Monster Hunter World: Iceborne -toimintapelin beta tarjoaa pelaamista viikonlopuksi Kommentit pois päältä artikkelissa Monster Hunter World: Iceborne -toimintapelin beta tarjoaa pelaamista viikonlopuksi

PAN Visionin jakeleman ja Capcomin julkaiseman Monster Hunter World: Iceborne -toimintapelin betatesti kutsuu pelaajat ottamaan mittaa neljästä täysmittaisesta tehtävästä tulevana viikonloppuna sekä sen jälkeisellä viikolla. PlayStation 4 -pelikonsolin beetatestivaihe alkaa perjantaina 30. elokuuta kello 10.00 Suomen aikaa ja päättyy maanantaina 2. syyskuuta kello 9.59 Suomen aikaa. Xbox One -pelikonsolilla beetatestivaihe alkaa maanantaina 2. syyskuuta kello 10.00 Suomen aikaa ja loppuu torstaina 5. syyskuuta kello 9.59 Suomen aikaa. Iceborne-lisäosan betatestivaiheeseen osallistuakseen ei tarvita Monster Hunter: World -peruspeliä.

Pelin julkaisua edeltävä betatestivaihe tarjoaa entistä koleampaa tekemistä uusien hyytävien haastekokonaisuuksien myötä. Aiemman betatestin myötä nähdyt aloitustason Jagras, keskivaikean vastuksen tarjoava Banbaro ja kovemmin haastava Tigrex ovat saaneet rinnalleen myyttisen Velkhanan ensimmäistä kertaa. Se on jättihirviöiden valioyksilö, joka saa pelaajat nöyrtymään haastetasonsa edessä. Tämän muinaislohikäärmeen jäiset henkäykset ja taistelukyvyt tarjoavat vaikean vastuksen myös kokeneille konkareille.

Aiempien beetatestien tapaan metsästäjähahmot voivat hyödyntää kaikkia pelin 14 erilaista asetyyppiä beetavaiheen neljässä eri tehtävässä sekä erillisellä harjoitusalueella. Aseissa on uusia Iceborne-ominaisuuksia sekä täysin uusia vaihtoehtoja, kuten Clutch Claw -varusteen tarttumismekanismi.

Jokaisen tehtävän ensimmäisestä suorituskerrasta pelaaja palkitaan varustesäkillä, jotka pelaaja saa käyttöönsä pelin julkaisuversion myötä. Nämä säkit sisältävät kertakäyttöisiä esineitä, joista on apua tehtäviä suoritettaessa.

Monster Hunter: World -toimintapeli on huippusuositun pelisarjan massiivisin osa. Yli neljäkymmentä miljoonaa peliä maailmanlaajuisesti myynyt pelisarja palaa entistä isompana ja kunnianhimoisempana. Luvassa on entistä monipuolisempaa hirviönmetsästystä, kun Monster Hunter: World esittäytyy uudistuneena toimintaroolipelinä. Luvassa on elävä ja hengittävä ekosysteemi erilaisine mielikuvituksellisine hirviöineen ja olentoineen. Pelaaja voi tutkia maailmaa ja suorittaa tehtäviään yksin tai jopa kolmen muun metsästäjän kanssa. Monster Hunter: World julkaistiin sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että -tietokoneille vuonna 2018. Iceborne-lisäosa jatkaa suoraan alkuperäispelin tarinalinjasta uudella tehtäväkokonaisuudella. Tutkimustiimi matkaa veden yli jään ja lumen peittämälle Hoarfrost Reachin alueelle. Iceborne tuo mukanaan joukon uusia hirviöitä sekä vanhoja tuttavuuksia. Mukana on myös täysin uusia aseita ja uudenlaisia peliominaisuuksia, kuten erilaisia asekomboja ja uusia lisävarusteita. Iceborne-lisäosa vaatii toimiakseen alkuperäisen Monster Hunter: World -pelin.

Monster Hunter World: Iceborne julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One X -pelikonsoleille 6. syyskuuta 2019. :lle peli ilmestyy tammikuussa 2020.

Kommentoi

Taikaräiskintä Immortals of Aveum sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Taikaräiskintä Immortals of Aveum sai ensimmäisen trailerin

Immortals of Aveum

ja ovat julkistaneet Game Awards -tapahtumassa ensimmäisen tiiseritrailerin Immortals of Aveum -taikaräiskintäpelistä.

 on ensimmäisen persoonan ”magic shooter” -yksinpeli ja Ascendant Studios -kehittäjän ensimmäinen oma peli. Peliä kehittäneet ovat aikaisemmin työskennelleet mm. Dead Space ja kolmen Call of Duty -pelin parissa. Pelin julkaisusta vastaa Originals.

mmortals of Aveum ilmestyy ensi vuoden puolella 5 ja sekä S -konsoleille että :lle.

Kommentoi

Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023 Kommentit pois päältä artikkelissa Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023

Baldur's Gate 3

Kehittäjä Larian Studios on paljastanut Game Awards -tapahtuman yhteydessä, että Baldur’s Gate 3 -peli saanee virallisen julkaisunsa elokuussa 2023.

Peli on ollut saatavilla Early Access tilassa jo vuodesta 2020 lähtien ja siinä on pelattavissa pelin ensimmäinen Act.

Samalla on julkaistu pelin rajoitettu Collector’s Edition -keräilyversio, joka sisältää mm. tarroja, dioraman, taidekirjan, kankaisen kartan sekä paljon muuta.

Baldur’s Gate 3 on parhaillaan saatavilla Early Access -tilassa PC:lle Steam ja GOG -palveluiden kautta sekä Google Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi