaa perjantaina 21. kesäkuuta kello 13.00 ja loppuu maanantaina 24. kesäkuuta kello 13.00. Toinen beetatestivaihe on avoin kaikille PlayStation-käyttäjille. Se alkaa 28. kesäkuuta kello 13.00 ja loppuu 1. heinäkuuta kello 13.00. Beetatestivaiheen pelaamiseen ei vaadita Monster Hunter: World -peliä.

Beetavaihe antaa pelaajalle kolme tehtävävaihtoehtoa. Helpoin näistä on suuren Jagrasin metsästys, joka sopii myös Monster Hunter: World -pelin ensikertalaisille. Sarvekas hirviölisko Banbaro tarjoaa sopivaa haastetta jo jonkin verran kokeneemmille pelaajille ja sarjan suosikkeihin kuuluva Tigrex antaa vastusta jopa pelisarjan kovimmille konkareille.

Beetavaihe antaa pelaajan käyttöön kaikki 14 erilaista asetyyppiä, jotka ovat käytettävissä kaikilla tehtäväalueilla sekä harjoitusleirillä. Peruspeliin verrattuna mukana on uusia aseominaisuuksia sekä aselaajennuksia, kuten Slingerin tarttumakykyinen Clutch Claw. Beetavaiheen tehtävät ensimmäistä kertaa suorittavat pelaajat saavat näistä palkinnoiksi kertakäyttöesineitä sisältävän paketin, joka on käytettävissä varsinaisen World: Iceborne -lisäosan ilmestymisen myötä.

World: Iceborne julkaistaan 6. syyskuuta 2019 4- ja One -pelikonsoleille. Lisäosa julkaistaan PC:lle tulevan talven aikana. Monster Hunter World: Iceborne tulee saataville myös upeana Master Edition Steelbook-versiona, joka on upea lisä kenen tahansa keräilijän hyllyyn. Monster Hunter World: Iceborne Master Edition sisältää Monster Hunter: World -pelin ja sen Iceborne-lisäosan.

Monster Hunter: World -toimintapeli on huippusuositun pelisarjan massiivisin osa. Yli neljäkymmentä miljoonaa peliä maailmanlaajuisesti myynyt pelisarja palaa entistä isompana ja kunnianhimoisempana. Luvassa on entistä monipuolisempaa hirviönmetsästystä, kun Monster Hunter: World esittäytyy uudistuneena toimintaroolipelinä. Luvassa on elävä ja hengittävä ekosysteemi erilaisine mielikuvituksellisine hirviöineen ja olentoineen. Pelaaja voi tutkia maailmaa ja suorittaa tehtäviään yksin tai jopa kolmen muun metsästäjän kanssa. Monster Hunter: World julkaistiin sekä 4- ja One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille vuonna 2018. Iceborne-lisäosa jatkaa suoraan alkuperäispelin tarinalinjasta uudella tehtäväkokonaisuudella. Tutkimustiimi matkaa veden yli jään ja lumen peittämälle Hoarfrost Reachin alueelle. Iceborne tuo mukanaan joukon uusia hirviöitä sekä vanhoja tuttavuuksia. Mukana on myös täysin uusia aseita ja uudenlaisia peliominaisuuksia, kuten erilaisia asekomboja ja uusia lisävarusteita. Iceborne-lisäosa vaatii toimiakseen alkuperäisen Monster Hunter: World -pelin.

Kommentoi

NZXT lanseerasi uusia videon kaappauskortteja Kommentit pois päältä artikkelissa NZXT lanseerasi uusia videon kaappauskortteja

NZXT Signal

Laitevalmistaja NZXT on lanseerannut kaksi uutta videon kaappauskorttia Signal 4K30 ja HD60 sekä näihin yhteensopivan -kaapelin.

Signal -kaappauskortit tarjoavat sisällöntuottajille ja striimaajille edullisen tavan päästä alkuun. Laitteet ovat helppokäyttöisiä, toimivat USB Gen 2.0 ja HDMI -liittimien avulla ja niihin voi liittää haluamansa konsolin, kameran tai tietokoneen. Laite on myös yhteensopiva videokaappaukseen soveltuvien sovelluksien kuten OBS:n kanssa.

4K30

4K30 on erityisesti korkealaatuiseen striimaukseen suunnattu laite. Se tukee 4K resoluutiota 30 fps:n ruudunpäivitysnopeudella ja laatua 60 fps:n nopeudella. 1400p laatu takaa 144 fps ja 1080p laatu 240 fps:n nopeuden. Hintaa 4K30 laitteelle kertyy 199,99 euroa.

HD60

HD60 on puolestaan ideaali Twitch ja YouTube Live -striimauksiin 1080p:n resoluution ja 60 fps:n nopeudella. Laite soveltuu erityisesti edellisen sukupolven konsoleille, Nintendo Switchille tai kameralle, jossa on HDMI-liitin. Hintaa HD60 laitteella kertyy 149,99 euroa.

Lisäksi NZXT on lanseerannut erityisesti Signal -laitteille yhteensopivan -kaapelin, joka on 2 metriä pitkä ja sen avulla käyttäjät voivat kuulla konsolin äänen ja samalla nauhoittaa ääntä äänikortista. Kaapelille hintaa kertyy 9,99 euroa.

Laitteet ja kaapeli tulevat Euroopan markkinoille kesäkuun 30. päivä.

Kommentoi

Japanilainen maanviljelytekniikka saapui Farming Simulator -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Japanilainen maanviljelytekniikka saapui Farming Simulator -peliin

Farming Simulator 22

PAN Vision Finlandin jakelema ja GIANTS Softwaren julkaisema Farming Simulator 22 -maatalouspeli täydentyi Kubota Pack -pelilaajennuksella.

Yli 130 vuoden osaamisella menestynyt huippumerkki Kubota edustaa japanilaista näkemystä maatalouskaluston ja välineistön saralla. Kubotan arvostettu osaaminen on nyt saapunut osaksi Farming Simulator 22 -peliä. Pelilaajennus sisältää peräti 11 uutta kulkuneuvoa ja työkonetta täydentämään olemassa olevaa valikoimaa.

Valikoiman lippulaivamallina on Kubota M8 -traktori, jonka ohjaimissa maanviljelijä on kuin liikkuvassa maaseutukonttorissa konsanaan. M8 on Kubotan tähän asti suurin traktorimalli ja sen valtava ohjaamo tarjoaa kattavan näköalan ympäristöön. Huippumallin ohella mukana ovat muun muassa Kubotan M5-, M6- ja M7 -traktorit sekä monipuoliset Sidekick- ja RTV-X1140 -maastoajoneuvot. Näiden vauhdikkaiden menopelien avulla matka taittuu nopeasti ja ketterästi haastavassakin maastossa.

Ajoneuvojen, työkoneiden ja laitteiston lisäksi lisäosa sisältää valikoiman Kubota-vaatteita ja asusteita. Tänään julkaistun Kubota Pack -lisäosan voi ostaa joko erikseen tai ladata sen osana pelin ensimmäisen vuoden kausikorttia.

Farming Simulator 22 on saatavilla PlayStation 5, Xbox Series X ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleilla että PC:llä ja OSX:llä.

Kommentoi