Monster Hunter World pelattavissa ilmaiseksi Pleikkarilla – Iceborne -lisäosa tulossa syyskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Monster Hunter World pelattavissa ilmaiseksi Pleikkarilla – Iceborne -lisäosa tulossa syyskuussa

Capcomin toimintarope on parhaillaan pelattavissa ilmaiseksi -konsolilla. Ilmaisjakso kestää aina toukokuun 20. päivään asti.

Suuren suosion saavuttaneen pelin ilmaisversiossa pääset tekemään tehtäviä aina Hunter -tasolle 4 asti. Kokeiluversiossa on pelattavana pelin viidestä alueesta kaksi: Ancient Forest ja Wildspire Waste. Voit myös pelata verkossa kavereidesi kanssa ja kaikki saavutuksesi säilyvät mikäli päädyt ostamaan pelin kokoversion.

Peli on saamassa myös uutta sisältöä syyksuussa kun Iceborne -lisäosa ilmestyy. Lisäosa sisältää täysin uuden tarinan ja jäisen Hoarforst Reach -alueen, joka tulee olemaan peli suurin tähän mennessä. Lisäosa tuo myös uuden Masker -vaikeustason. Iceborne ilmestyy syyskuun 6. päivä.

Dino Crisis fanit vaativat jatko-osaa Capcomin kyselyssä Kommentit pois päältä artikkelissa Dino Crisis fanit vaativat jatko-osaa Capcomin kyselyssä

Dino Crisis 2

Capcomin äskettäinen kysely paljasti, että fanit haluavat eniten jatko-osan klassiselle dinosaurusseikkailupelisarjalle Dino Crisis. Kyselyssä sai yli 80 000 ääntä, ja Mega Man ja Devil May Cry seurasivat perässä.

Kyselyssä kysyttiin myös uusintaversioista, mutta fanit olivat jakautuneempia. Yksikään peli ei noussut selkeäksi suosikiksi, ja monet äänestivät ”Ei kiinnosta” -vaihtoehtoa kokonaan. Onimusha ja Breath of Fire saivat kuitenkin eniten ääniä potentiaalisia uusintaversioita varten.

Koko kyselyn tulokset voi katsoa täältä. Devil May Cry V kruunattiin kyselyssä suosituimmaksi peliksi ja Dante fanien suosikkihahmoksi Capcomin peleissä.

järjesti kyselyn 40-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi Capcom Town -verkkosivustollaan. Kyselyssä kysyttiin faneilta, mitä pelejä he haluaisivat nähdä uusintaversiona tai jatko-osana Capcomin klassisesta pelikirjastosta.

Kysely on jo päättynyt, mutta se antaa meille mielenkiintoisen katsauksen siitä, mitä pelejä fanit kaipaavat eniten. Dino Crisisin ja Mega Manin selkeä suosio viittaa siihen, että nämä pelisarjat voisivat olla erinomaisia ehdokkaita tuleville uusille peleille tai uusintaversioille.

Kesän läkähdyttävimmät pelijulkaisut – näitä kuumia pelijulkaisuja kannattaa odottaa Kommentit pois päältä artikkelissa Kesän läkähdyttävimmät pelijulkaisut – näitä kuumia pelijulkaisuja kannattaa odottaa

Kesä on täällä ja sen mukana tuoreita pelielämyksiä! Tässä on katsaus joihinkin kesä- ja elokuussa julkaistaviin jännittävimpiin peleihin:

Elden Ring Shadow of the Erdtree (PC, PS4, PS5, XBO, XSX)

Julkaisu: 21. kesäkuu

Nauttikaa kesästä vielä kun voitte, sillä vuoden odotetuin lisäosa on kohta täällä! : Shadow of the Erdtree saapuu 21. kesäkuuta ja monien kesäviikot tulevat hikoiltua sisätiloissa uutta maailmaa tutkien ja uusia haasteita etsien.

Final Fantasy XIV: Dawntrail (PC, Mac, PS4, PS5, XSX)

Julkaisu: 2. heinäkuu

Auringonpaistetta ja seikkailuja Eorzeassa: FFXIV: Dawntrail kutsuu! Kesä on täällä ja sen mukana tuore seikkailu :ssä! Dawntrail-laajennus avaa ovet uusille jännittäville kokemuksille ja kutsuu niin vanhat kuin uudet sankarit Eorzean aurinkoisiin maisemiin.

Frostpunk 2 (PC)

Julkaisu: 25. heinäkuu

Tuntuuko kesä liian kuumalta? Siirry viileämmille seuduille :n parissa. Ankaria jäisiä olosuhteita vastaan taisteleva ihmiskunta tarvitsee apuasi ja sinun täytyy tehdä vaikeita päätöksiä, jotta he selviytyisivät seuraavaan aamunkoittoon.

Black Myth: Wukong (PC, PS5, XSX)

Julkaisu: 20. elokuu

on uusi toimintaroolipeli, jonka on kehittänyt Game Science. Peli tuo :lle ja konsoleille AAA-luokan grafiikkaa ja vauhdikasta taistelua, joka ammentaa inspiraatiota Kiinan mytologiasta. Pelaajat pääsevät heiluttamaan Wukongin ikonista taistelukeppiä ja muuntautumaan myyttisiksi olennoiksi taistellessa vihollisia vastaan, joihin kuuluu tietenkin myös lohikäärmeitä.

Star Wars Outlaws (PC, PS5, XSX)

Julkaisu: 30. elokuu

Unohda valomiekat ja jedit, tuo kesän lopulle konsoleille salakuljettajan elämää. Outlaws keskittyy enemmän jännittäviin ryöstöihin ja tutkimiseen kuin valomiekkailuihin. Tutki ikonisia maailmoja kuten kuumia Tatooinen hiekka dyynejä. Valitse pelityylisi: salakavala operaattori, räjähdysherkkä aseampuja tai rohkea lentäjä. Haarautuva dialogi muokkaa tarinaasi. Outlaws määrittelee Star Warsin uudelleen – oletko salakuljettaja vai palkkionmetsästäjä? Galaksi odottaa!

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä kaikista jännittävistä peleistä, jotka julkaistaan tänä kesänä ja elokuussa. Mitä peliä odotat eniten?