Monster Hunter World: Iceborne -toimintapelin beta tarjoaa pelaamista viikonlopuksi Kommentit pois päältä artikkelissa Monster Hunter World: Iceborne -toimintapelin beta tarjoaa pelaamista viikonlopuksi

PAN Visionin jakeleman ja Capcomin julkaiseman -toimintapelin betatesti kutsuu pelaajat ottamaan mittaa neljästä täysmittaisesta tehtävästä tulevana viikonloppuna sekä sen jälkeisellä viikolla. -pelikonsolin beetatestivaihe alkaa perjantaina 30. elokuuta kello 10.00 Suomen aikaa ja päättyy maanantaina 2. syyskuuta kello 9.59 Suomen aikaa. -pelikonsolilla beetatestivaihe alkaa maanantaina 2. syyskuuta kello 10.00 Suomen aikaa ja loppuu torstaina 5. syyskuuta kello 9.59 Suomen aikaa. Iceborne-lisäosan betatestivaiheeseen osallistuakseen ei tarvita Monster Hunter: World -peruspeliä.

Pelin julkaisua edeltävä betatestivaihe tarjoaa entistä koleampaa tekemistä uusien hyytävien haastekokonaisuuksien myötä. Aiemman betatestin myötä nähdyt aloitustason Jagras, keskivaikean vastuksen tarjoava Banbaro ja kovemmin haastava Tigrex ovat saaneet rinnalleen myyttisen Velkhanan ensimmäistä kertaa. Se on jättihirviöiden valioyksilö, joka saa pelaajat nöyrtymään haastetasonsa edessä. Tämän muinaislohikäärmeen jäiset henkäykset ja taistelukyvyt tarjoavat vaikean vastuksen myös kokeneille konkareille.

Aiempien beetatestien tapaan metsästäjähahmot voivat hyödyntää kaikkia pelin 14 erilaista asetyyppiä beetavaiheen neljässä eri tehtävässä sekä erillisellä harjoitusalueella. Aseissa on uusia Iceborne-ominaisuuksia sekä täysin uusia vaihtoehtoja, kuten Clutch Claw -varusteen tarttumismekanismi.

Jokaisen tehtävän ensimmäisestä suorituskerrasta pelaaja palkitaan varustesäkillä, jotka pelaaja saa käyttöönsä pelin julkaisuversion myötä. Nämä säkit sisältävät kertakäyttöisiä esineitä, joista on apua tehtäviä suoritettaessa.

Monster Hunter: World -toimintapeli on huippusuositun pelisarjan massiivisin osa. Yli neljäkymmentä miljoonaa peliä maailmanlaajuisesti myynyt pelisarja palaa entistä isompana ja kunnianhimoisempana. Luvassa on entistä monipuolisempaa hirviönmetsästystä, kun Monster Hunter: World esittäytyy uudistuneena toimintaroolipelinä. Luvassa on elävä ja hengittävä ekosysteemi erilaisine mielikuvituksellisine hirviöineen ja olentoineen. Pelaaja voi tutkia maailmaa ja suorittaa tehtäviään yksin tai jopa kolmen muun metsästäjän kanssa. Monster Hunter: World julkaistiin sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että -tietokoneille vuonna 2018. Iceborne-lisäosa jatkaa suoraan alkuperäispelin tarinalinjasta uudella tehtäväkokonaisuudella. Tutkimustiimi matkaa veden yli jään ja lumen peittämälle Hoarfrost Reachin alueelle. Iceborne tuo mukanaan joukon uusia hirviöitä sekä vanhoja tuttavuuksia. Mukana on myös täysin uusia aseita ja uudenlaisia peliominaisuuksia, kuten erilaisia asekomboja ja uusia lisävarusteita. Iceborne-lisäosa vaatii toimiakseen alkuperäisen Monster Hunter: World -pelin.

Monster Hunter World: Iceborne julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One X -pelikonsoleille 6. syyskuuta 2019. PC:lle peli ilmestyy tammikuussa 2020.

