Morbid on kylmää kyytiä kömpelöille sormille Kommentit pois päältä artikkelissa Morbid on kylmää kyytiä kömpelöille sormille

Morbid: The Seven Acolytes

Morbid (PC/Steam)

7.8 / 10
Hyvää Tarina, tunnelma ja painon tuntu ohjauksessa, vaikeustaso haastava mutta ei armoton. Huonoa Kenttiin eksyy helposti, verimössö alkaa kyllästyttää. Yleisesti Morbid on oikein hyvä pikseli-soulslike twin stick -ohjauksella.

 

Kommentoi

Kotimainen kauhuroolipeli Morbid: The Seven Acolytes ilmestyy joulukuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimainen kauhuroolipeli Morbid: The Seven Acolytes ilmestyy joulukuussa

Morbid: The Seven Acolytes

Helsinkiläisen Still Running studion kehittämä ilmestyy joulukuun 3. päivä PC:lle ja konsoleille.

Pikseligrafiikkaisessa ja isometrisessä pelissä yhdistyvät Lovecraftin kauhu, Cronenbergin verisyys ja Souls-pelisarjan henki.

Pelissä olet viimeinen jäljellä oleva Striver of Dibrom ja tehtävänäsi on tuhota pahat seitsemän akolyyttiä. Vastaan näiden lisäksi pelaajat saavat erilaisia vastuksia, mini-loppuvastuksia ja erityisiä loppuvastustajia. Paranna varusteitasi erilaisten tehtävien, perkkien, runejen, loottien ja päivitysten myötä.

Morbid: The Seven Acolytes ilmestyy PC:lle sekä Playstation 4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille joulukuun 3. päivä.

Kommentoi

Cyberpunk-aiheinen Cloudpunk leijuu konsoleille lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk-aiheinen Cloudpunk leijuu konsoleille lokakuussa

Cloudpunk

ja Ion Lands on tuomassa Cloudpunk scifi-seikkailupelinsä Playstation 4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille lokakuussa.

Kerronnan ohjaamassa pelissä olet ei-niin-laillisen jakeluyrityksen työntekijä Rania ja joudut kuskaamaan niin paketteja kuin matkustajiakin neon-valojen kyllästämässä Nivaliksen kaupungissa.

Cloudpunk ilmestyy Playstation 4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille lokakuun 15. päivä. Digitaalisten versioiden lisäksi tulossa on myös fyysiset myyntiversiot. Peli on parhaillaan saatavilla PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi