Monster Hunter World: Iceborne -beetatestivaihe alkaa tällä viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Monster Hunter World: Iceborne -beetatestivaihe alkaa tällä viikolla

PAN Visionin jakeleman ja Capcomin julkaiseman : Iceborne -toimintapelin beetatesti on koettavissa PlayStation Plus -käyttäjille ensi viikonloppuna. Pelin ensimmäinen beetatestivaihe alkaa perjantaina 21. kesäkuuta kello 13.00 ja loppuu maanantaina 24. kesäkuuta kello 13.00. Toinen beetatestivaihe on avoin kaikille PlayStation-käyttäjille. Se alkaa 28. kesäkuuta kello 13.00 ja loppuu 1. heinäkuuta kello 13.00. Beetatestivaiheen pelaamiseen ei vaadita Monster Hunter: World -peliä.

Beetavaihe antaa pelaajalle kolme tehtävävaihtoehtoa. Helpoin näistä on suuren Jagrasin metsästys, joka sopii myös Monster Hunter: World -pelin ensikertalaisille. Sarvekas hirviölisko Banbaro tarjoaa sopivaa haastetta jo jonkin verran kokeneemmille pelaajille ja sarjan suosikkeihin kuuluva Tigrex antaa vastusta jopa pelisarjan kovimmille konkareille.

Beetavaihe antaa pelaajan käyttöön kaikki 14 erilaista asetyyppiä, jotka ovat käytettävissä kaikilla tehtäväalueilla sekä harjoitusleirillä. Peruspeliin verrattuna mukana on uusia aseominaisuuksia sekä aselaajennuksia, kuten Slingerin tarttumakykyinen Clutch Claw. Beetavaiheen tehtävät ensimmäistä kertaa suorittavat pelaajat saavat näistä palkinnoiksi kertakäyttöesineitä sisältävän paketin, joka on käytettävissä varsinaisen -lisäosan ilmestymisen myötä.

Monster Hunter World: Iceborne julkaistaan 6. syyskuuta 2019 - ja -pelikonsoleille. Lisäosa julkaistaan :lle tulevan talven aikana. Monster Hunter World: Iceborne tulee saataville myös upeana Master Edition Steelbook-versiona, joka on upea lisä kenen tahansa keräilijän hyllyyn. Monster Hunter World: Iceborne Master Edition sisältää Monster Hunter: World -pelin ja sen Iceborne-lisäosan.

Monster Hunter: World -toimintapeli on huippusuositun pelisarjan massiivisin osa. Yli neljäkymmentä miljoonaa peliä maailmanlaajuisesti myynyt pelisarja palaa entistä isompana ja kunnianhimoisempana. Luvassa on entistä monipuolisempaa hirviönmetsästystä, kun Monster Hunter: World esittäytyy uudistuneena toimintaroolipelinä. Luvassa on elävä ja hengittävä ekosysteemi erilaisine mielikuvituksellisine hirviöineen ja olentoineen. Pelaaja voi tutkia maailmaa ja suorittaa tehtäviään yksin tai jopa kolmen muun metsästäjän kanssa. Monster Hunter: World julkaistiin sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille vuonna 2018. Iceborne-lisäosa jatkaa suoraan alkuperäispelin tarinalinjasta uudella tehtäväkokonaisuudella. Tutkimustiimi matkaa veden yli jään ja lumen peittämälle Hoarfrost Reachin alueelle. Iceborne tuo mukanaan joukon uusia hirviöitä sekä vanhoja tuttavuuksia. Mukana on myös täysin uusia aseita ja uudenlaisia peliominaisuuksia, kuten erilaisia asekomboja ja uusia lisävarusteita. Iceborne-lisäosa vaatii toimiakseen alkuperäisen Monster Hunter: World -pelin.

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

ABZU

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia pikkupelejä kuten sukellusseikkailu Abzu sekä kolmiulotteinen tasohyppely Pseudoregalia.

Paketti maksaa yhteensä 9,23 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pseudoregalia
  • GYLT
  • ABZU
  • Hylics 2
  • Dicey Dungeons
  • Mail Time
  • Maid of Sker

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.