Monster Hunter World: Iceborne -toimintapelin beta tarjoaa pelaamista viikonlopuksi Kommentit pois päältä artikkelissa Monster Hunter World: Iceborne -toimintapelin beta tarjoaa pelaamista viikonlopuksi

PAN Visionin jakeleman ja Capcomin julkaiseman World: Iceborne -toimintapelin betatesti kutsuu pelaajat ottamaan mittaa neljästä täysmittaisesta tehtävästä tulevana viikonloppuna sekä sen jälkeisellä viikolla. PlayStation 4 -pelikonsolin beetatestivaihe alkaa perjantaina 30. elokuuta kello 10.00 Suomen aikaa ja päättyy maanantaina 2. syyskuuta kello 9.59 Suomen aikaa. Xbox One -pelikonsolilla beetatestivaihe alkaa maanantaina 2. syyskuuta kello 10.00 Suomen aikaa ja loppuu torstaina 5. syyskuuta kello 9.59 Suomen aikaa. Iceborne-lisäosan betatestivaiheeseen osallistuakseen ei tarvita Monster Hunter: World -peruspeliä.

Pelin julkaisua edeltävä betatestivaihe tarjoaa entistä koleampaa tekemistä uusien hyytävien haastekokonaisuuksien myötä. Aiemman betatestin myötä nähdyt aloitustason Jagras, keskivaikean vastuksen tarjoava Banbaro ja kovemmin haastava Tigrex ovat saaneet rinnalleen myyttisen Velkhanan ensimmäistä kertaa. Se on jättihirviöiden valioyksilö, joka saa pelaajat nöyrtymään haastetasonsa edessä. Tämän muinaislohikäärmeen jäiset henkäykset ja taistelukyvyt tarjoavat vaikean vastuksen myös kokeneille konkareille.

Aiempien beetatestien tapaan metsästäjähahmot voivat hyödyntää kaikkia pelin 14 erilaista asetyyppiä beetavaiheen neljässä eri tehtävässä sekä erillisellä harjoitusalueella. Aseissa on uusia Iceborne-ominaisuuksia sekä täysin uusia vaihtoehtoja, kuten Clutch Claw -varusteen tarttumismekanismi.

Jokaisen tehtävän ensimmäisestä suorituskerrasta pelaaja palkitaan varustesäkillä, jotka pelaaja saa käyttöönsä pelin julkaisuversion myötä. Nämä säkit sisältävät kertakäyttöisiä esineitä, joista on apua tehtäviä suoritettaessa.

Monster Hunter: World -toimintapeli on huippusuositun pelisarjan massiivisin osa. Yli neljäkymmentä miljoonaa peliä maailmanlaajuisesti myynyt pelisarja palaa entistä isompana ja kunnianhimoisempana. Luvassa on entistä monipuolisempaa hirviönmetsästystä, kun Monster Hunter: World esittäytyy uudistuneena toimintaroolipelinä. Luvassa on elävä ja hengittävä ekosysteemi erilaisine mielikuvituksellisine hirviöineen ja olentoineen. Pelaaja voi tutkia maailmaa ja suorittaa tehtäviään yksin tai jopa kolmen muun metsästäjän kanssa. Monster Hunter: World julkaistiin sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että -tietokoneille vuonna 2018. Iceborne-lisäosa jatkaa suoraan alkuperäispelin tarinalinjasta uudella tehtäväkokonaisuudella. Tutkimustiimi matkaa veden yli jään ja lumen peittämälle Hoarfrost Reachin alueelle. Iceborne tuo mukanaan joukon uusia hirviöitä sekä vanhoja tuttavuuksia. Mukana on myös täysin uusia aseita ja uudenlaisia peliominaisuuksia, kuten erilaisia asekomboja ja uusia lisävarusteita. Iceborne-lisäosa vaatii toimiakseen alkuperäisen Monster Hunter: World -pelin.

julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One X -pelikonsoleille 6. syyskuuta 2019. :lle peli ilmestyy tammikuussa 2020.

Kommentoi

Virtuaalinen rakennustyömaapeli Construction Simulator ilmestyy syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Virtuaalinen rakennustyömaapeli Construction Simulator ilmestyy syyskuussa

Construction Simulator

Finlandin jakelema ja Astragonin julkaisema Construction Simulator -rakennussimulaatio tarjoaa syksyllä tekemistä kymmenien eri ammattimerkkien voimalla.

Kukapa ei olisi joskus haaveillut isoista rakennusprojekteista, maan mylläyksestä tai isojen työkoneiden ohjaimiin tarttumisesta. tekee tämän kaiken mahdolliseksi, mutta vie asian vielä pidemmälle tarjoamalla pelaajalle ensiluokkaisen rakennussimulaation täynnä työkoneita, erilaisia tehtäviä ja kiehtovaa pakerrettavaa. Peli viekin lapsuuden hiekkalaatikkoleikit työkoneineen lähes todellisuuden tasolle, mutta ilman hikoilua tai hurjan kalliiden työkoneiden hankintaa.

sisältää kaksi suurta pelikarttaa, jotka ovat saaneet innoituksensa Saksasta ja Yhdysvalloista. Kumpikin pelikartoista sisältää oman pelikampanjansa sekä kymmeniä erilaisia tehtäviä, kuten vaikkapa satama-alueen uudistamisen, kaupungin vihreän energian suunnitelmien toteuttamisen tai turistikohteiden vetonaulojen rakentamisen. Kummallakin maalla on omat haasteensa, tehtävänsä ja asiakkaansa, jotka työllistävät pelaajan hallitsemaa rakennusfirmaa. Pelikartat eroavat toisistaan myös maantieteellisesti, joka tuo omanlaisen tunnelman kumpaankin ympäristöön.

Pelaajan käytössä on kymmenittäin oikeita ja virallisesti lisensoituja työkoneita ja kulkuneuvoja, joista pelaaja voi tehdä hankintansa erilaisten tehtävien toteuttamiseen. Jokainen ajoneuvoista on mallinnettu yksityiskohtaisesti ja realistisesti. Mukana olevia merkkejä ovat muun muassa Atlas, BELL, Bobcat, Bomag, CASE, Caterpillar, Cifa, DAF, Doosan, Kenworth, Liebherr, MAN, Mack Trucks, Meiller-Kipper, Nooteboom, Palfinger, Scania, Schwing Stetter, Still, Wacker Neuson ja Wirtgen Group. Pelin erilaisten laitteiden, työkoneiden ja ajoneuvojen lisäksi myös pelaajahahmo voidaan varustaa laadukkailla suojavarusteita. Näistä vastaa peliin lisensoitu valmistaja Engelbert Strauss.

Kahden erilaisen yksinpelikampanjan ohella Construction Simulatorista voi myös nauttia peräti neljän pelaajan moninpelissä, jolloin rakentaminen ja ympäristön muokkaaminen sujuvat vauhdikkaasti yhdessä.

tulee saataville 20. syyskuuta PlayStation 5, PlayStation 4 ja Xbox One -pelikonsoleille. Pelin Xbox One -versio on yhteensopiva myös sekä S -pelikonsolien kanssa.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy tilassa 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi