Mortal Kombat 11:n Spawnista gameplay traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Mortal Kombat 11:n Spawnista gameplay traileri

11:n Albert Francis ”AI” Simmons alias Spawnista on julkaistu oma traileri. perustuu saman nimiseen sarjakuvaan ja traagisen tarinan siitä, että miten Albert Francis Simmonsista lopulta tuli Spawn, voit lukea täältä. tulee samalla olemaan Kombat Packin viimeinen hahmo ja saatavilla Early Accessista 17.3. ja muutoin 24.3. lähtien.

Kommentoi

Lähitaistelupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Lähitaistelupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Mordhau

Humble Bundle tarjoilee parhaillaan edullisesti lähitaistelupelejä sisältävää Melee Mayhem -pelipakettia. Mukana on mm. keskiaikainen lähimäiskintä Mordhau, taistelupeli sekä eeppisiä taisteluita sisältävä Chivalry 2.

Paketti maksaa yhteensä 23,71 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina lokakuun 26. päivä asti.

Kommentoi

Alkuperäisen Mortal Kombat -elokuvan hahmot saapuivat Mortal Kombat 11 -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Alkuperäisen Mortal Kombat -elokuvan hahmot saapuivat Mortal Kombat 11 -peliin

Mortal Kombat 11

11 -peli on saanut alkuperäisen vuoden 1995 elokuvan hahmoja uuden Klassic MK Movie Skin Pack -lisäosan myötä.

Paketin hahmot ovat mallinnettu näyttelijöiden kuten Christopher Lambert (Raiden), Linden Ashby (Johnny Cage) ja Bridgette Wilson-Sampras (Sonya Blade) mukaan. Myös äänet ovat peräisin alkuperäisiltä näyttelijöiltä.

11 Ultimate on parhaillaan saatavilla 5, Playstation 4, Xbox Series X, Xbox One ja Switch -konsoleille sekä PC:lle, että Google Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi