Mount & Blade 2: Bannerlord julkaistu tänään – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Mount & Blade 2: Bannerlord julkaistu tänään – katso traileri

Seitsemän vuoden kehitystyön jälkeen 2: Bannerlord on vihdoin julkaistu. Julkaisu on toki vielä Early Accessissa eli pelin kehitystyö jatkuu edelleen. Kehittäjänä toimiva päätti julkaista 2: Bannerlordin päivää aiottua aiemmin ja pudottaa hintaa 10-20 % tuodakseen pelaajille hieman iloa pandemian aikana.

tulee jatkumaan vielä suunnilleen vuoden verran ennen kuin lopullinen versio pelistä valmistuu. Pelaajien palautteet tulevat vahvasti vaikuttamaan pelin kehitykseen. Samaa kaavaa käytettiin ensimmäisessä Mount & Blade -pelissä.

Linnan piiritys käynnissä

Pelistä löytyy tällä hetkellä kampanja jossa voi vaellella, taistella, piirittää linnoja, perustaa perheen ja luonnollisesti yrittää murhata toisia pelaajia neljässä erilaisessa moninpelimoodissa – armeijan kanssa tai ilman.

2: Bannerlordin -version voit ostaa PC:lle esimerkiksi Green Man Gamingin kautta tarjoushintaan 44,90 €

Kommentoi

Mount & Blade II: Bannerlord saapuu Early Accessiin maaliskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Mount & Blade II: Bannerlord saapuu Early Accessiin maaliskuussa

Mount & Blade II: Bannerlord

Keskiaikaisen toimintaroolipeli jatko-osa Mount & II: Bannerlord saapuu Steamin Early Accessiin maaliskuun 31. päivä.

Peli sijoittuu 200 vuotta ennen ensimmäisen pelin tapahtumia. Peliä voi pelata joko yksin sandbox -tyyppistä kampanjaa tai moninpelinä pienistä aina suuriin ja eeppisiin sadan sotilaan taisteluihin.

Kehittäjä halusi Early Access -vedolla antaa pelaajille mahdollisuuden osallistua lopullisen pelin kehitykseen. Myös vuodesta 2004 kehitteillä ollut ja vuonna 2008 lopullisesti ilmestynyt ensimmäinen Mount & julkaistiin samaa kaavaa käyttäen.

TaleWorldsin mukaan kehitysvaihe tulee kestämään noin vuoden verran, mutta mitään tarkkaa julkaisuajankohtaa ei ole ilmoitettu. Pelin hinta on 49,99€ ja se tulee pysymään myös virallisen julkaisun jälkeen.

Mount & II: Bannerlord ilmestyy PC:lle Steamin Early Accessiin maaliskuun 30. päivä.

Kommentoi