Moottoripyöräsimulaatio TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 ilmestyi – katso julkaisuvideo Kommentit pois päältä artikkelissa Moottoripyöräsimulaatio TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 ilmestyi – katso julkaisuvideo

TT Isle of Man: Ride on the Edge 3

Mansaarten maineikkaat moottoripyöräilykisat ovat nyt koettavissa kotisohvilta käsin -pelin myötä. Voit katsoa pelin julkaisutrailerin alta.

Jopa 300 kilometrin tuntinopeudella pyyhältävät moottoripyörät ovat hurja näky. Vielä hurjemmaksi kokemus muuttuu englantilaisella maaseudulla keskellä vehreää saarta, jonka maantiet tarjoavat kilometrikaupalla kapeita reittejä vanhojen kiviaitojen välissä. Mansaarten TT-ajot tunnetaankin maailman hurjimpana moottoripyöräkisana ja vain kuljettajista rohkeimmat uskaltavat ottaa mittaa tehokkaista metallipedoista näillä kisaetapeilla.

TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 -moottoripyöräsimulaatio on toteutettu uskomattomalla tarkkuudella ja aitoutta kunnioittavalla tavalla. Pelaajalle tämä välittyy yksityiskohtaisella tyylillä, sillä moottoripyörät ja kuljettajat ovat tarkasti mallinnettuja. Myös saariympäristön radat ovat tarkasti toteutettuja ja mahdollistavat monipuolisen kisaamisen sekä vapaan ajamisen.

Ratoja on ajettavissa noin 200 kilometrin edestä, joten vaihtelua ja etappeja riittää koettavaksi hurjat määrät. Virallisen Tourist Trophy -kisan lisäksi mukana on vaihtoehtoisia kisareittejä moneen eri makuun. Tällainen monipuolisuus tarjoaa pelaajalle kattavan mahdollisuuden harjoitella kisa-ajamista niin yksin kuin kavereidenkin kanssa. Yksinpelin lisäksi tarjolla on kutkuttava eri pelialustojen välillä toimiva moninpelipuoli.

Säädettävän vaikeustason myötä peli sopii niin uusille kuljettajille kuin kaiken nähneille veteraanikisaajillekin. Erilaiset ajoavustukset mahdollistavat vaikeustasosta toiseen siirtymisen pienin askelein.

Virallisesti lisensoituja kisakuljettajia mukana on 25 ja erilaisia moottoripyöriä valikoimassa on 39 vaihtoehtoa kahdesta eri luokasta. Peräti 32 ratavaihtoehtoa ja 11 toisistaan poikkeavaa aktiviteettia tarjoavat koettavaa pitkäksi aikaa.

TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 ilmestyy , , ja S, sekä Nintendo -konsoleille, että :lle toukokuun 11. päivä.

Kommentoi

Tell Me Why -seikkailupeli ladattavissa jälleen ilmaiseksi pride-kuukauden kunniaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Tell Me Why -seikkailupeli ladattavissa jälleen ilmaiseksi pride-kuukauden kunniaksi

Tell Me Why

Suositun -pelisarjan kehittäneen studion yliluonnollinen seikkailupeli on jälleen ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamin ja Microsoft Storesta kautta pride-kuukauden kunniaksi.

Vuonna 2020 ilmestyneessä pelissä on kolme osaa, joissa kaksoset Tyler ja Alyson kohtaavat uudelleen vuosien jälkeen ja kohtaavat menneisyyden traumat. Luvassa on hahmovetoista draamaa ja yliluonnollista mysteeriä.

Tell Me Why -pelin kaikki kolme osaa ovat ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Steamistä ja Microsoft Storesta aina heinäkuun 1. päivään asti.

Kommentoi

Street Fighter 6 -taistelupeli ilmestyi – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupeli ilmestyi – katso julkaisutraileri

Street Fighter 6

PAN Vision Finlandin jakelemassa ja Capcomin julkaisemassa -taistelupelissä pelaaja taistelee omalla tyylillään näyttävyydestä tinkimättä.

