Morbid on kylmää kyytiä kömpelöille sormille Kommentit pois päältä artikkelissa Morbid on kylmää kyytiä kömpelöille sormille

Morbid: The Seven Acolytes

Morbid (PC/Steam)

7.8 / 10
Hyvää Tarina, tunnelma ja painon tuntu ohjauksessa, vaikeustaso haastava mutta ei armoton. Huonoa Kenttiin eksyy helposti, verimössö alkaa kyllästyttää. Yleisesti Morbid on oikein hyvä pikseli-soulslike twin stick -ohjauksella.

 

Suosittu manga-sarja One Piece saa oman roolipelinsä Kommentit pois päältä artikkelissa Suosittu manga-sarja One Piece saa oman roolipelinsä

One Piece Odyssey

Suosittu -manga-sarja on saamassa oman roolipelinsä nimeltään . Voit katsoa tulevan pelin trailerin alta.

Pelissä Luffy ja tämän Straw Hats -kumppanit pääsevät seikkailemaan mysteeriselle ja luontorikkaalle saarelle. Pelissä tulee olemaan yhdeksän pelattavaa hahmoa: Luffy, Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie sekä Brook.

Pelin musiikista vastaa Motoi Sakuraba, joka on työstänyt musiikkeja mm. ja Tales -pelisarjoihin. Peli juhlistaa samalla sarjan 25-vuotista taivalta.

One Piece Odyssey ilmestyy myöhemmin tänä vuonna , , sekä S -konsoleille, että :lle.

Elden Ring -pelistä saatiin julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Elden Ring -pelistä saatiin julkaisutraileri

Elden Ring

Kovasti odotettu -peli ilmestyy vihdoin tänä perjantaina helmikuun 25. päivä ja nyt pelistä on saatu julkaisutraileri. Voit katsoa trailerin alta.

Videolla näytetään pelimaailmaa, taistelua, vastustajia sekä jättimäisen kokoinen lohikäärme.

Peli paljastettiin alunperin vuoden 2019 E3-messuilla ja sen parissa ovat työskennelleet -pelisarjan luoja Hidetaka Miyazaki, sekä -kirjojen kirjoittaja George R.R. Martin. Pelin piti alunperin ilmestyä jo tammikuun 21. päivä, mutta julkaisua jouduttiin siirtämään.

Elden Ring ilmestyy , , ja S sekä -konsoleille, että :lle helmikuun 25. päivä.