Monster Hunter World: Iceborne -toimintapelin beta tarjoaa pelaamista viikonlopuksi Kommentit pois päältä artikkelissa Monster Hunter World: Iceborne -toimintapelin beta tarjoaa pelaamista viikonlopuksi

PAN Visionin jakeleman ja Capcomin julkaiseman -toimintapelin betatesti kutsuu pelaajat ottamaan mittaa neljästä täysmittaisesta tehtävästä tulevana viikonloppuna sekä sen jälkeisellä viikolla. -pelikonsolin beetatestivaihe alkaa perjantaina 30. elokuuta kello 10.00 Suomen aikaa ja päättyy maanantaina 2. syyskuuta kello 9.59 Suomen aikaa. -pelikonsolilla beetatestivaihe alkaa maanantaina 2. syyskuuta kello 10.00 Suomen aikaa ja loppuu torstaina 5. syyskuuta kello 9.59 Suomen aikaa. Iceborne-lisäosan betatestivaiheeseen osallistuakseen ei tarvita Monster Hunter: World -peruspeliä.

Pelin julkaisua edeltävä betatestivaihe tarjoaa entistä koleampaa tekemistä uusien hyytävien haastekokonaisuuksien myötä. Aiemman betatestin myötä nähdyt aloitustason Jagras, keskivaikean vastuksen tarjoava Banbaro ja kovemmin haastava Tigrex ovat saaneet rinnalleen myyttisen Velkhanan ensimmäistä kertaa. Se on jättihirviöiden valioyksilö, joka saa pelaajat nöyrtymään haastetasonsa edessä. Tämän muinaislohikäärmeen jäiset henkäykset ja taistelukyvyt tarjoavat vaikean vastuksen myös kokeneille konkareille.

Aiempien beetatestien tapaan metsästäjähahmot voivat hyödyntää kaikkia pelin 14 erilaista asetyyppiä beetavaiheen neljässä eri tehtävässä sekä erillisellä harjoitusalueella. Aseissa on uusia Iceborne-ominaisuuksia sekä täysin uusia vaihtoehtoja, kuten Clutch Claw -varusteen tarttumismekanismi.

Jokaisen tehtävän ensimmäisestä suorituskerrasta pelaaja palkitaan varustesäkillä, jotka pelaaja saa käyttöönsä pelin julkaisuversion myötä. Nämä säkit sisältävät kertakäyttöisiä esineitä, joista on apua tehtäviä suoritettaessa.

Monster Hunter: World -toimintapeli on huippusuositun pelisarjan massiivisin osa. Yli neljäkymmentä miljoonaa peliä maailmanlaajuisesti myynyt pelisarja palaa entistä isompana ja kunnianhimoisempana. Luvassa on entistä monipuolisempaa hirviönmetsästystä, kun Monster Hunter: World esittäytyy uudistuneena toimintaroolipelinä. Luvassa on elävä ja hengittävä ekosysteemi erilaisine mielikuvituksellisine hirviöineen ja olentoineen. Pelaaja voi tutkia maailmaa ja suorittaa tehtäviään yksin tai jopa kolmen muun metsästäjän kanssa. Monster Hunter: World julkaistiin sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että -tietokoneille vuonna 2018. Iceborne-lisäosa jatkaa suoraan alkuperäispelin tarinalinjasta uudella tehtäväkokonaisuudella. Tutkimustiimi matkaa veden yli jään ja lumen peittämälle Hoarfrost Reachin alueelle. Iceborne tuo mukanaan joukon uusia hirviöitä sekä vanhoja tuttavuuksia. Mukana on myös täysin uusia aseita ja uudenlaisia peliominaisuuksia, kuten erilaisia asekomboja ja uusia lisävarusteita. Iceborne-lisäosa vaatii toimiakseen alkuperäisen Monster Hunter: World -pelin.

Monster Hunter World: Iceborne julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One X -pelikonsoleille 6. syyskuuta 2019. PC:lle peli ilmestyy tammikuussa 2020.

Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Trüberbrooktr

Pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi :lle scifi-aiheista seikkailupeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Vuonna 2019 ilmestyneen scifi-mysteeripeli sijoittuu 1960-luvun vaihtoehtoiseen universumiin, jossa yhdysvaltalainen nuori tiedemies Hans Tannhauser lähtee lomailemaan Eurooppaan.

Loma tuo mukanaan rakkautta, ystävyyttä, uskollisuutta, itsensä löytämistä ja tietenkin dinosauruksia. Pelin upeat grafiikat ovat käsinpiirrettyjä.

Pelin insipiraationa ovat toimineet mm. , , sekä .

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle

PAW Patrol World

on julkaissut uuden -pelin, joka perustuu suosittuun lasten animaatiosarjaan .

Peli on avoimen maailman seikkailupeli, joka tarjoaa mahdollisuuden tutkia Adventure Bayn katuja, Barkingburgin torneja, Jake's Mountain -vuoristoa sekä villiä viidakkoa.

Pelata voi joko yksin tai kahden pelaajan voimin ja yhteensä pelissä on kahdeksan pelattavaa hahmoa, kuten Chase, Skye, Marshall, Rubble, Rocky ja Zuma sekä fanien suosikit Tracker ja Everest.

Peli on täysin ääninäytelty ja sen ohjaus on intuitiivinen ja saavutettava, joten se soveltuu myös nuorimmille pelaajille. Pelaajat keräävät keräilyesineitä ja salaisuuksia, jotka avaavat uusia tehtäviä ja edistymisvaihtoehtoja hahmojen ja ajoneuvojen muokkaamiseen. Mukana on myös neljä erikoismissiota, jotka perustuvat sarjan ikonisiin jaksoihin.

PAW Patrol World on saatavilla , , Nintendo , , ja S -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.