Monster Hunter World pelattavissa ilmaiseksi Pleikkarilla – Iceborne -lisäosa tulossa syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Monster Hunter World pelattavissa ilmaiseksi Pleikkarilla – Iceborne -lisäosa tulossa syyskuussa

Capcomin toimintarope on parhaillaan pelattavissa ilmaiseksi 4 -konsolilla. Ilmaisjakso kestää aina toukokuun 20. päivään asti.

Suuren suosion saavuttaneen pelin ilmaisversiossa pääset tekemään tehtäviä aina Hunter -tasolle 4 asti. Kokeiluversiossa on pelattavana pelin viidestä alueesta kaksi: Ancient Forest ja Wildspire Waste. Voit myös pelata verkossa kavereidesi kanssa ja kaikki saavutuksesi säilyvät mikäli päädyt ostamaan pelin kokoversion.

Peli on saamassa myös uutta sisältöä syyksuussa kun Iceborne -lisäosa ilmestyy. Lisäosa sisältää täysin uuden tarinan ja jäisen Hoarforst Reach -alueen, joka tulee olemaan peli suurin tähän mennessä. Lisäosa tuo myös uuden Masker -vaikeustason. Iceborne ilmestyy syyskuun 6. päivä.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

ilmestyy tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi