Mortal Kombat -elokuvasta vuoti traileri kaikkien nähtäville – venäjäksi (Päivitetty virallisella trailerilla) Kommentit pois päältä artikkelissa Mortal Kombat -elokuvasta vuoti traileri kaikkien nähtäville – venäjäksi (Päivitetty virallisella trailerilla)

Mortal Kombat

(Päivitetty 18:41 kun julkisti virallisen trailerin)

Maxille tulevan Mortal Kombatin traileri on vuotanut nettiin venäjänkielisellä dubbauksella.

Red band trailer in russian from MortalKombat

Videolla nähdään  Liu Kang, Sub Zero, Scorpion ja Sonja repimässä toisiaan kappaleiksi. Trailerilla on nähtävissä myös pieniä vilauksia Shangista, Tsungista, Gorosta, Mileenasta ja jopa Noob Saibotista.

Trailerin perusteella voi sanoa, että elokuvassa taistelut ovat ainakin vähintään yhtä raakoja kuin videopeleissä. Härnäkkeelle on jopa päätynyt tunnettuja fatality-liikkeitä kuten Liu Kangin tulilohikäärmemuuntautuminen sekä Kanon Heart Ender.

Mortal Kombatin on määrä saapua Maxiin ja teattereihin 16. huhtikuuta.

Kommentoi

The Last of Us -sarja ilmestyy vasta vuonna 2023 Kommentit pois päältä artikkelissa The Last of Us -sarja ilmestyy vasta vuonna 2023

The Last of Us

on parhaillaan kuvaamassa The Last of Us -aiheista tv-sarjaaa ja sitä päästään katsomaan vasta ensi vuoden puolella.

Aiheesta kertoi :n sisällöstä vastaava Casey Bloys antamassaan haastattelussa Deadline -sivustolle. Bloys kertoo nähneensä sarjan muutaman ensimmäisen jakson ja kertoo olevan innoissaan sarjan edistymisestä.

Sarjan pääosia näyttelee Game of Thrones -sarjasta tuttu Bella Ramsey (Ellie) ja Mandalorian sekä Narcos -sarjoista tuttu Pedro Pascal (Joel). Muissa rooleissa nähdään mm. Nick Offerman (Bill), Jeffrey Pierce (Perry), Nico Parker (Sarah) sekä Merle Dandridge (Marlene). Ellien parasta ystävää Riley Abelia näyttelee Storm Reid (Euphoria).

Tuotantoon osallistuu myös Naughty Dogin toimitusjohtaja Evan Wells, sekä monia menestyneitä sarjoja kuten The Sopranos, ja Six Feet Under :lle tuottanut Carolyn Strauss.

Ensimmäisen pelin tarinassa pandemia on ravisuttanut maailmaa ja selviytyjät pakenevat tartunnan saaneita tai tappavat toisiaan saadakseen ruokaa ja aseita. Päähahmo Joel joutuu salakuljettamaan 14-vuotiaan Ellien armeijan karanteenialueelta läpi Yhdysvaltojen.

Pelisarjan ensimmäinen osa The Last of Us ilmestyi vuonna 2013 ja odotettu jatko-osa The Last of Us Part II saapui 4 -konsolille kesäkuun 19. päivä.

Kommentoi

Jak and Daxter -elokuva tulossa Uncharted -ohjaajalta Kommentit pois päältä artikkelissa Jak and Daxter -elokuva tulossa Uncharted -ohjaajalta

Jak and Daxter: The Precursor Legacy

Tulevan Uncharted -elokuvan ja Venom sekä Zombieland -elokuvien ohjaaja tunnettu Ruben Fleischer tulee ohjaamaan myös toisen suosittuun PlayStation peisarjaan perustuvan elokuvan tai tv-sarjan.

Kyseessä on Naughty Dogin toinen pelisarja Jak and Daxter, josta ei ole saatu uutta osaa sitten vuoden 2009. Nyt kuitenkin tuloillaan on pelisarjaan liittyvä elokuva tai sarja.

Ensimmäinen Jak and Daxter: The Precursor Legacy -peli ilmestyi vuonna 2001 PlayStation 2 -konsolille. Sittemmin pelisarjasta on saatu osia PlayStation 3 ja PS Vita -konsoleille.

Tulevan Uncharted -elokuvan lisäksi tuloillaan on myös The Last of Us -tv-sarja :lle.

Kommentoi