Morbid on kylmää kyytiä kömpelöille sormille Kommentit pois päältä artikkelissa Morbid on kylmää kyytiä kömpelöille sormille

Morbid: The Seven Acolytes

Morbid (PC/Steam)

7.8 / 10
Hyvää Tarina, tunnelma ja painon tuntu ohjauksessa, vaikeustaso haastava mutta ei armoton. Huonoa Kenttiin eksyy helposti, verimössö alkaa kyllästyttää. Yleisesti Morbid on oikein hyvä pikseli-soulslike twin stick -ohjauksella.

 

Kommentoi

Haunted Space tarjoilee kauhua ja seikkailua avaruudessa Kommentit pois päältä artikkelissa Haunted Space tarjoilee kauhua ja seikkailua avaruudessa

Haunted Space

ja Italian Games Factory ovat julkaisemassa kauhua ja avaruusseikkailua yhdistelevän Haunted Space -pelin PC:lle ja uuden sukupolven konsoleille. Voit katsoa pelin trailerin alta.

Peli tarjoilee tarinarikasta seikkailua avaruudessa, nopeatempoisia kaksintaisteluita, kaupankäyntiä, aluksen rakentelua sekä moniulotteisia loppuvastustajia.

Haunted Space

Peli sijoittuu Neterun galaksiin, jossa on löydetty voimakasta energiaa säteilevää Sonic Matter -materiaalia. Miljoonat uudisasukkaat matkaavat Neteruniin huomatakseen, että eivät olekaan yksin.

Haunted Space

Haunted Space ilmestyy PC:lle ja PlayStation 5 sekä Xbox Series X ja S -konsoleille. Virallista julkaisuajankohtaa ei ole vielä tiedossa.

Kommentoi

Kotimainen kauhuroolipeli Morbid: The Seven Acolytes ilmestyy joulukuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimainen kauhuroolipeli Morbid: The Seven Acolytes ilmestyy joulukuussa

Morbid: The Seven Acolytes

Helsinkiläisen Still Running studion kehittämä ilmestyy joulukuun 3. päivä PC:lle ja konsoleille.

Pikseligrafiikkaisessa ja isometrisessä pelissä yhdistyvät Lovecraftin kauhu, Cronenbergin verisyys ja Souls-pelisarjan henki.

Pelissä olet viimeinen jäljellä oleva Striver of Dibrom ja tehtävänäsi on tuhota pahat seitsemän akolyyttiä. Vastaan näiden lisäksi pelaajat saavat erilaisia vastuksia, mini-loppuvastuksia ja erityisiä loppuvastustajia. Paranna varusteitasi erilaisten tehtävien, perkkien, runejen, loottien ja päivitysten myötä.

Morbid: The Seven Acolytes ilmestyy PC:lle sekä Playstation 4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille joulukuun 3. päivä.

Kommentoi