Taistelupelien pioneereihin lukeutuva Street Fighter -pelisarja tunnetaan paitsi sulavasta pelimekaniikastaan ja persoonallisista taistelijahahmoistaan, myös hurtista huumoristaan ja ajattomasta tyylikkyydestään. Tänään julkaistava Street Fighter 6 nostaa taistelupelikokemuksen uudelle tasolle, sillä nyt pelaaja pääsee luomaan oman tarinansa ja tyylinsä alusta alkaen. Samalla pelisarjan ikoniset taistelukonkarit ovat läsnä, ja jokainen tietenkin omalla taistelutyylillään.

Olipa kyse tarinavetoisesta yksinpelitilasta, kutkuttavista yksittäiskamppailuista kavereita vastaan tai kokonaisvaltaisesta kilpapelaamisesta verkkoturnauksissa, Street Fighter 6 tarjoaa pelattavaa moneen makuun, tyyliin ja tarpeeseen. Entistä monipuolisempi ohjausmekaniikka mahdollistaa myös uusien pelaajien sulavan pelaamisen. Koska ohjaustyylejä on useita, tämä helpottaa pelin oppimista ja monipuolisten yhdistelmähyökkäysten hallittavuutta.

Pelisarjan monet tutut taistelijahahmot tarjoavat runsaasti eri vaihtoehtoja eri pelitapoihin ja erilaisiin mieltymyksiin. Lennokkaat liikkeet ja vaikuttavat hahmoanimaatiot ovat upeaa koettavaa. Näiden lisäksi monipuoliset kenttävaihtoehdot ja hauskat sivuhaasteet tarjoavat paljon koettavaa ja tekemistä varsinaisten otteluiden ulkopuolella. Erityisesti oman hahmon luominen ja tuunaaminen on palkitsevaa puuhaa, kun soturinsa on voinut luoda alusta loppuun omin käsin ja oman mielensä mukaan.

Jokaiselle pelin 18 eri hahmosta löytyy myös vaihtoehtoinen asustekokonaisuus, jotka muistuttavat hahmojen värikkäästä historiasta pelisarjan parissa. Nämä vaihtoehtoiset asut saa käyttöönsä joko World Tour -pelimuotoa pelaamalla tai ostamalla ne erikseen pelin kaupasta Fighter Coin -valuutalla. Lisäksi on yhteistyössä Onitsuka Tigerin kanssa julkaissut peliin lisää vaatevaihtoehtoja. Pelaajat saavat käyttöönsä neljä ilmaista vaatetusvaihtoehtoa eli kaksi erilaista t-paitaa ja kahdet erilaiset kengät. Nämä voidaan ottaa käyttöön pelin Battle Hub -valikosta. Esineet ovat saatavilla ilmaiseksi 3. heinäkuuta saakka.

Halutessaan pelaaja voi ostaa itselleen erityisen Fighting Pass -kausikortin, jolla pelaaja saa käyttöönsä ainutlaatuisia premium-luokan vaihtoehtoja hahmojen räätälöintiin. Näitä ovat muun muassa erilaiset pelissä käytettävät lisävarusteet, hahmoanimaatiot, musiikkikappaleet, tarrat, taustakuvat ja valokuvakehykset.

Juhlistaakseen pelin julkaisua Capcom on julkaissut pelille oman Buckler's Boot Camp -sivuston täynnä kiehtovaa pelitietoa. Sivustolta pelaaja voi tarkistaa muun muassa omansa ja vastustajansa ottelutiedot, sijoituksen pistelistoilla ja kerhojäsenyydet. Lisäksi pelaaja voi tarkistaa hahmojen liikkeiden komennot, selata hahmojen asuvaihtoehtoja ja lukea pelisuunnittelijoiden vinkkejä. Lisäksi sivustolta löytyy tietoa pelitapahtumista, palkinnoista ja pelin päivtyksistä. Sivusto tarjoaa myös taukotekemistä otteluiden välille Pockest-minipelillä, jossa pelaaja voi valmentaa söpöjä otuksia taistelijoiksi. Uusi sivusto löytyy täältä.

Street Fighter 6 ilmestyy tänään 2. kesäkuuta , , ja S -konsoleille että :lle.

Kommentoi