Monster Hunter Stories -klassikkopelit nyt saatavana PlayStationille remasteroituna Kommentit pois päältä artikkelissa Monster Hunter Stories -klassikkopelit nyt saatavana PlayStationille remasteroituna

Monster Hunter Stories

PAN Visionin jakelema ja Capcomin julkaisema ja ovat nyt saatavilla :lle remasteroituna yhdessä ja samassa paketissa.

Monster Hunter Stories vie pelaajan värikkääseen maailmaan, jossa ratsastajahahmot muodostavat yhteyden villiin Monsties-hirviöihin metsästämisen sijaan. Tämä ensimmäinen Monster Hunter -pelimaailmaan sijoittuva roolipeli on nyt paranneltu uusilla jännittävillä ominaisuuksilla, jotka takaavat entistä jännittävämmän ja mukaansatempaavamman seikkailun.

Pelaajat voivat nyt uppoutua klassiseen toimintaan päivitetyillä grafiikoilla, jotka sisältävät parannettuja mallinnuksia, tekstuureja ja valaistuksia suuremmilla näytöillä. Tarinasta voi nauttia uudella tavalla uusien englannin- ja japaninkielisten ääninäyttelijöiden ansiosta. Mukana on myös museotila, jossa voi tutustua yli 200 konseptitaideteokseen, taustamusiikkiin ja erityisiin kehittäjäpiirroksiin. Pelaajat saavat myös pääsyn aiemmin yksinomaan Japanissa saatavilla olleeseen sisältöön, kuten versiopäivitykset 1.20 ja 1.30.

Tarinaa voi jatkaa Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin -jatko-osan parissa. Pelaaja seuraa legendaarisen Redin perintöä ja liittyy Ena-nimisen Wyverian-tytön kanssa suojelemaan Rathalosin munaa, josta voi kuoriutua valtavan voiman omaava hirviö. Tässä jatko-osassa pelaajat voivat tutkia entistä laajempaa ja dynaamisempaa maailmaa uusien Monsties-hirviöiden ystävinä. Mukaansatempaava vuoropohjainen taistelu mahdollistaa tutustumisen kiehtovaan tarinaan, joka syventyy muinaisiin legendoihin.

Monster Hunter Stories ja Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin ovat nyt saatavilla PlayStation 4:lle yhdessä ja samassa paketissa. Monster Hunter Stories toimitetaan levynä ja Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin on mukana latauskoodina. Pelien ikäraja on PEGI 7.

Vauhdikas scifikilpapeli Redout 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Vauhdikas scifikilpapeli Redout 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Redout 2

tarjoaa tällä viikolla ilmaiseksi sci-fi-ajopeliä . Kyseessä on jatko-osa suositulle anti-gravitaatiokilpapelille, joka tarjoaa vauhdikasta menoa neonvaloilla hehkuvilla radoilla.

Vuonna 2022 ilmestyneessä pelissä pelaajat kisaamaan ohjaamaan rakettikäyttöisillä ajoneuvoilla, jotka uhmaavat painovoimaa ja liitävät uskomattomilla nopeuksilla. Ratojen suunnittelu on armoton – jyrkkiä mutkia, huimapäisiä hyppyreitä ja salamannopeita suoria, jotka vaativat pelaajalta täydellistä reagointikykyä ja ajotaitoa.

Vauhdin hurmaa täydentää syvä kustomointijärjestelmä. Voit muokata ajokkiasi niin ulkonäöllisesti kuin teknisten ominaisuuksienkin puolesta. Viimeistele unelmiesi kilpa-auto ja koe anti-gravitaatiokilpailun todellinen voima.

Redout 2 on ladattavissa ilmaiseksi :lle aina ensi viikon torstaihin 20. kesäkuuta asti. Pelin lunastaminen on helppoa: luo ilmainen Epic Games Store -tili, jos sinulla ei vielä sellaista ole, kirjaudu sisään ja lisää peli kirjastoosi.